Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Terezkaaa
29.3.10 16:34

Ahoj holky, můžu se k Vám připojit? Jestli to není drzé, měla bych rovnou žádost o radu. Snažíme se s manželem od ledna, MS jsem od vysazení HA měla vždy po 21 dnech, ale tentokrát nic, dnes je to 26 den. Cítím, že je něco jinak, mám nevolnosti, bolí mě občas břicho, hlava, v noci se budím… Pořád mám pocit jako bych to měla dostat, ale nikde nic. Myslíte, že mám zkusit test?

• Upravit
kimila
29.3.10 16:38

ahojky terez, na co čekáš? já bych neváhala a testila :lol: jinak tě tu vítám

• Upravit
kimila
29.3.10 16:38

mě to břicho bolí jako bych to měla zase dostat :nevim:

• Upravit
Terezkaaa
29.3.10 16:49

Díky za uvítání :potlesk: . Ráno to určitě vyzkouším a dám vědět. Jsem z toho celá nervózní. Pročetla jsem už tolik diskuzí že mi jde hlava kolem :-) , každopádně budu ráda, když si tu s Váma o tom budu moct popovídat..

• Upravit
55
29.3.10 18:51

Čau holky, tak kdo vymyslel změnu času, by měl dostat metál. Jsem KO. Pořád bych jen spala, jako mimino…A co vy, jak jste přežily dnešní den? Končí mi MS, tak doufám…

• načítám...
19606
30.3.10 13:38

Děkuju za přivítání :-) já přestala brát HA v srpnu-menzes jsem dostala normálně a pak najednou až do začátku února nic :-( Zašla jsem k doktorovi a dostala vyvolávačku-samozřejmě krámy přišly…Jenže od té doby zase nic-takže včera návštěva doktora a opět vyvolávačka. Říkal,že pokud to zase nedostanu,tak mě pošle na testy funkčnosti vaječníků. Mám strach :-( Ptala jsem se ho,jestli mám brát nějaké vitamíny a on na to,že zatím ne,že mi to může ještě uškodit,tak to nějak nechápu. Berete něco?

• načítám...
kimila
30.3.10 15:12

ahojky, já beru babyplan a piju kontryheloví čaj tak doufám že to zabere

• Upravit
Terezkaaa
30.3.10 16:16

Já beru GS mamavit v tabletách… Jinak holky byl to planej poplach, samozrejme jsem to ráno dostala, málem jsem to obrečela.. No, snad příště :-D

• Upravit
12947
30.3.10 16:32

ahojky

a já beru femibion, zítra jedeme opet na genet tak uvidíme co dál

• načítám...
55
30.3.10 16:33

Terezko, tak jsem se zrovna citila minulý týdne, kdy jsem to dostala…a tak jsem doufala, že by snad. Taky beru GS mama. Lékarnice mi říkala, že by se to mělo střídat, protože každé ty prášky obsahují něco jiného. Tak uvidím.

• načítám...
19606
30.3.10 18:10

A berete někdo obyčejnou kyselinu listovou? nebo ji nahrazujete normální zeleninou? Asi neposlechnu doktora a nějaké vitamíny zkusím

• načítám...
kimila
30.3.10 18:13

já baštím jen ten babyplan! Před prvním těhu jsem ho brala asi dva měsíce a zadařilo se druhej měsíc! listovku jsem nebrala

• Upravit
3034
30.3.10 21:55

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Sice se chci začit snažit až v červnu ale to snad nevadí ne ? :-D

Já baštím jenom kyselinu listovou, a tu jsem brala i před početím naší malé a zadařilo se nám hned první měsíc.....akorat když jsem zapadla tak jsem kyselinu musela vysadit protože můj žaludek se s ní nechtěl přátelit …a vlastně s žádnýma vitamínama :-D

• načítám...
17715
31.3.10 06:24

âhoj holky, tak jsem byla u doktora a ten mi napsal prášky na zpravidelnění ms, tak je v pátek začnu brát, jedno plato už jsem dobrala, protože ms 49.den nikde tak jsem testila a nic a pak doktor taky těhu vyloučil tak mi dal tyhle prášky a hned druhý den jsem to dostala, teď jsem musela ještě na kontrolu, vše ok a napsal mi je znova, tak teď už budu i konečně vědět kdy mám tu ovu, jsem z toho nadšená třeba už to konečně vyjde :dance: :pankac: :potlesk:

• načítám...
17715
31.3.10 11:10

Terez nevěš hlavu, příště to vyjde, já nepapám HA přez rok a nic… :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital