Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
828
5.4.10 14:43

ahojky.mi se s pritelem snazime take pul roku a take porad nic.

• načítám...
kimila
5.4.10 14:46

ahojky prcku :mavam:

• Upravit
828
5.4.10 14:51

ahoj
jak se mas jsem rada ze si ti chces povidat.

• načítám...
kimila
5.4.10 14:54

ahojky, nic moc se mám řeším drama :-( furt mě bolí břicho od ms. :roll: a co ty? čekáš na ms. nebo už máš po ní??

• Upravit
19606
5.4.10 14:57
kimila píše:
bobby a bereš něco na tu ms.?? já třeba piju kontryheloví čaj na srovnání ms. sice to nepotřebuju ale prej i podporuje těhu :nevim: a ještě baštím babyplan! iris děkuju :huban: uvidíme co z toho bude začala jsem mít výtok a ještě země padaj takové kusy něčeho pruhledného a hodně tuhého ale jen na wc tak nevím :nevim:

Doktor mi říkal,že nemám nic brát,že to může škodit-což je podle mě blbost. na MS beru akorát pupalku a teď jsem začala brát listovku,tak nevím. Asi si koupím nějaké další vitamíny.. Pokud nedostanu zase ms normálně, tak půjdu na testy funkčnosti vaječníků :-(

• načítám...
19606
5.4.10 14:58

Ahoj prcku :D vítej do klubu :-D :mavam:

• načítám...
828
5.4.10 14:58

tak to jo no ja ms.uz mela pred 4dny mi skoncila tak se s pritelem zas snazime tak uvidime na konci mesice.myslis ze by si mohla byt kdyz te boli bricho?

• načítám...
828
5.4.10 14:59

ahoj a dekuji za pekny privitani. :mavam:

• načítám...
kimila
5.4.10 15:05

bobby proč by ti to mělo uškodit?? nechápu :nevim: já si myslím že čajem nebo nějakým vitamínkem nic neskazíš :nevim: prcku nevím jestli jsem těhu. spíš mám strach jestli nemám cystu ms. jsem měla normální. jen o den dřív a o den delší! první den jsem docela dost krvácela a pak normálně a ke konci hodně špinila tak nevím :nevim: asi počkám do další ms. břicho mě zas tak hrozně nebolí aby to bylo akutní :-D a co ty bereš nějaké tabletky nebo tak něco??

• Upravit
19606
5.4.10 15:09

Mě bylo řečeno,že nemám nic brát,že mám všechno mít přírodně-jíst zeleninu atd.,že žádné vitamíny nejsou potřeba. Prý se teď dohadují o tom,že je to zbytečné,že se tělo musí připravit samo. no nechápu :-( asi to chce změnu doktora :-D

• načítám...
828
5.4.10 15:11

me rekl doktor ze jsem v poradku.aze vitaminama nic nezkazim ze si muzu nejake koupit.doma mam i ten mamavit.ale ty mam schovani az budu tehu.

• načítám...
17715
5.4.10 15:12

ahoj holky, ahoj prcku takly tě vítám…chci se zeptat kdy to máte která dostat, ať je to napínavé a budem čekat výsledky, já beru prášky na to srovnání tak nevím no asi tak min. za 7 dní bych to měla dostat, ale ještě nevím…začla jsem v pátek, kimi a co ty?? zkoušela jsi ještě test? třeba máš jen zánět. :nevim:

• načítám...
828
5.4.10 15:15

ahojky viky.dekuji za privitani.tak ja bych to mela dostat kolem 22 dubna.a co vy? :-)

• načítám...
kimila
5.4.10 15:15

no já to mám dostat 20.4 jinak jsem testík nezkoušela! a zanět? nevím kde bych k němu přišla :nevim: na tohle jsem nikdy netrpěla :nevim: prcku mužu se zeptat kolik ti jě let.??

• Upravit
828
5.4.10 15:18

tak ja na zanety taky nikdy netrpela.jinak se jmenuji lucka.ale klidne mi rikejte prcku.jina prezdivka mi sem nesla.je mi 25 v prosinci my bude 26.a vam je kolik holky :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+