Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Berenika221 píše:Bobby píše:Tak to jsme na tom dost podobně. Jak dlouho se snažíte?
AhojkyJukla jsem na ten deníček a hned jsem si ho založila
Jinak Pajulee: já byla na vyvolávačce teď v pondělí a předtím 1.2.2010.- nevím jak je to s plodnými dny-mám teď asi anovulační cykly-po vysazení HA si moje tělo dělá co chce
![]()
![]()
chtěla bych se dát co nejdřív dohromady abych konečně mohla mít mimíska…
Snažíme se co jsem vysadila prášky,takže srpen,září…jenže jsem měla komplikace,že jsem neměla menzes vůbec,takže v podstatě až od února-to jsem to konečně dostala
![]()
Holky tak se budem snažit budeme si radit a doufám že nám to alespoň jedné brzy vyjde…a ta nám pak poradí všem ostatním jak zadělat:-) ![]()
Jo, už se taky těším až na to opravdu vlítnem
už se fakt těším na toho druhého prďolku. Akorát teď řeším problém ze školkou u naší malé. Nějak se nemůžu rozhodnout kam jít na zápis. Dneska jsem byla v jedné školce a moc mě nenadchla tak uvidíme, a ještě je hodně žadatelek ![]()
Doufám, že se to brzy povede ![]()
Jinak jsem včera objevila anglickou stránku fertility friends, kde se dají sledovat plodné dny. Tak začnu měřit BT, abych vůbec zjistila, že nějaké mám.
Taky jsem něco slyšela o kontryhelovém čaji, který by měl pomoci upravit menses, a o feminanu…Víte někdo něco k tomu bližšího?
Ahoj holky,
jestli můžu, tak bych se k Vám také přidala.
Sice jsem chodila teď do smutnějších diskuzí…ale konečně nastal obrat k lepšímu. Doma jedno dítě máme a o druhé(22. tt) jsme v loni přišli. Doufám, že vše zlé je už za námi a my se můžeme začít snažit o další miminko ![]()
Lada
Ja si vedu deníček na www.womenzone.cz, taky se tam ukážou plodné dny, je to fajn, už jsem to tady někde psala.
je to tam přehledné
lada 1 : Budem rády když se přidáš, aspoň nás tady bude víc na pokec.
To je mi líto,ale neboj určitě to vyjde ![]()
Taky už máme doma holčičku, a v červnu se chcem s manžílkem začít snažit o druhé aby měla naše Adélka sourozece (je z dvojčátek, ale o toho našeho druhého nenarozeného andílka jsem přišla ve 12 týdnu ![]()
Ahoj holky, asi 3 dny jsem tu nebyla a krásně se to tady rozrůstá. Pevně věřím, že to naše snažení bude mít úspěch. Během HA jsem měla vždy menses jenom jako špinění, takže jsem si vystačila s intimkou. Teď 4 měsíce, co neberu HA začínám mít MS silnější a nemá už podobu špinění. Tak doufám, že se to konečně začíná upravovat. Máte někdo podobnou zkušenost?
já měla při HA menzes normální a po vysazení se ni nezměnilo, až na tu nepravidelnost, taky doufám že se mi to po těch tabletkách co papám zpraví, tobě určitě taky…když už to není jen špiňění, držím palečky nám všem:-) jinak menzes mám dostat tak za 10 dní podle těch pilulek, ještě nevím co to udělá…ale jsem zvědavá jestli přijde nebo ne:-) ![]()
někde jsem ale četla že ten Fuphaston co beru tak když se to bere v době ovulace tak to působí jako antikoncepce, jenže já nevím kdy tu ovu mám
no budu věřit doktorovi a brát to jak to mi to rozepsal…pak bych 5dní než začnu brát tu ovu měla mít…dnes jsem začla, 10 dní se to bere, pak pauza…měla by dojít ms a pak ty plodný dny ![]()
Zdravím, jen jsem chtěla přispět, protože my se s přítelem snažíme o mimčo půl roku a dnes ráno se mi na TT objevila slabá růžová druhá čárka. Tak doufám,že až si za tři dny udělám nový test tak, že to bude lepší a že mi to brzy potvrdí i doktorka. Takže držím Vám všem palce ať to dobře dopadne. U mě by se jednalo o první mimčo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat