Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky Tess ![]()
Já to mívám celý první, někdy i druhý den takové bolesti při ms. Je to něco hroznýho.. Faktem je, že si asi budu muset zajít na gyndu, páč jsem to takto nemívala… Asi před třemi měsící mě v noci budily bolesti a nemohla jsem spát ani udělat krok a plakala jsem, a to zas bolest docela snesu. Ale jinak mi zabíral nurofen rapid (ibalgin vůbec) hrozně rychle, a pak je dobrý horký obklad na břicho, ale každá to může mít jinak… ![]()
Tessmi: já nedám dopustit na kapky Algifen, zabírají rychle a hlavně neublíží případnému zárodku ![]()
Tess snažíme se o první mimi už 3 roky a zatím neúspěšně
Bohužel nám nebylo dopřáno, tak doufám, že se tento rok na nás štěstí usměje ![]()
Teď jsem byla na laparoskopii, hysteroskopii a drillingu vaječníků (kvůli PCO syndromu), tak doufáme, že to klapne ![]()
Jsem moc ráda, vím, že to není jednoduchý a ten boj za to stojí
Chodím stále ještě do Motola a jsem tam moc spokojená. Ale car od caru je různý. Držím moc pěsti, aby se vám mimi co nejdříve povedlo
Ráda pomohu, pokud budu vědět ![]()
Bereniko jsem moc ráda, kdo jiný nám pomůže, než-li my mezi sebou ![]()
Alushka_6988 píše:
Ahojky Tess
Já to mívám celý první, někdy i druhý den takové bolesti při ms. Je to něco hroznýho.. Faktem je, že si asi budu muset zajít na gyndu, páč jsem to takto nemívala… Asi před třemi měsící mě v noci budily bolesti a nemohla jsem spát ani udělat krok a plakala jsem, a to zas bolest docela snesu. Ale jinak mi zabíral nurofen rapid (ibalgin vůbec) hrozně rychle, a pak je dobrý horký obklad na břicho, ale každá to může mít jinak…
tak moc dik holky zkusim i algifen a ten nurofen pze ja to mam uplne stejne v noci a umiram uplne hruza
dneska zautocim na lekarnu ![]()
gedi : njn je to holky boj
ale urcite to vsechny zvladnem my to zkousime dva roky z toho teprve ted ctvrt roku s pomoci CARu jsme na zacatku tak se modlim abych nemusela na laparo a hysto a tak
bojim bojim
i kdyz urcite bych do toho sla pujdu do vseho kdyz nam to vyjde ![]()
Bereniko: super ze jsi zvladla jeden den
drz se
my se nechráníme rok a něco a nic, teď jsem teprv začla dělat něco s nepravidelným cyklem tak se uvidí, ale ta mrška by už podle doktorova výpočtu měla od něděle někdy přijít…je to hrůza to čekání, příští měsíc to bude druhý cyklus s těma práškama tak už budu vědět a budu v klidu ![]()
Ahoj baby, ak môžem, tak sa k Vám pridám. My sa snažíme dlhšie, ale riešiť sme to začali až posledných 6-7 mesiacov dozadu. A keď čítam, že niektoré sa snažíte aktívne už niekoľko rokov, tak…no ja neviem, či som to zvládla!
Viky, máš pravdu čakanie je to najhoršie. V mojom prípade i neistota, či vôbec môžem otehotniť prirodzenou cestou! ![]()
Jojo, zaútoč, ale pokud Algifen kapky neškodí, tak raději je zkus, páč nevim jak ten nurofen.. a teď co se právě taky snažíme, tak raději neberu vůbec nic a radši trpím, ale ty kapky si asi půjdu koupit taky… Nerada bych uškodila zárodečku, kdyby náhodou
… a jak bych byla ráda, kdyby tam byl!! ale to asi tady každá… holky je mi vážně líto, co tady všechny prožíváte… neříkám že já ne, ale my máme špatný jen ten spermiogram, tak jsme tomu dali trošku čas, jestli zaberou vitamínky a na kouření se vyprdli… ale už jsem z toho taky nervózní a pak to akorát odnese přítel… ![]()
Ahoj Kica vítám tě mazi námi, já kdybych měla doma test tak už to zkusím, ale nemám tak čekám, dnes jdu poprvé do nové práce, tak držte palce. ![]()
Viky, ďakujem za uvítanie! A palečky Ti držím! Viem, čo to je ísť prvý krát do novej práce, mám to živo v pamäti!! ![]()
kica : ahojky to ti pak tak neprijde jsi v jednom kole a nemyslis moc na cas porad samy vysetreni takze se roustredis jen na to aby to vyslo a o to jde
kazdopadne ja jsem rada ze jsme sli na testy a vime ze jsme zatim oba o.k
)
Alushka_6988: no ja se zas bojim ze jak nasadim ten glostik ted tak toho svyho draka zabiju pze sem nervak a jeste do toho todle a on me nekdy táááááák seine provokuje
na zabiti tak uz jsem informovala jeho sestry ze ho asi zabiju ![]()
viky23 píše:
Ahoj Kica vítám tě mazi námi, já kdybych měla doma test tak už to zkusím, ale nemám tak čekám, dnes jdu poprvé do nové práce, tak držte palce.
tak at se ti tam libi a hlavne super lidicky kolem sebe ![]()
Alu, no my máme spermiogram na 1*, a o tom ako som na tom ja, povie laparka!
kica píše:
Alu, no my máme spermiogram na 1*, a o tom ako som na tom ja, povie laparka!
jj a ty taky chodis do CARu?a na laparo te poslali hned?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat