Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Petruško, to mě mrzí
Ale jak říkáš, snad to už výjde přiští měsíc, držim pěsti
No já bych zvířátko taky moc ráda, ale do paneláku nic moc ![]()
Ale jinak musím říct, že i přesto mám dneska nějakou dobrou náladu
taky u vás tak krásně svítí sluníčko? To hned člověka povzbudí
no jo, zvířátko do paneláku moc nejde, ale co takhle alespoň nějakou menší rasu, třeba maltézáčka? To jsou vyloženě domácí pejsci ![]()
ahojky holky tak jsem tu a koukam ze si taky pekne pisete a vse rozebirate.to je dobre.je tu nektera z vas.at si muzem neco pisnout
Petruško to je pravda no, pokud se nám nezadaří, tak aspoň nějakýho postelovýho mazlíčka pořídím
JInak u nás taky krásně svítí sluníčko a člověku je do zpěvu.. Zima byla moc dlouhá ![]()
No jooo, chtělo by to nějakou hezkou dovolenku, lehnout si hezky na plážičku hmmmm, to bych si dala líbit
až na to, že dovču mám až v září, takže zase rychle zpátky na zem
máte holky nějaký tip na hezkou dovču, kde se vám fakt líbilo? Zatím jenom pokukujeme ale letos vůbec nemám představu ![]()
Ahojky, taky jsme letos přemýšleli kam vyrazíme. Chtěli jsme zkusit něco nového a vyhrálo to Finsko. Tak jsem zvědavá jaké to bude
)
A teď ještě v květnu jedu na pár dní do Anglie, taky je to tam zajímavé, manžel bude hlídat malou tak jsem zvědavá jak to zvládne ![]()
my byli v září 2 krát na Elbě(italský ostrov), je tam krásně a zájezd jsme měli výdy max do 5tisíc na osobu, levná cestovka a na last minute, ale paráda! ![]()
Hmmm, ta Elba zní zajímavě, tam jsem nikdy nebyla, Finsko by mě zajímalo spíš v zimě, protože jsem teplomilná, takže se chci vařit někde na pláži
známí nám doporučovali nějaký ostrov San Andres, prý někde v Karibiku a že se to dá jako las-minute přes německou ck pořídit za zajímavou cenu ![]()
Já jsem také vždy měla zásobu těhot. testů, ale pak jsem si řekla, že je mít v zásobě nebudu a pak jsem lítala do lékárny skoro obden
![]()
Teď jsem si řekla, že si udělám test až den po očekávané MS ale jestli to vydržím… neslibuji…
. Pak jsem si dělala testy obden a pak jsem viděla, jak čárka sílí a pak slábne
. Přesto jsem šla na UTZ a tam mi dr. řekla, že je to malinkaté a přijde jí to jako začátek potratu. To jsem ještě nešpinila. Pak jsem si doma dělala testy a čárka slábla… Tak doufám, že to tentokrát bude jen a jen sílit. Mějte se držte se snažilky.
![]()
Já na Elbě také byla a je to tam moc krásné a zajímavé. Hlavně PISA. Ta nakloněná věž. Doporučuji ![]()
Pisa není na Elbě, ale asi myslíš nějakej fakul.výlet co na zájezdech pořádaj, je to při cestě, my teda většinou do kempu pod stan, ale Elba je už ostrov, trochu exotika za pár korun a je tam krásně, jezdí tam autobus takže si můžeš Elbu projet křížem krážem. ![]()
Děkuji za upřesnění, nejak se mi to spojilo a popletlo.
Zkrátka Elbu doporučuji.
![]()
Byli jsme v Itošce a měli jsme výlet i na Elbu. Tak se ještě jednou omlouvám. ![]()
ahojky děvčátka, tak jak se tady dneska máte? já nic moc od včerejška jsem nepromluvila s přítelem a on semnou taky ne dokonce padlo i slovo potrat když budu těhotná
v práci hruza málem jsem to celé prozvracela
pak k ránu mě začala bolet hlava a musela jsem si vzít ibalgin
nedalo se to vydržet!! jo zítra jdu k dr. tak mi držte palečky ![]()
Kimilko, držím… hlavně to chce bez stresu a zachovat chladnou hlavu.. i když mě se to povídá, já vždycky vyletím ani nevím jak a pak mi je přítele sakra líto.. Ať Ti to zítra dobře dopadne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat