Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak tohle přesně jsem měla o víkendu, ale pak jsem začala špinit a slabě krvácím doteď - a bolest pak ustala, ale nějak extra hrozný to nebylo, spíš mě to jen tak pobolívalo
taky jsem na jednom testu měla slaboučkou druhou, ale na dalším nic, takže jsem to pak neřešila, měla bys navštívit toho lékaře, aby jsi nic nezanedbala ![]()
mě to břicho bolí jako bych to měla zase dostat! asi počkám do další ms. a pujdu na krev
PetrušKu píše:
Také zdravím Berenikumoc se mi tu u vás líbí
společně to určitě všechno snadněji překonáme, protože kdo to neprožil, nemůže vědět jaké to je
neustále kolem sebe slyším jen že si to nemám tak připouštět…ale řekněte sami, copak to jde???
Nejde. Mě to říká kamarádka, která po 2 měsících otěhotněla. Tak jak si to potom nemáš brát a nemyslet na to? ![]()
Člověka to vždycky mrzí, kamarádka se snažila na první miminko 2 roky a teď má krásnou holčičku, a to ji doktoři tvrdili že nemá ovluaci a že ani nemůžu otěhotnět. A pak ejhle při bližším zkoumání přišli na to že má tam dole zahrádku která brání spermíkům aby se dostali tam kam potřebujou
dostala antibiotika a bác hned otěhotněla. A to samé teď má i při druhém, snažili se s manžílkem víc jak půl roku a nic. Pak si nechala předepsat zase ty prášky a teď čeká druhé. Tak nezoufejte, i když to vypadá beznadějně vždycky je šance. Držím palečky aby vám to vyšlo
jo ale Karel Gott je Karel Gott:-DD ale díky povzbudila jsi mě, třeba se nám to taky povede:-)
kimila píše:
no mě to břicho bolí všude možně chvilku na pravé straně, pak na pravé a i celé břicho a jde mi to i do zadtest jsem si dělala a mám tam dvě ale ta druhá je slaboučká
to můžou být ledviny mě to jednou chytlo tak, že jsem musela do nemocnice, mysleli že je to slepák, bolelo mě břicho spíš, pak už se to nedalo vydržet a došli na to že jsou to ledviny ![]()
Essexi píše: Člověka to vždycky mrzí, kamarádka se snažila na první miminko 2 roky a teď má krásnou holčičku, a to ji doktoři tvrdili že nemá ovluaci a že ani nemůžu otěhotnět. A pak ejhle při bližším zkoumání přišli na to že má tam dole zahrádku která brání spermíkům aby se dostali tam kam potřebujoudostala antibiotika a bác hned otěhotněla. A to samé teď má i při druhém, snažili se s manžílkem víc jak půl roku a nic. Pak si nechala předepsat zase ty prášky a teď čeká druhé. Tak nezoufejte, i když to vypadá beznadějně vždycky je šance. Držím palečky aby vám to vyšlo
To je dobré vědět. Díky za podporu ![]()
kimila píše:
ledviny mě nebolí to bych poznalapočkám co mi řekne pak dr.
mě taky nebolely ledviny ale břicho, mysleli že je to slepák a když nic nezjistili na ultrazvuku tak mě poslali ještě na moč a byly to ty ledviny, záda mě nebolela vůbec jen mě bodalo v břiše. ![]()
holky jsem nějak bez nálady
pohádala jsem se i s přítelem
jsem pořádně protivná asi se pujdu někam zahrabat!!! ![]()
dneska bude asi něco ve vzduchu…ten můj mi řekl, že na to moc tlačím a spěchám, že bych měla dát věcem volný průběh
![]()
já jsem se s přítelem taky pohádala kvuli miminku
jsem zjedavá jak to všechno dopadne ![]()
taky jsem se párkrát chytli skrz mimčo, ale pak si to vyříkali a je klid dokonce se začal i víc snažit, tak já už taky nehudruju:-) to bude holky dobrý, do zítra to ty chlapy přejde ![]()
Ahoj holky, dnes je asi nejaka spatna konstalace…blba nalada. Kterou jsem si jeste umocnila tim, ze jsem si sedla dnes na chvilku do parku a tam vsude trandily maminy s kocarky a jak stastne se tvarily. ale jo, asi by jsem se tvarila taky stastne. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky, já jsem taky ráda že si mužu tady popovídat o tom trápení