Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj Hromnice, já taky papám hormonky na srovnání MS a kdyby se zadařilo tAK TO PAK pomůže i udržet, tak uvidíme… ![]()
Ahojky, tak ať vám to vyjde.Jak si to tady tak pročítám, tak bych se začla snažit hned, ale nechám si to až na ten červen a pak se uvidí
už se těším jak se budem rozrůstat ..... a doufám že se vám zadaří co nejdřív
Tak kolem mě je to skoro stejné. Kamarádky rodí a mají před porodem a já? Já jsem také pokaždé otěhotněla, ale pak… konec. Jsem zvědavá co nám řeknou na té genetice. V jné diskusi mi holky řekly, že ani neví co je lepší. Jesli aby nenašli nic, nebo aby něco našli a začlo se to řešit. Uvidíme.
Radunille: Také se dočkáš uvidíš… ![]()
xxmxx: No tak to vidíš. Manža mi už říká jak jsem stará větev
a přitom je o 18 let starší. Ale rozumím mu víc jak mým vrstevníkům. Miluji ho.
Kamila: Pak dej příští týden vědět jak na krvi!? Nedočkavé nejsme, jen se moc těšíme ![]()
Zkrátka všem snažilkám hodně štěstí při snaženíčku
. Mějte se
![]()
Ahojky holky, můžu se k vám taky přidat? Snažímese zatím 3/4 roku a snad nám to výjde… Já nemívala občas Ovu a přítel má špatný spermiogram…
![]()
Věrko - zaregistrovala jsem, že píšeš, že máš partnera o 18 let staršího
Chtěla jsem Ti říct, že Ti rozumím, jelikož ten můj je taky o 18 let starší
A pravdou je, že si s ním také rozumím mnohem víc, než se svými vrstevníky..
Ahojky holky, ráda bych se taky přidala do vaší skupinky snažilek
my se snažíme už rok a zatím bezvýsledně, už mi z toho občas hrabe a vsugerovávám si i falešné příznaky
tak bych s někým chtěla sdílet ten smutek, když každný měsíc přijde ms
já teď začínám třetí cyklus s utrogestanem + clostilbegytem, tak snad už tentokrát?? ![]()
Jé to já jsem taky moc ráda holky že nás je tu víc
Také jsem pořád z toho smutná a příznaky samo vsugerovávám…
Petruško, snad Ti to brzy výjde.. my měli taky jednou clostilbegyt a poté pregnyl, ale nevyšlo to asi kvůli špatnému SPMG. Ale u každého to je jiné…
Boby a ty jsi taky snažilka?
Alushko, já to s tím clostilbegytem taky nějak nevidím, ráno jsem byla na krvi, protože ms zatím nic moc, spíš špinění, a zítra ránko uvidíme
ale tentokrát tak nějak cítím, že těhu určitě nejsem
takže v sobotu se vrhnu zas na tabletku – jak dlouho se snažíš ty? Mám partnera o 11 let staršího, takže se teď taky klepu na výsledky SPMG..
Petruško, já se snažím 3/4 roku, můj přítel je starší o 18let a má už čtyři děti z předešlého manželství. Sám je z toho nešťastný, říká, že celé roky to šlo bez problémů a teď když člověk o to moc stojí tak to nejde.. Přestal kouřit, nakoupili jsme vitamíny tak uvidíme.. Snažím se mu i zdravě vařit, snad to bude mít tedy nějaký úspěch. MOc vám držím pěsti, aby vám to dopadlo dobře
Já jsem teď před poslední ms dva dny špinila a to vůbec neznám, tak mi to bylo divné, ale pak jsem ms dostala, byla klasická a bolestivá, tak jsem ani netestovala abych nebyla zklamaná.. Teď jsem měla Ovu - po/út, tak uvidíme, ale čekání je opět dlouhé
Uvidíš zítra na výsledky, ale bylo by sto moc fajn, kdyby Ti to už vyšlo ![]()
Největší sranda je, že máme v práci 4 těhulky a všechny jsou nad 30 let + 3 čekají už třetí dítě
a já ještě nemám ani jedno, je mi 25 a nejde to – i když pravda je, že jsem to trošku očekávala, mám za sebou prasklou cystu na vaječníku a jednu laparo na odstranění srůstů, taky endomrchu atd..
jednou jsem již těhotná byla, s předchozím přítelem před 3 roky, avšak museli jsme přerušit na nějakou vývojovou vadu
takže čekám na ten zázrak, bylo by fajn kdybychom se dočkali všichni spolu, ať potom můžeme navázat v konverzaci těhulky
držím také všem pěstičky
![]()
Jé tak to mě opravdu mrzí. Pravdou je, že já také žádné dítě ještě nemám a ani těhotná jsem nikdy nebyla, je mi 22 ale hrozně moc o to stojím. Je toho opravdu moc, čím sis musela projít a ještě procházíš, ale až se zadaří, brouček Ti to trápení vynahradí
U mě zase je vtipné to, že moje mamka je taky těhotná a koncem tohoto měsíce má termín porodu
Máě pravdu, moc se těším až se přesuneme mezi těhotné
a klidně ať mi je pořád špatně, co bych za to dala..
ahoj holky, na mě nemáte, manža je o 23 let starší a za nic bych neměnila…vypadá tak o deset let mladší, takže když řeknu kolik mu je tak lidi nechápou…ale mám strach že není třeba chyba ve mě ale v něm, nemůže být na dítě starý?? když mu je 47? žádné ještě nemá, protože byl 9 let sám a předchozí vztahy mu taky nevyšli:-(
Alushka_6988 píše:
Jé to já jsem taky moc ráda holky že nás je tu vícTaké jsem pořád z toho smutná a příznaky samo vsugerovávám…
Petruško, snad Ti to brzy výjde.. my měli taky jednou clostilbegyt a poté pregnyl, ale nevyšlo to asi kvůli špatnému SPMG. Ale u každého to je jiné…
Boby a ty jsi taky snažilka?
Ano jsem…Ale bohužel mám problém s MS-sama mi prostě ne a ne přijít,tak to řeším s doktorem a uvidíme co bude…
Viki, já si osobně myslím, že u chlapů je to trošku jiný než u ženských… tam bych spíše zašla na ten spermiogram, abyste viděli,ale na dítě starý není, teda spíš jak se cítí, ale mě to nepříjde… Mému partnerovi je 41 a u jednoho dítěte skončit nechceme, dá-li příroda… Já osobně bych chtěla tři děti, tak mi je třeba bude dělat do padesáti
Ale za nic bych ho taky nevyměnila..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat