Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
kimila
8.4.10 15:48

děkuju, doufám že to bude o.k. ted jsem mu psala dlouhou zprávu tak jsem zjedavá jestli se ozve :cry:

• Upravit
647
8.4.10 15:59

Také držím pěstičky na zítřejší návštěvu lékaře…a s přítelem nebůůůůj, to je jen chvilkové mračení 8-) a bacha na ten ibalgin – doktor mě na něj upozorňoval, prý když se snažíš otěhotnět tak raději paralen nebo algifenové kapičky :kytka:

• načítám...
55
8.4.10 18:23

Ahoj holky, je tu nekdo na pokec? vzdy kdyz prijdu, tak se nic moc nedeje. Pres den jsem v praci a vracim se pozde odpoledne. :-(

• načítám...
946
8.4.10 18:25

já jsem tu

• načítám...
946
8.4.10 18:27
kimila píše:
ahojky děvčátka, tak jak se tady dneska máte? já nic moc od včerejška jsem nepromluvila s přítelem a on semnou taky ne dokonce padlo i slovo potrat když budu těhotná :cry: v práci hruza málem jsem to celé prozvracela :poblion: :roll: pak k ránu mě začala bolet hlava a musela jsem si vzít ibalgin :oops: nedalo se to vydržet!! jo zítra jdu k dr. tak mi držte palečky :palec:

nevěš hlavu, určitě se to spraví…nesmutni a usměj se…s úsměvem jde všechno líp, jak říká můj :wink:
akorát mám pocit, že to nefunguje

• načítám...
946
8.4.10 18:28
radulline píše:
Ahoj holky, je tu nekdo na pokec? vzdy kdyz prijdu, tak se nic moc nedeje. Pres den jsem v praci a vracim se pozde odpoledne. :-(

já to mám stejně…ráno se tu občas jen mrknu a odpoledne chodím kolem 18 domů :-?

• načítám...
19606
8.4.10 19:52

Kimi klídek…to bude dobrý-to ho přejde…držím ti pěsti-to přináší štěstí :-) dej vědět jak jsi dopadla :-)

• načítám...
55
8.4.10 19:58

tak jsem mela rychlou navstevu sestry, tak jsem to zase nejak nevychytala. :nevim:
Kimi, po bource se vzdycky vycasi. A to musi byt v kazdem vztahu.

• načítám...
55
8.4.10 20:01

Bereniko, tak to je fajn. muzeme nekdy pokecat, jak tady potkame 8-)

• načítám...
946
8.4.10 20:07

holky, neslyšely jste některá o femigardu? :nevim:

• načítám...
3034
8.4.10 22:04

berenika: Ahoj, tady na emimču o tom femigardu měly holky diskuzi
 https://www.emimino.cz/…nosti-37682/

• načítám...
3968
8.4.10 22:29

Ahojky Věrko :-D když ono se to lehce řekne vydrž s testem až po menstruaci, ale to je právě to co nejde. My začínáme pracovat na 4.pokusu. Řekla jsem si, že to prostě nebudu hrotit. Pěkné počasí mi dodává energii a dobrou náladu(nesnáším zimu). Tak teď už jen musíme zkrátka počkat, kdy se ta smůla prolomí a my taky budeme pyšně jezdit s kočárkem :-D

• načítám...
3968
8.4.10 22:30

Kimilko držím palečky ať to u Vás vše dobře dopadne a zítra dej vědět

• načítám...
1474
8.4.10 22:36

Hromnice

Já vím…asi to také nevydržím, ale… Budeme silné a počasíčko nám také bude dodávat energii a ona se ta smůla prolomí. Držím pěstě :palec: :kytka: :mavam:

• načítám...
3968
8.4.10 22:40

Věrko Tobě taky držím palce a moc :-D jinak přeji dobrou noc ráno vstávám do práce :cry: pa zítra

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+