Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak to jsi mladoucka.mi se s pritelem rozhodly loni napodzim ze bysme chtely mimco.
no jsem mladoučká
ale mimčo hrozně chci s minulím přítelem to nevyšlo! o mimčo jsem přišla tak doufám že s novím přítelem to bude jiné!! ![]()
uvidis.tak ted se ti to urcite povede,ja jsem taky s novium pritelem.ale uz budem spolu dva roky.a mimci si taky půrejem.
viky23 píše:
ahoj holky, ahoj prcku takly tě vítám…chci se zeptat kdy to máte která dostat, ať je to napínavé a budem čekat výsledky, já beru prášky na to srovnání tak nevím no asi tak min. za 7 dní bych to měla dostat, ale ještě nevím…začla jsem v pátek, kimi a co ty?? zkoušela jsi ještě test? třeba máš jen zánět.
Já to mám zrovna teď od soboty..a nevím kdy to zase dostanu…pokud to dostanu ![]()
kimila píše:
mě ted bylo v lednu 21 a po mimču už toužím od svích 15
Tak to jsem ještě mladší
mě je teprve 20… V 18 jsem potratila-otěhotněla jsem přes prášky,ale pak jsem sletěla ze schodů a to byl konec…a od té doby po mimi hrozně toužím a s přítelem jsme si řekli,že už je čas ![]()
jéééé tak to jsem ráda že tu je někdo kdo je aspon nějak stejně starej jako já
já jsem přišla o miminko ve 20 ![]()
jj budeme si rozumět
to mě mrzí…a co se stalo? pokud se ti o tom nechce mluvit,tak nemusíš…
mě je 23 a jsem vdaná, tak jsme si řekli že už je čas…ale zatím nějak netlačíme na pilu, ale kdyby to vyšlo byli by jsme rádi.
![]()
bobby neva mi o tom psát
s minulím přítelem jsme se rozhodli že chceme miminko vysadila jsem HA začala brát babyplan a za 2-3 měsíce jsem otěhotnila! jenže doktor mimi nenašel a podle krve jsem těhu byla tak mě poslal do nemocnice a tam miminko našli ale uplně někde jinde než mělo být
tak jsem prodělala mimoděložní těhotenství
a ještě mi odebrali jeden vaječník
tak ted mám nového přítele a novej začátek tak doufám že to vyjde ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mě ted bylo v lednu 21 a po mimču už toužím od svích 15