Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Bobby, to Ti tedy přeji mnoho štěstí!!! Snad se brzy zadaří - nám všem tady a pak se budeme společně radovat ![]()
děkuji za podporu, my se nechráníme rpok ale snažit se začli pořádně až teď, co jsem dostala ty prášky mám je na 4 měsíce, tak pokud se to nepovede, tak zajdem na ten spermiogram, mám novou práci taky to zatím hrotit nebudu, prvně trošku pracovat zase a pak, ale na ty spermijky juknem když to teď nepůjde:-)jinak já nikdy nebyla na strší ale manžel je úžasnej, ve všem si rozumíme a já vím že on je ten pravej a že s mlaďochama bych trpěla jako vždy:-D
Moje řeč, s těma mlaďochama… Nikdy jsem takto staršího také neměla, ale nelituji a ani bych neměnila, rozumíme si perfektně… Hlavně to nechce žádný stres, a ono to příjde, až to budeme všechny nejmíň čekat ![]()
Mému muži je také 47 a před dvěma lety se nám narodila dcerka. Takže si myslím, že vkem to nebude. Podívej se na Káju Gotta??
![]()
ahojky děvčátka, vítám nové snažilky a čekatelky na // já jsem před chvilkou stávala a ted se cpu mám hroznej hladík ![]()
Kimilko, ahojky
Děkujeme za přivítání
Ty jsi čekatelka nebo už těhulka? ![]()
Souhlasím s vámi holky, starší chlapi jsou pro vztah opravdu lepší, i když já jsem si teď malinko snížila průměr, z předchozího vztahu s věkovým rozdílem 21 let na nynějších 11 let
Kimilko, tobě se již zadařilo? Pročítala jsem zpětně některé příspěvky a pamatuji si, že u tebe už svítala nějaká naděje.. ![]()
Holčičky, tak já se s vámi pro dnešek loučím, běžím už domů
Měje se hezky, zatím papa ![]()
ahojky holky, tak u mě nevím co to muže bejt
ms. jsem měla 24.3 a od té doby mě bolí podbříšek ms. jsem měla normální jen o den dřív a o den delší jinak mám ms. 4 dny a ke konci jsem dlouho špinila
tak nevím mám strach aby to nebyla cysta ![]()
Já cystu vždycky poznala tím, že jsem měla bolesti při styku…
taky můžeš být třeba nastydlá, raději bys měla zajít k lékaři
držím pěsti, snad to nebude nic hrozného ![]()
hele a když jsi měla cystu tak tě bolelo břicho jen na jedné straně kde byla ta cysta nebo všude možně? mě se ještě zvedá žaludek
Ahojte ![]()
zdravím všechny nové a koukám, jak se tu rozrůstáme
je to super.
Konečně jsem našla spřízněné duše, které ví, jak se cítím a jak bolí, když se očekávání mění ve zklamání.. ![]()
Nene, bolest jsem cítila jen na té jedné straně. A testík sis tento týden dělala? Bolest by taky mohla znamenat mimoděložní těhu - když se ti ještě zvedá žaludek ![]()
Také zdravím Bereniku
moc se mi tu u vás líbí
společně to určitě všechno snadněji překonáme, protože kdo to neprožil, nemůže vědět jaké to je
neustále kolem sebe slyším jen že si to nemám tak připouštět…ale řekněte sami, copak to jde??? ![]()
no mě to břicho bolí všude možně chvilku na pravé straně, pak na pravé a i celé břicho a jde mi to i do zad
test jsem si dělala a mám tam dvě ale ta druhá je slaboučká ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat