Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
to ja mam narazove nekdy mi to prijde lito ale vetsinou jsem optimista
hlavne si to taky moc preju kvuli nemu vim ze to chce snad vic nez ja i kdyz to asi neni mozny
ale sem si jista ze nam to vyjde jednou to vyjde urcite nam vsem ![]()
viky23 píše:
ahojte Tess a Rlen a holky co sem chodíte, no dnes hnus to počasí, ale aspoň budou májovky, to jsou houby který rostou na jaře, a v octě jsou mňáám, jinak můj bélej je taky divoch, všude za mnou chodí jak pes, a mám ještě mouratýho a ten už 9 dní nedošel domů, mám ho rok jsem z toho smutná, doufám že se ještě vrátí že byl jen za kočkama, chtěla jsem je nechat vykastrovat ale manžel že je to proti přírodě, no a měla jsem to udělat, jestli nedojde tak si to budu vyčítak, jsou jak moje děcka![]()
jejda super, můj je taky hluchej takže vím o čem mluvíš, furt mrčí a chodí za mnou všude, má třičtvrtě roku maximálně, a má jedno oko zelený a druhý modrý, máme fakt hodně společnýho
hodím si fotku jako ikonku, je krásnej:-D ale výhoda je že když spí tak ho nevzbudíš, ale pak se přesude vždycky za náma do postele, jinak čekám pořát tu MS ale nic, bodá mě v přiše a tlačí v zádech ![]()
Elenočka píše:Bobby píše:Ahojky bobbykukimila píše:Měli byste si o tom rozumě pokecat a opravdu netlačit na pilu…s mojim jsme taky měli krizovku…ale dalo se to dohromady..byla to moje chyba-moc jsem naléhala a furt ode mě slyšel o miminku a nic jiného-už mi z toho hrabalo a jemu ze mě
holky děkuju za podporu!! jste zlatíčkadneska mi ani nenapsal a já jemu taky ne!! nechám to bejt, co se má stát to se stane!! třeba po víkendu to bude o.k.
ale už je to ok
![]()
![]()
A jak jste to nakonec vyřešili s tím tvým? Já mám skoro stejný problém, já už bych chtěla, budeme spolu 3 roky a dá se říct, že celý 3 roky spolu žijeme. Ale jak nakousnu téma dítě nebo svatba tak začne vystrkovat růžky. Říkal, že až přijde ten správný čas, tak že bude svatba i dítě. A že svatba pro něj není důležitá, že na to, abychom byli spolu nepotřebuje papír. A že dokud budeme mít mimčo, že si chce najít lepší práci, aby nás zabezpečil - což od něj beru jako hodně zodpovědné, ale možná je to taky trochu obranná reakce…Je mu 28, tak to mi zase nepřijde tak málo. A nechci, aby našemu dítěti bylo 15 a nám 60. On má asi představu, že dítětem život končí, ale to tak vůbec není, je to přeci součást života a zpříjemnění toho života
No my jsme si narovinu řekli co nám vadí,co chceme změnit atd atd…kecali jsme snad 5 hodin v kuse a řešili různé věci a taky tohle. Řekli jsme si,že to necháme náhodě a nebudeme se o tom neustále bavit,protože zbytečně nás to znervózňuje a už nás to ani nebaví když je jen jeden cíl..a je to fakt..je nám teď mnohem líp… ![]()
Elenočka píše:
Berenika221: No to mi povídej, u mě je to to samé, všechny kámošky těhotné, mají se vdávat, vrrrrFakt mě to rozčiluje… A co ti řekl na to, že bys chtěla mimčo?
Řekl, že by jednou si mě chtěl vzít (a jak rád podotýká: co už s tebou) a chtěl mít miminko. (ale kdy to bude???
)Dokonce s tím před rokem přišel sám, jenže pak se začal vykrucovat, že musíme počkat, až jak se bude vyvíjet jeho prřáce, že mají před vyhazovem a zrušením a až aspoň trochu poplatíme hypotéku…žádné argumenty nepomáhaly, protože pořád dokola opakoval tyhle věci. Já tomu rozumím, ale pokud budeme stále čekat, až budeme mít oba dobrou a jistou práci, tak se nemusíme dočkat. Nejsem už nejmladší a on také ne. Pak jsme se v najednou v listopadu domluvili, že se začneme snažit, že,vysadím prášky ale necháme tomu volný průběh. A jakoby ho to utlo a od té doby se milujeme čím dál míň. Tak už jsem to opravdu nevydržela a řekla mu, že s takovou frekvencí nebudeme mít malého ani do roka…nepomáhá to. Včera už mi řekl, že mi z toho hrabe a ať toho okamžitě nechám, že už toho má dost
Takže asi tak. Asi cítí, jak na něj tlačím a kroutí se.
Nevím.
Takže zkusím, co říkala myslím Viky, že o tom přestanu mluvit (i když vzhledem k tomu, že v práci mám kamarádku, která je ve 2.měsíci a neustále se mnou toto téma rozebírá, to bude nesmírně těžké!!!).
Ještě že se mohu vyzpovídat alespoň tady.
