Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
491
7.4.10 13:30

Bobby, to Ti tedy přeji mnoho štěstí!!! Snad se brzy zadaří - nám všem tady a pak se budeme společně radovat :)

• načítám...
17715
7.4.10 14:23

děkuji za podporu, my se nechráníme rpok ale snažit se začli pořádně až teď, co jsem dostala ty prášky mám je na 4 měsíce, tak pokud se to nepovede, tak zajdem na ten spermiogram, mám novou práci taky to zatím hrotit nebudu, prvně trošku pracovat zase a pak, ale na ty spermijky juknem když to teď nepůjde:-)jinak já nikdy nebyla na strší ale manžel je úžasnej, ve všem si rozumíme a já vím že on je ten pravej a že s mlaďochama bych trpěla jako vždy:-D

• načítám...
491
7.4.10 14:28

Moje řeč, s těma mlaďochama… Nikdy jsem takto staršího také neměla, ale nelituji a ani bych neměnila, rozumíme si perfektně… Hlavně to nechce žádný stres, a ono to příjde, až to budeme všechny nejmíň čekat :wink:

• načítám...
1474
7.4.10 14:33

Viky

Mému muži je také 47 a před dvěma lety se nám narodila dcerka. Takže si myslím, že vkem to nebude. Podívej se na Káju Gotta?? :mrgreen: :palec:

• načítám...
kimila
7.4.10 14:58

ahojky děvčátka, vítám nové snažilky a čekatelky na // já jsem před chvilkou stávala a ted se cpu mám hroznej hladík :-P

• Upravit
491
7.4.10 15:05

Kimilko, ahojky :)Děkujeme za přivítání :) Ty jsi čekatelka nebo už těhulka? :wink:

• načítám...
647
7.4.10 15:10

Souhlasím s vámi holky, starší chlapi jsou pro vztah opravdu lepší, i když já jsem si teď malinko snížila průměr, z předchozího vztahu s věkovým rozdílem 21 let na nynějších 11 let :lol: Kimilko, tobě se již zadařilo? Pročítala jsem zpětně některé příspěvky a pamatuji si, že u tebe už svítala nějaká naděje.. :kytka:

• načítám...
491
7.4.10 15:14

Holčičky, tak já se s vámi pro dnešek loučím, běžím už domů :) Měje se hezky, zatím papa :mavam:

• načítám...
kimila
7.4.10 15:18

ahojky holky, tak u mě nevím co to muže bejt :nevim: ms. jsem měla 24.3 a od té doby mě bolí podbříšek ms. jsem měla normální jen o den dřív a o den delší jinak mám ms. 4 dny a ke konci jsem dlouho špinila :nevim: tak nevím mám strach aby to nebyla cysta :-(

• Upravit
647
7.4.10 15:30

Já cystu vždycky poznala tím, že jsem měla bolesti při styku… :roll: taky můžeš být třeba nastydlá, raději bys měla zajít k lékaři :think: držím pěsti, snad to nebude nic hrozného :kytka:

• načítám...
kimila
7.4.10 15:34

hele a když jsi měla cystu tak tě bolelo břicho jen na jedné straně kde byla ta cysta nebo všude možně? mě se ještě zvedá žaludek

• Upravit
946
7.4.10 15:34

Ahojte :mavam:
zdravím všechny nové a koukám, jak se tu rozrůstáme :palec: je to super.

Konečně jsem našla spřízněné duše, které ví, jak se cítím a jak bolí, když se očekávání mění ve zklamání.. :-(

• načítám...
647
7.4.10 15:46

Nene, bolest jsem cítila jen na té jedné straně. A testík sis tento týden dělala? Bolest by taky mohla znamenat mimoděložní těhu - když se ti ještě zvedá žaludek 8-o

• načítám...
647
7.4.10 15:49

Také zdravím Bereniku :mavam: moc se mi tu u vás líbí :kytka: společně to určitě všechno snadněji překonáme, protože kdo to neprožil, nemůže vědět jaké to je :-D neustále kolem sebe slyším jen že si to nemám tak připouštět…ale řekněte sami, copak to jde??? :oops:

• načítám...
kimila
7.4.10 15:56

no mě to břicho bolí všude možně chvilku na pravé straně, pak na pravé a i celé břicho a jde mi to i do zad :nevim: test jsem si dělala a mám tam dvě ale ta druhá je slaboučká :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+