Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
kimila
5.4.10 21:05

no nevím uvidíme :palec:

• Upravit
Iris2
5.4.10 23:19

Vítám všechny, které jsou tu nové a já je ještě neznám. Kimi u tebe to vypadá opravdu nadějně. Jinak jsem zjistila, že jsem mezi Vámi jak stará bába. V prosinci mi bude 29 a s přítelem jsme už osm let a táhne nám to na devátý :-D .

• Upravit
4099
6.4.10 08:38

Ahoj holky,
tak vidím, že už se to tady rozjelo :-D .

Iris stará bába jo :lol: . Mě už je 30 :mrgreen: .

Kimi tak beďary jo? No já jich mám taky teď plno 8-o . Ale těhule tedy nejsem, MS sice měla dorazit už včera, ale v sobotu byl testík negativní a BT už je taky zpátky na 35,5, takže potvora dojde dneska :cry: .

• načítám...
Iris2
6.4.10 09:38

Ikulko to mě mrzí. A ty ještě nemáš žádné mimčo?

• Upravit
kimila
6.4.10 09:40

ahojky děvčátka, ikulko nezoufej to se povede třeba ještě mrcha nepřijde :palec: holky jebáčky mi teda rostou a ještě ktomu ty boláví :roll: nikdy jsem je před ms. neměla jenom se mi sem tam nějakej objevil :roll: a co vy jak se dneska máte??

• Upravit
4099
6.4.10 09:50

Iris už mám dva prcky (viz metříky), ale chceme ještě dvě děti… jenže tímhle tempem to asi nestihnem :cry: .

Kimi tak třeba ty jebačky u tebe budou fakt hormonama :-D . U mě teda ne, od rána mám křeče, takže jí čekám každou chvíli.

• načítám...
kimila
6.4.10 10:22

ikul tak to je špatné když máš křeče to asi fakt mrcha přijde :cry: holky normálně jsem objevila na své bradavce světlej flíček :oops: asi začínám strácet pigment :-?

• Upravit
Iris2
6.4.10 10:47

No vidíš Ikulko tak aspoň tak u mě se jedná o první mimčo. Kimi nevěš hlavu já bych tě vážně typla na těhu. Zkus si udělat test.

• Upravit
828
6.4.10 11:01

ahojky holky tak jsem tu taky.jak s dneska mate.

• načítám...
828
6.4.10 11:03

tak me ROSTOU JEBACKY Jenom kdyz to mam dostat.ale ted mi ms skoncila a jebacky se mi zacly dewlat znovu nevite nekdo proc???to je divny

• načítám...
kimila
6.4.10 11:06

s testíkem ještě počkám tak do ms. jestli přijde nebo ne :-D ale stejnak to nevydržím :-P

• Upravit
828
6.4.10 11:07

tak si ho udelej a budes aspon vedet. :-)

• načítám...
kimila
6.4.10 11:08

ahojky prcu, tak to nevím proč :nevim: mě se taky začali dělat a nevím proč nikdy se mi takhle nedělali a ni před ms. :nevim: nic jiného nám nezbyde než je vymačkávat :-D

• Upravit
kimila
6.4.10 11:09

možná příští tejden :-D ted mám noční a z raní moči to asi nepujde :nevim:

• Upravit
828
6.4.10 11:12

to nam asin nic jinyho nazbyde,to je pravda.ja mam odpoledni ani se mi tam nechce..ale uz me ty pupinky stvou.no uvidime co z toho bude.dneska je venku krasne zejo.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+