Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
491
8.4.10 10:07

Petruško, to mě mrzí :) Ale jak říkáš, snad to už výjde přiští měsíc, držim pěsti :) No já bych zvířátko taky moc ráda, ale do paneláku nic moc :(

• načítám...
647
8.4.10 10:25

Ale jinak musím říct, že i přesto mám dneska nějakou dobrou náladu :lol: taky u vás tak krásně svítí sluníčko? To hned člověka povzbudí :dance: no jo, zvířátko do paneláku moc nejde, ale co takhle alespoň nějakou menší rasu, třeba maltézáčka? To jsou vyloženě domácí pejsci :nevim:

• načítám...
828
8.4.10 10:28

ahojky holky tak jsem tu a koukam ze si taky pekne pisete a vse rozebirate.to je dobre.je tu nektera z vas.at si muzem neco pisnout

• načítám...
491
8.4.10 11:09

prcek84

ahojky, jasně, pokecáme :) hezký den Ti přeju :wink:

• načítám...
491
8.4.10 11:11

Petruško to je pravda no, pokud se nám nezadaří, tak aspoň nějakýho postelovýho mazlíčka pořídím :) JInak u nás taky krásně svítí sluníčko a člověku je do zpěvu.. Zima byla moc dlouhá :(

• načítám...
647
8.4.10 11:55

No jooo, chtělo by to nějakou hezkou dovolenku, lehnout si hezky na plážičku hmmmm, to bych si dala líbit :lol: až na to, že dovču mám až v září, takže zase rychle zpátky na zem :-P máte holky nějaký tip na hezkou dovču, kde se vám fakt líbilo? Zatím jenom pokukujeme ale letos vůbec nemám představu :nevim:

• načítám...
3034
8.4.10 13:15

Ahojky, taky jsme letos přemýšleli kam vyrazíme. Chtěli jsme zkusit něco nového a vyhrálo to Finsko. Tak jsem zvědavá jaké to bude :o)
A teď ještě v květnu jedu na pár dní do Anglie, taky je to tam zajímavé, manžel bude hlídat malou tak jsem zvědavá jak to zvládne :-D

• načítám...
17715
8.4.10 13:57

my byli v září 2 krát na Elbě(italský ostrov), je tam krásně a zájezd jsme měli výdy max do 5tisíc na osobu, levná cestovka a na last minute, ale paráda! :palec:

• načítám...
647
8.4.10 14:11

Hmmm, ta Elba zní zajímavě, tam jsem nikdy nebyla, Finsko by mě zajímalo spíš v zimě, protože jsem teplomilná, takže se chci vařit někde na pláži :-P známí nám doporučovali nějaký ostrov San Andres, prý někde v Karibiku a že se to dá jako las-minute přes německou ck pořídit za zajímavou cenu :nevim:

• načítám...
1474
8.4.10 14:16

Hromnice

Já jsem také vždy měla zásobu těhot. testů, ale pak jsem si řekla, že je mít v zásobě nebudu a pak jsem lítala do lékárny skoro obden :roll: :mrgreen:
Teď jsem si řekla, že si udělám test až den po očekávané MS ale jestli to vydržím… neslibuji… :lol: . Pak jsem si dělala testy obden a pak jsem viděla, jak čárka sílí a pak slábne :cry: . Přesto jsem šla na UTZ a tam mi dr. řekla, že je to malinkaté a přijde jí to jako začátek potratu. To jsem ještě nešpinila. Pak jsem si doma dělala testy a čárka slábla… Tak doufám, že to tentokrát bude jen a jen sílit. Mějte se držte se snažilky. :palec: :mavam:

• načítám...
1474
8.4.10 14:19

Petruš

Já na Elbě také byla a je to tam moc krásné a zajímavé. Hlavně PISA. Ta nakloněná věž. Doporučuji :palec:

• načítám...
17715
8.4.10 14:30

Pisa není na Elbě, ale asi myslíš nějakej fakul.výlet co na zájezdech pořádaj, je to při cestě, my teda většinou do kempu pod stan, ale Elba je už ostrov, trochu exotika za pár korun a je tam krásně, jezdí tam autobus takže si můžeš Elbu projet křížem krážem. :palec:

• načítám...
1474
8.4.10 14:39

Ehm FOPÁ

:oops: Děkuji za upřesnění, nejak se mi to spojilo a popletlo. :oops: Zkrátka Elbu doporučuji. :oops: :mavam:
Byli jsme v Itošce a měli jsme výlet i na Elbu. Tak se ještě jednou omlouvám. :kytka:

• načítám...
kimila
8.4.10 14:43

ahojky děvčátka, tak jak se tady dneska máte? já nic moc od včerejška jsem nepromluvila s přítelem a on semnou taky ne dokonce padlo i slovo potrat když budu těhotná :cry: v práci hruza málem jsem to celé prozvracela :poblion: :roll: pak k ránu mě začala bolet hlava a musela jsem si vzít ibalgin :oops: nedalo se to vydržet!! jo zítra jdu k dr. tak mi držte palečky :palec:

• Upravit
491
8.4.10 15:10

Kimilko, držím… hlavně to chce bez stresu a zachovat chladnou hlavu.. i když mě se to povídá, já vždycky vyletím ani nevím jak a pak mi je přítele sakra líto.. Ať Ti to zítra dobře dopadne :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+