Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
kimila
7.4.10 16:00

holky, já jsem taky ráda že si mužu tady popovídat o tom trápení :-D

• Upravit
647
7.4.10 16:08

Tak tohle přesně jsem měla o víkendu, ale pak jsem začala špinit a slabě krvácím doteď - a bolest pak ustala, ale nějak extra hrozný to nebylo, spíš mě to jen tak pobolívalo :think: taky jsem na jednom testu měla slaboučkou druhou, ale na dalším nic, takže jsem to pak neřešila, měla bys navštívit toho lékaře, aby jsi nic nezanedbala :nevim:

• načítám...
kimila
7.4.10 16:11

mě to břicho bolí jako bych to měla zase dostat! asi počkám do další ms. a pujdu na krev

• Upravit
946
7.4.10 16:43
PetrušKu píše:
Také zdravím Bereniku :mavam: moc se mi tu u vás líbí :kytka: společně to určitě všechno snadněji překonáme, protože kdo to neprožil, nemůže vědět jaké to je :-D neustále kolem sebe slyším jen že si to nemám tak připouštět…ale řekněte sami, copak to jde??? :oops:

Nejde. Mě to říká kamarádka, která po 2 měsících otěhotněla. Tak jak si to potom nemáš brát a nemyslet na to? :nevim:

• načítám...
3034
7.4.10 17:41

Člověka to vždycky mrzí, kamarádka se snažila na první miminko 2 roky a teď má krásnou holčičku, a to ji doktoři tvrdili že nemá ovluaci a že ani nemůžu otěhotnět. A pak ejhle při bližším zkoumání přišli na to že má tam dole zahrádku která brání spermíkům aby se dostali tam kam potřebujou :lol: dostala antibiotika a bác hned otěhotněla. A to samé teď má i při druhém, snažili se s manžílkem víc jak půl roku a nic. Pak si nechala předepsat zase ty prášky a teď čeká druhé. Tak nezoufejte, i když to vypadá beznadějně vždycky je šance. Držím palečky aby vám to vyšlo

• načítám...
17715
7.4.10 17:47

jo ale Karel Gott je Karel Gott:-DD ale díky povzbudila jsi mě, třeba se nám to taky povede:-)

• načítám...
17715
7.4.10 17:51
kimila píše:
no mě to břicho bolí všude možně chvilku na pravé straně, pak na pravé a i celé břicho a jde mi to i do zad :nevim: test jsem si dělala a mám tam dvě ale ta druhá je slaboučká :nevim:

to můžou být ledviny mě to jednou chytlo tak, že jsem musela do nemocnice, mysleli že je to slepák, bolelo mě břicho spíš, pak už se to nedalo vydržet a došli na to že jsou to ledviny :zed:

• načítám...
946
7.4.10 18:13
Essexi píše: Člověka to vždycky mrzí, kamarádka se snažila na první miminko 2 roky a teď má krásnou holčičku, a to ji doktoři tvrdili že nemá ovluaci a že ani nemůžu otěhotnět. A pak ejhle při bližším zkoumání přišli na to že má tam dole zahrádku která brání spermíkům aby se dostali tam kam potřebujou :lol: dostala antibiotika a bác hned otěhotněla. A to samé teď má i při druhém, snažili se s manžílkem víc jak půl roku a nic. Pak si nechala předepsat zase ty prášky a teď čeká druhé. Tak nezoufejte, i když to vypadá beznadějně vždycky je šance. Držím palečky aby vám to vyšlo

To je dobré vědět. Díky za podporu :potlesk:

• načítám...
kimila
7.4.10 18:21

ledviny mě nebolí to bych poznala :-D počkám co mi řekne pak dr.

• Upravit
17715
7.4.10 18:35
:twisted:
kimila píše:
ledviny mě nebolí to bych poznala :-D počkám co mi řekne pak dr.

mě taky nebolely ledviny ale břicho, mysleli že je to slepák a když nic nezjistili na ultrazvuku tak mě poslali ještě na moč a byly to ty ledviny, záda mě nebolela vůbec jen mě bodalo v břiše. :nevim:

• načítám...
kimila
7.4.10 18:48

holky jsem nějak bez nálady :-? pohádala jsem se i s přítelem :cry: jsem pořádně protivná asi se pujdu někam zahrabat!!! :cry:

• Upravit
946
7.4.10 19:20

dneska bude asi něco ve vzduchu…ten můj mi řekl, že na to moc tlačím a spěchám, že bych měla dát věcem volný průběh :cry: :cry:

• načítám...
kimila
7.4.10 19:38

já jsem se s přítelem taky pohádala kvuli miminku :cry: jsem zjedavá jak to všechno dopadne :cry:

• Upravit
17715
7.4.10 19:52

taky jsem se párkrát chytli skrz mimčo, ale pak si to vyříkali a je klid dokonce se začal i víc snažit, tak já už taky nehudruju:-) to bude holky dobrý, do zítra to ty chlapy přejde :wink:

• načítám...
55
7.4.10 19:54

Ahoj holky, dnes je asi nejaka spatna konstalace…blba nalada. Kterou jsem si jeste umocnila tim, ze jsem si sedla dnes na chvilku do parku a tam vsude trandily maminy s kocarky a jak stastne se tvarily. ale jo, asi by jsem se tvarila taky stastne. :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+