Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Také držím pěstičky na zítřejší návštěvu lékaře…a s přítelem nebůůůůj, to je jen chvilkové mračení
a bacha na ten ibalgin – doktor mě na něj upozorňoval, prý když se snažíš otěhotnět tak raději paralen nebo algifenové kapičky ![]()
Ahoj holky, je tu nekdo na pokec? vzdy kdyz prijdu, tak se nic moc nedeje. Pres den jsem v praci a vracim se pozde odpoledne. ![]()
kimila píše:
ahojky děvčátka, tak jak se tady dneska máte? já nic moc od včerejška jsem nepromluvila s přítelem a on semnou taky ne dokonce padlo i slovo potrat když budu těhotnáv práci hruza málem jsem to celé prozvracela
![]()
pak k ránu mě začala bolet hlava a musela jsem si vzít ibalgin
nedalo se to vydržet!! jo zítra jdu k dr. tak mi držte palečky
nevěš hlavu, určitě se to spraví…nesmutni a usměj se…s úsměvem jde všechno líp, jak říká můj ![]()
akorát mám pocit, že to nefunguje
radulline píše:
Ahoj holky, je tu nekdo na pokec? vzdy kdyz prijdu, tak se nic moc nedeje. Pres den jsem v praci a vracim se pozde odpoledne.
já to mám stejně…ráno se tu občas jen mrknu a odpoledne chodím kolem 18 domů ![]()
Kimi klídek…to bude dobrý-to ho přejde…držím ti pěsti-to přináší štěstí
dej vědět jak jsi dopadla ![]()
tak jsem mela rychlou navstevu sestry, tak jsem to zase nejak nevychytala. ![]()
Kimi, po bource se vzdycky vycasi. A to musi byt v kazdem vztahu.
berenika: Ahoj, tady na emimču o tom femigardu měly holky diskuzi
https://www.emimino.cz/…nosti-37682/
Ahojky Věrko
když ono se to lehce řekne vydrž s testem až po menstruaci, ale to je právě to co nejde. My začínáme pracovat na 4.pokusu. Řekla jsem si, že to prostě nebudu hrotit. Pěkné počasí mi dodává energii a dobrou náladu(nesnáším zimu). Tak teď už jen musíme zkrátka počkat, kdy se ta smůla prolomí a my taky budeme pyšně jezdit s kočárkem ![]()
Kimilko držím palečky ať to u Vás vše dobře dopadne a zítra dej vědět
Já vím…asi to také nevydržím, ale… Budeme silné a počasíčko nám také bude dodávat energii a ona se ta smůla prolomí. Držím pěstě
![]()
Věrko Tobě taky držím palce a moc
jinak přeji dobrou noc ráno vstávám do práce
pa zítra
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
děkuju, doufám že to bude o.k. ted jsem mu psala dlouhou zprávu tak jsem zjedavá jestli se ozve