Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Elenočka: my se teprve snažíme, mám za sebou 2 operace, takže jsem předpokládala, že to nepůjde tak rychle - zatím je to cca 1 rok, ale hlavu nevěsím
ale stejně každou menstruaci obrečím, už mi z toho taky trošku hrabe ![]()
láďa1: no to jsi napsala fakt moc hezky
jo to už jsem slyšela pár názorů, že o tom přestali doma mluvit a chlap najednou otočil o 180stupňů. Ale přesně je to šíleně těžké, teď máme i synovce malého, takže když je vidím spolu, když ho ten můj drží v náručí, je to nádhera a tak bych si přála, aby to bylo naše mímo…Přesně to taky tvrdím, že vhodný čas pro mužský na dítě nebude nikdy, pořád nebude všechno dokonalý, to se mu snažím vysvětlit. Jak pořád mele, že si chce najít lepší práci. Hlavně teď v té krizi je to hrozně těžké najít vůbec nějakou práci. A já nechci čekat 10let až si najde lepší práci. Ach jo. A fakt je nejhorší vidět kolem sebe všechny těhotné a vdané. A s kým si pak popovídáš o tomhle, když to oni vidí úplně jinak, protože to vše po čem ty toužíš už mají ![]()
Láďa1: napsala jsi to vážně nádherně, krásně mě to zahřálo u srdíčka
![]()
PetrušKU: No tak to přesně chápu, že to vždycky obrečíš, mě se vždycky derou slzy do očí, když se milujem a on si tak v půlce jde vzít ochranu…Do tý doby si říkám, že by se už na to vykašlal
A zase nic, zase nemá tu světlejší chvilku
A co ty operace - něco vážného? Jestli se teda můžu zeptat?
holky můj mi řekl hned na začátku že si mě chce vzít a mít se mnou dítě, po těch 10 měsících jsme se vzali a já začla pořád mluvit o miminku a pak jsme to dělali o to míň, měl ze mě asi nervy a říkal že až to přijde tak to příjde, a já na to že to s takovou nepřijde nikdy když to děláme 2 krát do měsíce, bulela jsem atd…a nic nepomohlo, přestala jsme o tom mluvit, promluvili jsme si, a hned to jde, už se mě i ptal kdy to zase budeme zkoušet tak jsem mu to vysvětlila jak fungujou t tabletky a tak…takže te´D ČEKÁM JESTLI MRŠKA PŘŘIJDE A PAK NANOVO ![]()
viky23: tak ať už přijde nějaká fazolka sakra
Oni si taky neuvědomuj, že čím dýl budou čekat, tím to pak taky může jít hůř…Jsem říkala, že bych chtěla do 25let první dítě - nejpozději. Naši mě měli hodně brzo, ale vůbec toho nelituju, sice se teda rozvedli, protože máma asi měla pocit, že si nestačila pořádně užít, ale chodit s vlastním tátou v pubertě na diskotéky
![]()
Jo ten můj taky řekl, že si mě chce vzít a mít se mnou děti, ale kdyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy??????
![]()
jsem ráda že jsme se vzali, je to fajn, je to mimčo chybí, já jsem taky vždycky tvrdila že bych chtěla do 25 první dítě, tak snad to stihnu, je mi 23, a je super jít s mamčou na disku:-D taky jsem ji párktŕát vytáhla ven…
asi to ale dostanu, mám nějakýho tucha a napětí v zádech či co…no ale aspoň tak nějak v normě díky těm práškům, dnes je to 30DC, tak lepší jak 50
ale dneska asi ještě ne…no já vůbec nevím… ![]()
No mně 24, tak snad se nám to povede
promiň Viki, ale asi jsme natvrdlá - co to znamená 30DC? A změnilo se něco vůbec po svatbě?
je to 30 den cyklu, není to blbý já to taky nevěděla. Nezměnilo se nic, je to jen taková větší pohoda mi to přijde, a je moc hezký když můžu říct můj muž:-D pro někoho je to prkatina pro někoho ne, ale ženská chce většinou svatba a chlap ne, ale pokud se nevezmou hned, tak pak už se jim nechce, jako mojim 2 kamarádkám, jedna je s přítelem 11 let a oba nechcou a jedna je s přítelem 10 let a nechce spíš on, ta první mimčo má ta druhá ne, ale nechcou
už je jí 30 tak to vůbec nechápu, každej jsme asi hold jinej ![]()
Jo tak to budu aspoň poučená - den cyklu
No jasně, to je přesně tak - můj muž - hlavně tím dává najevo, že o tebe fakt stojí - každej si neříká je to jenom jeho přítelkyně, stejně se s ní rozejde - a nedej bože ještě přítelkyně s dítětem
Taky mě občas mrzí a řvu a říkám si jestli vůbec o mě stojí a jestli vůbec za to stojí on, abych to po čem nejvíc toužím takhle potlačovala…Ale zase na druhou stranu si říkám, že v dnešní době je docela těžký najít slušného chlapa, tak to s ním asi holt musím vydržet ![]()
Řešíte mimčo i z hlediska financí nebo ne?
Klidně můžete odpovídat všechny, kdo byste mi k tomu chtěly něco napsat…
já ho taky nenašla u nás ale v Rakousku, já vidím svatbu jako zpečetění lášky a pokud tě chlap fakt miluje, a nechce opustit kvůli jiné tak proč by si tě opravdu nevzal, nechávají si zadní vrátka nebo jak?? no hlavní problém byly finance proto potom nechtěl, protože jsem tu v Rakousku nepracovala, tak bych prý nic nedostala, ale zámá taky nepracovala a má určitě víc jak u náš, tak už neměl argumenty a neprotestuje:-Da práci už taky mám ve st jdu poprvé takže chvilku pracovat a pak může mimčo přijít, může samo i dřív tím líp:-D
Takže žijete v Rakousku, jestli jsem to pochopila dobře? Ale tak to by na tom neměl být tak špatně, tam jsou jiné životní standardy ne? Jo tak to držím palečky do nové práce - co budeš dělat?
servírku, no třeba se nebudu šéfovi líbit po těch dvou směnách a nevezme mě:-D hele plat je vyšší ale i poplatky, do teď to manža táhl sám a tak tak jsem taky vyšli a to já neutrácím, je to v podstatě jak u nás…ale když budeme na to dva, tak už se budeme mít dobře, akorát tu nikoho neznám tak jsem pořád doma:-( ale tak časem snad…:-Dno i když nevím bydlím tu už rok a znám akorát lidi z hospody co jsem tu chodila pomáhat:-Da to jsou vesměs důchodci:-D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat