Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
828
9.4.10 01:22

ahojky tak ja si femigrad koupila a uz ho beru tyden ale jen jednou dene.tak uvidime co to udela.

• načítám...
946
9.4.10 07:21

A jak se po něm cítíš?
Dá se sehnat v lékárně nebo jen na netu?

• načítám...
491
9.4.10 07:35

Dobré ránko všem :mavam: :kytka:
Kimilko, tak jak doma? Už je to lepší? Držím Ti pěsti. Tyto bouřky znám, ve vzteku dokážu říct cokoliv.. :oops: :roll: Snad to dobře dopadlo :)

• načítám...
828
9.4.10 08:33

ahj tak ja si ho objednavala po netu.v lekarne jsem se neptala.zatim se po nem citim dobre.jsou to jen bylinky tak snad to neuskodi.

• načítám...
55
9.4.10 08:41

holky, beru gs mamavit. pribrala jsem 2 kila, je mozne, ze by to mohlo byt z toho?

• načítám...
55
9.4.10 08:41

nema nekdo zkusenost z gynexem, je to ciste prirodni baze. Jsem to videla nekde na netu.

• načítám...
828
9.4.10 09:15

tak mamavit mam taky doma.ale mam ho schovany.jinak se mi zda ze jsem taky pribrala od ty doby co jsem vysadila.jo chtela jsem rict ze jak jsm zacala brat ten femigard.tak se mi zacaly delat pupinky a predtim jsem je mela jen kdyz jsme mela dostat ms.

• načítám...
17715
9.4.10 09:25

ahoj holky a dobré ránko, vzbudili mě záda a teĎ mám pocit v břiše že to dostanu, normálně ale dopředu nic nemívám, začne mě bolet břicho zároveň s krvácením. :nevim: asi ty prášky…no ale měla bych to dostat asi až když to doberu, je to vždy na 10 dní a já končím v neděli…divný nerozumím tomu, brala jste některá duphaston??jindy jsem totiž měla cyklus delší teĎ dneska je to 27.den.u někoho normál u mě ne…já to mívala přez 30…ale jestli to dostanu už dnes tak to mi to doktor špatně vypočetl ty tabletky kdy mám brát asi…jaj a to se s takovou mimčo nepovede :nevim:

• načítám...
1474
9.4.10 11:40

Ahoj holky

Raduline: Já beru teď také od ledna GS MAMAVIT a nějak po něm nepřibírám… Ale je možné, že to na někoho působí jinak. Jsou to jen vitamíny, tak nevidím z čeho by se přibíralo. Ale třeba se tvé tělo chystá na mimi :mrgreen: a dělá si zásoby dopředu :mrgreen: . Dělám si srandu nevím :nevim:
Viky: Mě začíná bolest břicha před MS vždy tak jeden den před očekáváním, ale bolí mě vždy jen jedna strana, záleží z jakého vaječníku to je. Tak uvidíš co to bude. Nejsi třeba jen přeležená??? :lol: .
zdravím všechny snažilky :mavam:

• načítám...
17715
9.4.10 12:57

ahoj Věrko,tak už zase nic, ještě jsem to nedostala, on mi chce upravit cyklus doktor tak jak jsem se dívala tak kolem 30 dnů, nevím kdy to dostanu po těch práškách…ale další měsíc už budu chytřejší :palec: to už budu vědět kdy zhruba, dnes je to 27Dc tak uvidím…já to ale nechci vůbec dostat, to by bylo nejlepší :dance: :cry:

• načítám...
1474
9.4.10 14:01

Viky

Tak trošku jsem zabrousila do minulých příspěvků a zjistila že máš kocoura? Zkrátka vlastníš kočky?? Moje kamarádka ( a teď prosím odpusť pokud napíšu něco nevhodného ) měla kočku, nevím teda jestli kocoura, nebo kočku a také vykastrovanou a nemohla dlouhou dobu otěhotnět. Pak byla u nějakého léčitele, nebo senzibilky a tají doporučila sundat všechno zlato co měla na sobě a dát kočku z domu pryč a ejhle…asi dva měsíce na to otěhotněla a teď má už i druhé dítě a nemá v domě žádnou kočku. Možná, že si jí teď pořídí znovu, ale pomohlo to. Já tomu teda nevěřím a ani nemám doma kočku ale fakt se to stalo. Nevím zkus zapřemýšlet. A pokud jsem napsala něco nevhodně tak se moc a moc omlouvám. :kytka: :mavam:

• načítám...
kimila
9.4.10 14:52

ahojky děvčátka, tak dr. nic nenašel a mám přijít po ms.!! jinak s přítou se spolu furt nebavíme :cry: asi tuten víkend budem každej u sebe doma a trucovat :cry: a jak se jinak máte??

• Upravit
17715
9.4.10 18:58

neva Věru, kočky pryč nedám..jsou to jak moje děcka, mám 2 kocoury a ten jeden je už 6.den pryč, doufám že se vrátí že razil jen za kočkama a nic se mu nestalo, jsou různé pověry nevěřím tomu, ale i tak děkuji že jsi chtěla poradit, ještě jsem to nedostala, ráno to vypadalo, tak uvidíme až doberu ty prášky tak by to mělo přijít a co vy všechny taky čekáte? :dance:

• načítám...
17715
9.4.10 19:00

Kimi to bude ok uvidíš, možná na něj jen tlačíš a on dostal strach, to je normální, ale zkus trošku zvolnit, byčistí se tím u vás vzduch a vše bude ok, u nás je to taky už jinačí, chce si to vyříkat a dohodnout se jak to bude dál… :nevim:

• načítám...
1474
9.4.10 19:19

Viky

:wink: jsem ráda, že to bereš takhle. Jen, jak píšeš jsem chtěla poradit. Jak už jsem psala, já na to také nevěřím, ale chtěla bych pro vás všechny snažilky testík se dvěmi čárkami a pak krásných devět měsíců těhulkování. :huban: Mějte kráááásný a pohodový víkendík.
Kimi: asi to chce s přítelem, jak říká Viky, chvilku netlačit na něj a pak se opět sluníčko vyjasní. Držím palečky. Manžel to také nedává tolik znát, ale také ho to mrzí a někdy štve, když máme debatu o těhulkování a proč a jak a z jakých důvodů… :roll: necháváme tomu volný průběh. Vím, že to je někdy sakra těžký, ale musí to jít a mraky se rozestoupí a bude zase fajn a lásky hory a hory. :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+