Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
946
7.4.10 20:00

No tak vidím, že jsem měli podobný den.

Ale tak uvidíme. Ráno moudřejší večera.

• načítám...
19606
7.4.10 21:31
Alushka_6988 píše:
Bobby, to Ti tedy přeji mnoho štěstí!!! Snad se brzy zadaří - nám všem tady a pak se budeme společně radovat :)

Díky moc :-)

• načítám...
19606
7.4.10 21:37

Dneska se nám to tu pěkně rozjelo :-) to mě těší :-D nevím co si mám myslet-dneska na mě doma čekalo štěně-prý se mi alespoň zlepší psychika a nebudu na to tolik myslet…no nevím snad jo :-) jisté plus to má :-D :-D :-D teď budu trénovat noční vstávání k málé :-D

• načítám...
946
7.4.10 21:38

A co máš za rasu?

• načítám...
19606
7.4.10 22:05

Labradora :-)

• načítám...
3968
7.4.10 22:42

Ahojky holky :-D před chvilkou jsem dorazila jsem z práce a teď si tu pročítám tu vaší diskuzi. Koukám, že mi snažilky jsme na tom hodně podobně. Každej měsíc na sobě vidíme těhotenský příznaky. Kdybyste viděli kolik já mám doma v zásobě těhotenských testů :-D a ono to pořád nejde a nejde :cry:

• načítám...
946
8.4.10 07:22

Labradoři josu krásní :palec: aspoň nebudeš smutnit…protože vždycky když se na něj koukneš, tak se budeš muset smát…hlavně když jsou to štěňátka :-) to byl od přítele/manžela dobrej nápad :potlesk:

nic…musím do práce, tak vám přeji pohodový den

pa :mavam:

• načítám...
491
8.4.10 07:38

Ahoj holky, koukám jak jste se včera odpolko pěkně rozjely :) :) Mě už je asi tři dny také na zvracení, lehce mě píchá v podbříšku a berou mě záda, ale test si snad ani dělat nebudu, nebo zase budu zklamaná.. Myslím, že jsem si zase něco vsugerovala :( No nic, dám si kafíčko a čokoládu a pěkně si obalím nervy :mrgreen: tak! A vám všemi přeji hezké ranko :wink:

• načítám...
491
8.4.10 07:39

Boby, nemáš za co :) :) Tím pejsánkem se alespoň trošku a dočasně zabavíš, uvidíš :) :palec:

• načítám...
3968
8.4.10 09:18

Ahojky holky :-D přeji Vám všem krásné ránko. Zrovna dneska mi to skončilo a můžeme se vhnout do 4.(snad už úspěšného)pokusu :-D

• načítám...
17715
8.4.10 09:22

no vidíte holky, jak to tu hezky jede, já jsem taky chtěla psa, taky labradora nebo něco to je fuk, ALE MANŽA NEDOVOLIL, ALE POZOR NA TO, labrador je dlouho hodně divoký, trvá pár let než se zklidní, já mám 2 kocoury, teda už jen jednoho protože jeden je už 5 dní pryč :-( pořád na něj myslím a doufám že šel jen za kočkama a přijde, pak dostane domácí vězení…manža mi nechce dovolit je nechat vykastrovat, prý je to proti přírodě, a mamka že ať je nechám že se většinou kocouři do 5 let života nevrátí jednou domů, no a já ho mám jen rok:-( tak už nevím…je mi smutno, měla jsem ho jako minikocourka zachránila jsem ho, a teď jen čekám… :cry: :-? :think:

• načítám...
491
8.4.10 09:25

Hromnice

ahojda, držím pěstičky aby se zadařilo, my jsme od pondělí taky trošku znovu zadělávali, takže mě teď čeká dlouhé čekání… :oops:

• načítám...
3968
8.4.10 09:41

Ahojky Alushko :-D tak držím palečky pak dej vědět jak jsi dopadla. Ono se nám to musí jednou povíst :-D nesmíme ztrácet naději :-) měj se krásně já se jdu chystat do práce papa večer přeju pěknej den

• načítám...
491
8.4.10 09:42

Taky Ti moc děkuji :)
Měj se tedy moc hezky v práci a máš pravdu, musí se zadařit jednou všem :)

• načítám...
647
8.4.10 09:54

Tak holky hlásím, že dorazily výsledky z krve a dle očekávání negativní :roll: njn, takže se opět vrhám na pilulky a budu se modlit, aby to snad už příští měsíc vyšlo :-D jinak nápad s pejskem je výýýýbornej, my právě doděláváme plot a pak hnedky také pofrčíme pro nějakého štěňáka pro radost - koneckonců děti mají vyrůstat se zvířátky, tak aspoň budeme mít náskok :palec: Kimilo, jak se dnes cítíš??

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+