Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
kimila
9.4.10 19:31

holky děkuju za podporu!! jste zlatíčka :huban: dneska mi ani nenapsal a já jemu taky ne!! nechám to bejt, co se má stát to se stane!! třeba po víkendu to bude o.k.

• Upravit
946
9.4.10 19:34

přítel mi tayk říká, že už toho má dost, že nejsem normální a že to chce volnej průběh, takže se teď hádáme :cry:

• načítám...
946
9.4.10 19:40
prcek84 píše:
ahj tak ja si ho objednavala po netu.v lekarne jsem se neptala.zatim se po nem citim dobre.jsou to jen bylinky tak snad to neuskodi.

ptala jsem se dnes v lékárnách a nikde nic a ani o tom neslyšely :(
na jakých stránkách jsi to objednávala, jestli to není tajné? :oops:
a ještě prosím…kolik stál?

• načítám...
19606
9.4.10 22:24
kimila píše:
holky děkuju za podporu!! jste zlatíčka :huban: dneska mi ani nenapsal a já jemu taky ne!! nechám to bejt, co se má stát to se stane!! třeba po víkendu to bude o.k.

Měli byste si o tom rozumě pokecat a opravdu netlačit na pilu…s mojim jsme taky měli krizovku…ale dalo se to dohromady..byla to moje chyba-moc jsem naléhala a furt ode mě slyšel o miminku a nic jiného-už mi z toho hrabalo a jemu ze mě :-( ale už je to ok :-D :oops: :srdce:

• načítám...
55
10.4.10 10:17

ahoj holky, tak pocasi uplne nanic. lije jako z konve. :-? S přitelem mimi moc neresime, davame tomu volny prubeh. vzdycky kdyz prijde MS, je tu zklamani, kdyz se to nepodari. Snazim se netlacit na pilu. Jak kvuli sobe, tak kvuli pritelovi. Mame tady v okoli lecitele, ktery pomohl i v nasi rodine k mimi, a take kamaradcine sestre a spouste dalsim. tak jsem si rikala, kdyz se nebude darit, tak tam zajdu. Uvidime. :nevim:

• načítám...
kimila
10.4.10 15:12

ahojky holky, tak jak se dneska máte? já docela pohoda ted mi volala sestřenka jestli nepujdem zapařit!! takže jdu pařit aspon se odreaguju :dance:

• Upravit
17715
10.4.10 16:15

já byla pařit včera a dnes jen celej den ležím, je mi zle, zase dlouho nikam nepůjdu :poblion:

• načítám...
kimila
10.4.10 16:41

já jdu dneska po dlouhé době zapařit :dance: pěkně dlouho jsem nikde nebyla :roll: tak si to dneska užiju! příta se semnou furt nebaví tak se aspon odreaguju

• Upravit
946
10.4.10 18:34

odpočiň si a pořádně si to užij :dance:

• načítám...
kimila
10.4.10 19:18

neboj užiju mám na to dobrou naladu :dance: :dance: :dance:

• Upravit
17715
11.4.10 10:00

ahoj holky, tak večer poslední prášek a pak bych to měla nějakej den dostat, tak jsem teda zvědavá, ale cítím že to dostanu takže zase nic :-?

• načítám...
946
11.4.10 13:48

A co baštíš?

• načítám...
17715
11.4.10 18:32

Duphaston na upravení cyklu, vysadila jsem HA před rokem a pořád se mi to nespravilo, posledně jsem to měla 3 krát po 34 dnech, tak jsem se radovala, že se mi to zpravilo a naposled jsem to dostala až po 50 dnech a jenom díky tomu duphastonu, rpotože jsem letěla k doktorovi jestli nejsem těhotná, protože takhle dlouhý cyklus jsem ještě neměla, teď to budu jíst 4 měsíce, 10 dní 2 tablety v cyklu pak je pauza přijde ms a pak plodný dny 5 dní než znova začnu brát…aspoň tak mi to doktor řekl, no a když se nezadaří ani takhle tak se mrknem na spermíky:-D :pankac: :potlesk:

• načítám...
946
11.4.10 18:53

Děkuji. Aspoň vím, co mě čeká.

• načítám...
1586
11.4.10 23:08

ahoj:o)

:mavam: Ahoj holky tak jsem se sem taky zaregistrovala snazime se o mimno uz dva roky a porad nic od unora chodime do gennetu mame za sebou vystreni spermiogram a odbery krve a UZ :wink: na posledni konzutaci jsem dostala recept na utrogestan a clostilbegyt tak uz druhy tyden beru utro. 1-1 a clostik mam nasadit od 3 dne mc myslim ze taky 1-1 jen nevim jestli mam v tu dobu vysadit ten utro pochopila jsem ze asi jo kdyz jeden je hormon a druhy stimulant nemate s tim nekdo zkusenosti?? :roll: vsechno je to tak novy :-) no snad se do toho nejak dostanem preju krasny vecer vsem :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+