Ach jo to jsou teda pacholci, ty nám teda dávají kapky…Nic od nich nedostaneš zadarmo
Já už jsem i přemýšlela nad variantou, že bych mu řekla, že si dáme pauzu, že si to potřebuju srovnat co a jak a že by ho to třeba nakoplo, že by viděl, že mě může taky ztratit…Znám holky, kterým to pomohlo a vyšlo to, za chvíli byl u dveří s prstýnkem ![]()
Víš ale zase proč se máme omezovat v tom o čem budeme mluvit, když to tak cítíme. Jako když se mám přetvařovat, že to tak není, tak to spolu vůbec nemusíme být, vždyť vztah není o přetvářce, jsi s tím člověkem protože je jaký je. Tohle jsem mu teda i řekla. Komu jinému máš říkat co cítíš, když ne jemu, vždyť jste si nejblíž.
Teda holky, tady se nám debata parádně rozjíždí…ani ránko pomalu nestíhám číst, co jste všechno pořešily
protože na net se dostanu jen v práci, doma na to nemám absolutně čas a hlavně máme takovou mrchu pomalou, že to mě fakt neba
jinak mě včera maminka navrhla ještě jinou alternativu – má kamarádku, která má něco jako léčitelské schopnosti, nedělá to hromadně, ale jen pro své nejbližší známé
tak navrhla, že bych si o svém problému mohla popovídat s ní a třeba s tím něco udělat?? Máte někdo s něčím podobným zkušenosti?
říkala jsem si, že bych to mohla zkusit, když zatím lékařská věda nepomohla… ![]()
Elenočka: k těm operacím, jen ve zkratce - v 18ti mi praskla cysta na vaječníku a jelikož jsem s tím hrdinsky ještě 3 dny existovala, měla jsem dost velkej zánět pobřišnice a tím pádem i větší problémy následně - takže mi ten vaječník hnedky vzaly
ale i s jedním se dá otěhotnět
a ta druhá byla laparoskopie, při který mi odstraňovali srůsty a v podstatě „opravovali“, co se u té předchozí operace zkazilo. Takže teď jsem s lékařem domluvená, že dojedeme léčbu s clostíkem a pak ještě jedno laparo na ty srůsty, protože mám endometriozu a to celkem dost činnou, takže 2 roky už jsou dlouhá doba – ale té operaci já se chci moc a moc a moc vyhnout…
![]()
Ahojky Kamčo, mám to samé co ty…Taky už se půl roků s přítelem snažíme a furt nic..Sice to nijak moc zatím nehrotíme, ale i tak už je to vcelku dlouhá doba že..Pořád si říkáme až to příjde tak to příjde.Bereš nějaké vitamíny na podporu otěhotnění?? Já začla brát nějaký MAMAVIT.. ![]()
Verča: já beru Femibion 800, není to sice na podporu otěhotnění, ale zato má nejvíce kyseliny listové v nejlépe stravitelné formě
my už se snažíme skoro rok a také nic, takže nezoufej, je nás tu víc ![]()
Holky,
To mě moc mrzí,že se takhle ještě trápíte k tomu všemu ![]()
Já sice mám partnera, který potom touží stejně semnou a chceme se vzit, takze snad nám to bude dopřáno. Nicméně partner je rozvedený a má čtyři děti. Pravdou je, že s nimi hezky vycházím, a už tak nějak jsem si i zvykla, že jsou u nás cca dvakrát za měsíc na víkend…ale jeho bývalá, to je něco.Hrozná špindíra, no holky kdybyste to viděli!! Takže neustále jen povlíkám a plazim se po zemi z hadrem.. Deti nejsou k nicemu vedené, pravdou je, že jsem je trošku vycepovala, ale obávám se, že je to na sociálku.. jsou i zanedbane.. ak dyz na ni pritel vleti, tak jen kejve hlavou a ohání se akorát prachama.. nic víc.. Beze změn.. a tech broucku je mi fakt lito. no a takže my se zase dohadujeme neustále kvůli tý špíně a jsem neustále z toho vynervovaná… Posílat mi domů špinavý dětí, když tam budu mít miminko, na ťo ať zapomene.. takže lítáme po ržných poradnách, jaká jsou naše práva apod.. No snad se brzy na tom neco změní, tedy doufám… ![]()
Cítíš to stejně jako já. Akorát já bych do pauzy asi opravdu nešla. Vždycky je tu riziko, že už se dohromady nedáte.
Vím,že vztah není o přetvářce, ale některých holkám pomohlo, když na ně netlačili…třeba pak mají větší pocit svobody. Říkala jsem si, že si dám tak 2 měsíců oddech, nechám ho…mezitím si to všechno porozmýšlím a za 2 měsíce začnem znovu, pokud do té doby s tím nepřijde sám!
Jsem naivní co? ![]()
Ahojky a to jsou vitaminy na co všechno nevíš?? já už dobírám 3 měsíc tydle vitamíny…už nevím co mám zkusit ale každopádně zkusím ty co si psala..kolik zhruba stojí smým-li se zeptat??
..už i přítel se diví že pořád nic..ale zas není to až tak dlouho půl roků co se snažíme, tak nevěším hlavu..Každopádně se dneska objednal na spermiogram at víme jestli je plodný nebo ne
at se nesnažíme zbytečně..víš jak, nikdy nevíš
no prostě už zkoušíme všelijaké finty v posteli
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat