Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No tak vidím, že jsem měli podobný den.
Ale tak uvidíme. Ráno moudřejší večera.
Alushka_6988 píše:
Bobby, to Ti tedy přeji mnoho štěstí!!! Snad se brzy zadaří - nám všem tady a pak se budeme společně radovat
Díky moc ![]()
Dneska se nám to tu pěkně rozjelo
to mě těší
nevím co si mám myslet-dneska na mě doma čekalo štěně-prý se mi alespoň zlepší psychika a nebudu na to tolik myslet…no nevím snad jo
jisté plus to má
teď budu trénovat noční vstávání k málé ![]()
Ahojky holky
před chvilkou jsem dorazila jsem z práce a teď si tu pročítám tu vaší diskuzi. Koukám, že mi snažilky jsme na tom hodně podobně. Každej měsíc na sobě vidíme těhotenský příznaky. Kdybyste viděli kolik já mám doma v zásobě těhotenských testů
a ono to pořád nejde a nejde ![]()
Labradoři josu krásní
aspoň nebudeš smutnit…protože vždycky když se na něj koukneš, tak se budeš muset smát…hlavně když jsou to štěňátka
to byl od přítele/manžela dobrej nápad ![]()
nic…musím do práce, tak vám přeji pohodový den
pa ![]()
Ahoj holky, koukám jak jste se včera odpolko pěkně rozjely
Mě už je asi tři dny také na zvracení, lehce mě píchá v podbříšku a berou mě záda, ale test si snad ani dělat nebudu, nebo zase budu zklamaná.. Myslím, že jsem si zase něco vsugerovala
No nic, dám si kafíčko a čokoládu a pěkně si obalím nervy
tak! A vám všemi přeji hezké ranko ![]()
Boby, nemáš za co
Tím pejsánkem se alespoň trošku a dočasně zabavíš, uvidíš
![]()
Ahojky holky
přeji Vám všem krásné ránko. Zrovna dneska mi to skončilo a můžeme se vhnout do 4.(snad už úspěšného)pokusu ![]()
no vidíte holky, jak to tu hezky jede, já jsem taky chtěla psa, taky labradora nebo něco to je fuk, ALE MANŽA NEDOVOLIL, ALE POZOR NA TO, labrador je dlouho hodně divoký, trvá pár let než se zklidní, já mám 2 kocoury, teda už jen jednoho protože jeden je už 5 dní pryč
pořád na něj myslím a doufám že šel jen za kočkama a přijde, pak dostane domácí vězení…manža mi nechce dovolit je nechat vykastrovat, prý je to proti přírodě, a mamka že ať je nechám že se většinou kocouři do 5 let života nevrátí jednou domů, no a já ho mám jen rok:-( tak už nevím…je mi smutno, měla jsem ho jako minikocourka zachránila jsem ho, a teď jen čekám…
![]()
ahojda, držím pěstičky aby se zadařilo, my jsme od pondělí taky trošku znovu zadělávali, takže mě teď čeká dlouhé čekání… ![]()
Ahojky Alushko
tak držím palečky pak dej vědět jak jsi dopadla. Ono se nám to musí jednou povíst
nesmíme ztrácet naději
měj se krásně já se jdu chystat do práce papa večer přeju pěknej den
Taky Ti moc děkuji ![]()
Měj se tedy moc hezky v práci a máš pravdu, musí se zadařit jednou všem ![]()
Tak holky hlásím, že dorazily výsledky z krve a dle očekávání negativní
njn, takže se opět vrhám na pilulky a budu se modlit, aby to snad už příští měsíc vyšlo
jinak nápad s pejskem je výýýýbornej, my právě doděláváme plot a pak hnedky také pofrčíme pro nějakého štěňáka pro radost - koneckonců děti mají vyrůstat se zvířátky, tak aspoň budeme mít náskok
Kimilo, jak se dnes cítíš??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat