Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
828
13.4.10 16:21

kuk je tu nekdo n pokec nebo ne

• načítám...
491
13.4.10 16:23

Petruško je to hrozný, když matky nemají na své děti čas.. a že Ti je pak smutno, to mě taky… i když to jsou raubíři :) Co z dětí občas vyleze, to je něco :lol: Ale některé věci člověk prostě nechápe…
Je mi těch broučků vážně moc líto.. :srdce:

• načítám...
1586
13.4.10 16:54

chapu te

Berenika221: :-( ja vim musi to byt fakt sila jset tu uz psala ze mam sestru co ceka sesty mimi a uz po druhy se na ni koukam jak tehotni a ja nic mam ji moc rada mame skevelej vztah ale nekdy si rikam ze je to nefer :roll: :oops: sem asi hrozna ale obcas to tak citim kazdopadne ja bych ty tvy kolegyni asi slapla na krk :lol: :lol: kdybych to mela porad poslouchat :lol:

kimila: tak hodne stesticka do budoucna :hug:
PetrušKu: jestli to bylo na me tak ja miminko nemam jen na nem tvrde drem :-D :-D :-D

• načítám...
828
13.4.10 17:21

ahojky tsk to ma teda uz dost deti.mi se s pritelem taky snazime a porad nic.

• načítám...
491
13.4.10 17:39

prcek84

nevím, zda to bylo na mě… :(
Jo má dost dětí, ale přesto s ním chci být, všude je něco :-(
To je mi líto že pořád nic.. A jak dlouho se snažíte? a kolik Ti je, zda se mohu zeptat? :andel:

• načítám...
17715
13.4.10 18:12

ahoj holky, tak pořát MS nic, ale čekám to každým dnem, jenže nevím kdy, je to první cyklus co jím ty tabletky, ale už je to 31 dní dneska, no uvidíme, já měla cykly 34 až víc no…i 20 pokaždé jinak ale ty prášky by to měly zpravit tak jako doufám :cert:

• načítám...
1586
13.4.10 19:10

jj

prcek84 : nj segra je blazen je jak tovarna ji staci dat pusu a uz je tehotna :lol:

viky23: ja taky cekam mate to koukam stejny skoro vsechno :-D me to ceka za dva dny :lol: tak uvidim

holky sledujete na prime zazraky zivota??my na to cihame s drakem :wink:

• načítám...
946
13.4.10 19:27
PetrušKu píše:
Berenika: malé bude v září pět, je vážně úžasná, musím souhlasit s Tessmi - ty její hlášky, to je opravdu k popukání :lol: navíc tím že na ní máma nemá čas, tak mě zbožňuje a je to pohoda :andel: když jí nemáme, tak mi ten náš barák přijde celý prázdý, takže už se moc těším na vlastní sviště, které nebudeme muset nikomu neustále vracet 8-) a co ty, ty nemáš nevlastního prťouse? :dance:

ne, ještě nemám :cry: zatím ve fázi snažení o první

• načítám...
946
13.4.10 19:31

tessmi1: někdy si říkám, aby už konečně šla na neschopenku nebo mateřskou, ptotože poslouchat, jak její přítel jí hladí bříško a poslouchá jej, tak to je na zabití. :zed: Ale samozřejmě jsem ráda, že chodí do práce, protože ji mám moc ráda a strašně jí to přeji. Kdybych ji tam neměla, nevím, s kým bych trávila oběd a řešila problémy.

• načítám...
946
13.4.10 19:33

Ne, na zázraky života nekoukám. Je to dobré?

• načítám...
1586
13.4.10 19:48

Berenika221 : jj zazraky zivota jsou fakt dobry vlastne je to cely o tom co tady my vsichni rozebirame je tam spousta veci co se mi bude hodit ivf a tak pro me osobne je to skvelej serial :palec:

• načítám...
946
13.4.10 19:57

ty jdeš na ivf?

• načítám...
1586
13.4.10 21:42

Berenika221 : nene zatim jsem na zacatku po prvni stimulaci bych mela jit teprve na iui :wink: tak uvidime ale je dobre videt jak to vse chodi :-)

• načítám...
2434
13.4.10 21:46

Ty voe, tak to mě teď fakt dostalo, prej už máš zase nějaké mateřské pudy, když viděl tyhle stránky…No co byste mu na to řekli??? Fakt mě začíná točit :zed: :evil:

• načítám...
17715
13.4.10 22:00

ještě štěstí že můj manža česky neumí, jo holky já nerozumím zkratkám ivf a iui, co to prosím znamená, nechci být za tupce ale tady se znad můžu zeptet ne?? a ty pudy jsou mateřské proto je nemůže mít chlap:-DDD :roll: :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+