Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
super, bedeme držet palce, lepší slabá čárka než žádná čárka…napiš jak to dopadlo, my tomu necháváme rok volný průběh a nic tak se začínáme taky více snařit, já neměla nikdy ani tu slabou ![]()
Krásné
…budeme se těšit na to, jak to dopadlo…taky bych si prala aspon tu slabou carku ![]()
Iris2 píše:
Zdravím, jen jsem chtěla přispět, protože my se s přítelem snažíme o mimčo půl roku a dnes ráno se mi na TT objevila slabá růžová druhá čárka. Tak doufám,že až si za tři dny udělám nový test tak, že to bude lepší a že mi to brzy potvrdí i doktorka. Takže držím Vám všem palce ať to dobře dopadne. U mě by se jednalo o první mimčo.
Jestli vám to dobře dopadne, tak moc gratuluji. ![]()
Holky dám Vám vědět v úterý se objednám k doktorce a pak se určo ozvu. No já jsem také nečekala, že mi to bude trvat 6 měsíců (pro mě to byla strašně dlouhá doba, ale asi mi pomohlo měření BT). Každopádně ať to u mě dopadne jakkoliv tak vám držím pěsti ať máte také štěstí a aby jste už dlouho nečekaly. Budu ráda, když si budu moct mezi Vás i nadále chodit ![]()
ahojky holky, já mám taky slabou // ale moc štastná nejsem protože to je asi cysta ![]()
kimi ty máš slabou druhou čárku?? to vypadá nadějně, kdy to máš dostat?? myslíš že by to mohlo být mimi? já myslím že jo…vypadá to nadějně, pokud jsi testovala tak asi pro to že se ti něco nezdálo tak můžeš být těhu, vždycky je lepší radší doufat v to lepší, takže to cysta nebude:-)
ahojky viky, děkuju za podporu ale u mě to bude fakt cysta! ms. jsem dostala 24.3 měla jsem jí dostat 25.3 a byla uplně normálni! pak mi to skončilo a furt mě bolí břicho! další ms. mám dostat 20.4 takže to bude cysta ![]()
nemusí, zkus ještě chvilku počkat, jsou i případy že první ms ještě přijde, někdo to měl dokonce skoro celé těhotenství. známá zjistila že je v tom až když ucítila pohyby…no rozhodně bych si zašla pro jistotu k doktorovi, kdyby to vážně byla ta cysta ![]()
no uvidíme! těhu se teda fakt necejtím! bolí mě jen to břicho a včera se mi zvedal žaludek jinak nic ![]()
Kimi,
nadějě umírá jako poslední. Byla bych ráda i za slabou čárku.
radu děkuji
docela mi to vrtá hlavou a je divné že mě to břicho bolí všude možně
kdyby to byla cysta tak by to bolelo jen tam kde ta cysta je ne?? ![]()
To ti nedokážu potvrdit. Kdydysi mě pobolívalo břicho na jednom místě a na gyndě mi řekli, že to mohla být cysta, která praskla. Určo bych počkala a testovala znovu…uvidíš, bude to v poho. ![]()
už mě bolí i zada! asi počkám do další ms.jestli dorazí nebo ne a pokud jo a břicho bude furt bolet tak pujdu k dr. zvedá se mi žaludek
![]()
Ahojky Kimi, držím pěsti ať je to s píš to mimi. Jinak já se cítím úplně normálně. Není mi špatně od žaludku jen mě také pobolívá v podbřišku (všude). Kdo ví třeba to vážně cysta nebude. Ale raději bych šla k lékaři hned
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat