Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zkus si ho udělat…nic tím neztratíš
udělej si ho jak se vyspíš z noční…
já počkám do příštího tejdne a možná si skočím i na krev
tady je taky krásně ![]()
Ahoj snažilky. Přijmete mezi sebe také jednu starou bbu??
Bude mi v květnu také 30.
![]()
Ahoj holky, tak mi bylo v sobotu 28
Dneska jsem si udelala pro kontrolu testik, pac me cely vikend pobolivalo bricho a vysel jako negativni.
ach jo.
Už aby se nám to podarilo a byly bychom spokojene. Tak nevim, jak dlouho cekat. Jen doufam, ze to nebude dlouho trvat.
prcek84 píše:
tak me ROSTOU JEBACKY Jenom kdyz to mam dostat.ale ted mi ms skoncila a jebacky se mi zacly dewlat znovu nevite nekdo proc???to je divny
tak to mám teď taky ![]()
Ahojte ![]()
dneska mi kamarádka oznámila, že je těhotná. Po 2 měsících snažení. Mám z ní obrovskou radost, ale zároveň jsem smutná. Smutná, že já nic ![]()
Ona z toho moc nadšená není…co já bych za to dala.
Bereniko, tak to já s tebou naprosto souhlasím, co já bych za to dala.
Prcku - taky mi to dělá - když začnou rašit, tak vím, že se to blíží. ![]()
to je pech, my co se dlouho snažíme tak nic a někdo otěhotní takhle hned, má stěstí, ale my taky budeme, já jsme měla jeden test doma..tak jsme si ho jen tak udělala a taky nic, ale nebylo to ani z raní moči, jen tak z nudy, co kdyby…no uvidíme až dojde Ms tak mám ještě čas v sobotu doberu ty hormonky tak pak asi:-D
Přesně. Kdyby z toho aspoň měla trošku radost…
Tak je pravda, že je oproti mě mladinká, ale i tak.
Viky: snad budeš mít potom //
Ahojky holky, můžu se k Vám taky přidat? Letos mi bude 29, jsem po 3 potratech(7, 12, 4.týden). S manželem máme po genetice vše je v pořádku. Pracujeme na 4. pokusu a mně budou čekat hormony na udržení(to je ten problém)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat