Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky, nic moc se mám řeším drama
furt mě bolí břicho od ms.
a co ty? čekáš na ms. nebo už máš po ní??
kimila píše:
bobby a bereš něco na tu ms.?? já třeba piju kontryheloví čaj na srovnání ms. sice to nepotřebuju ale prej i podporuje těhua ještě baštím babyplan! iris děkuju
uvidíme co z toho bude začala jsem mít výtok a ještě země padaj takové kusy něčeho pruhledného a hodně tuhého ale jen na wc tak nevím
Doktor mi říkal,že nemám nic brát,že to může škodit-což je podle mě blbost. na MS beru akorát pupalku a teď jsem začala brát listovku,tak nevím. Asi si koupím nějaké další vitamíny.. Pokud nedostanu zase ms normálně, tak půjdu na testy funkčnosti vaječníků ![]()
tak to jo no ja ms.uz mela pred 4dny mi skoncila tak se s pritelem zas snazime tak uvidime na konci mesice.myslis ze by si mohla byt kdyz te boli bricho?
bobby proč by ti to mělo uškodit?? nechápu
já si myslím že čajem nebo nějakým vitamínkem nic neskazíš
prcku nevím jestli jsem těhu. spíš mám strach jestli nemám cystu ms. jsem měla normální. jen o den dřív a o den delší! první den jsem docela dost krvácela a pak normálně a ke konci hodně špinila tak nevím
asi počkám do další ms. břicho mě zas tak hrozně nebolí aby to bylo akutní
a co ty bereš nějaké tabletky nebo tak něco??
Mě bylo řečeno,že nemám nic brát,že mám všechno mít přírodně-jíst zeleninu atd.,že žádné vitamíny nejsou potřeba. Prý se teď dohadují o tom,že je to zbytečné,že se tělo musí připravit samo. no nechápu
asi to chce změnu doktora ![]()
me rekl doktor ze jsem v poradku.aze vitaminama nic nezkazim ze si muzu nejake koupit.doma mam i ten mamavit.ale ty mam schovani az budu tehu.
ahoj holky, ahoj prcku takly tě vítám…chci se zeptat kdy to máte která dostat, ať je to napínavé a budem čekat výsledky, já beru prášky na to srovnání tak nevím no asi tak min. za 7 dní bych to měla dostat, ale ještě nevím…začla jsem v pátek, kimi a co ty?? zkoušela jsi ještě test? třeba máš jen zánět. ![]()
ahojky viky.dekuji za privitani.tak ja bych to mela dostat kolem 22 dubna.a co vy? ![]()
no já to mám dostat 20.4 jinak jsem testík nezkoušela! a zanět? nevím kde bych k němu přišla
na tohle jsem nikdy netrpěla
prcku mužu se zeptat kolik ti jě let.??
tak ja na zanety taky nikdy netrpela.jinak se jmenuji lucka.ale klidne mi rikejte prcku.jina prezdivka mi sem nesla.je mi 25 v prosinci my bude 26.a vam je kolik holky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat