Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17715
6.4.10 19:57

ahoj Hromnice, já taky papám hormonky na srovnání MS a kdyby se zadařilo tAK TO PAK pomůže i udržet, tak uvidíme… :think:

• načítám...
3034
6.4.10 21:44

Ahojky, tak ať vám to vyjde.Jak si to tady tak pročítám, tak bych se začla snažit hned, ale nechám si to až na ten červen a pak se uvidí :lol: už se těším jak se budem rozrůstat ..... a doufám že se vám zadaří co nejdřív

• načítám...
1474
7.4.10 09:45

Berenika

Tak kolem mě je to skoro stejné. Kamarádky rodí a mají před porodem a já? Já jsem také pokaždé otěhotněla, ale pak… konec. Jsem zvědavá co nám řeknou na té genetice. V jné diskusi mi holky řekly, že ani neví co je lepší. Jesli aby nenašli nic, nebo aby něco našli a začlo se to řešit. Uvidíme.
Radunille: Také se dočkáš uvidíš… :palec:
xxmxx: No tak to vidíš. Manža mi už říká jak jsem stará větev :mrgreen: a přitom je o 18 let starší. Ale rozumím mu víc jak mým vrstevníkům. Miluji ho.
Kamila: Pak dej příští týden vědět jak na krvi!? Nedočkavé nejsme, jen se moc těšíme :dance:
Zkrátka všem snažilkám hodně štěstí při snaženíčku :hug: . Mějte se :kytka: :mavam:

• načítám...
491
7.4.10 09:57

Ahojky holky, můžu se k vám taky přidat? Snažímese zatím 3/4 roku a snad nám to výjde… Já nemívala občas Ovu a přítel má špatný spermiogram… :( :zed:

• načítám...
491
7.4.10 10:02

Věrko - zaregistrovala jsem, že píšeš, že máš partnera o 18 let staršího :) Chtěla jsem Ti říct, že Ti rozumím, jelikož ten můj je taky o 18 let starší :lol: A pravdou je, že si s ním také rozumím mnohem víc, než se svými vrstevníky..

• načítám...
647
7.4.10 10:30

Ahojky holky, ráda bych se taky přidala do vaší skupinky snažilek :mavam: my se snažíme už rok a zatím bezvýsledně, už mi z toho občas hrabe a vsugerovávám si i falešné příznaky :think: tak bych s někým chtěla sdílet ten smutek, když každný měsíc přijde ms :cry: já teď začínám třetí cyklus s utrogestanem + clostilbegytem, tak snad už tentokrát?? :nevim:

• načítám...
19606
7.4.10 10:45

Jsem ráda,že je nás tu víc a víc :-) Je fajn sdílet s někým pocity :-)

• načítám...
491
7.4.10 11:49

Jé to já jsem taky moc ráda holky že nás je tu víc :) Také jsem pořád z toho smutná a příznaky samo vsugerovávám…

Petruško, snad Ti to brzy výjde.. my měli taky jednou clostilbegyt a poté pregnyl, ale nevyšlo to asi kvůli špatnému SPMG. Ale u každého to je jiné…

Boby a ty jsi taky snažilka?

• načítám...
647
7.4.10 12:06

Alushko, já to s tím clostilbegytem taky nějak nevidím, ráno jsem byla na krvi, protože ms zatím nic moc, spíš špinění, a zítra ránko uvidíme :roll: ale tentokrát tak nějak cítím, že těhu určitě nejsem :think: takže v sobotu se vrhnu zas na tabletku – jak dlouho se snažíš ty? Mám partnera o 11 let staršího, takže se teď taky klepu na výsledky SPMG..

• načítám...
491
7.4.10 12:15

Petruško, já se snažím 3/4 roku, můj přítel je starší o 18let a má už čtyři děti z předešlého manželství. Sám je z toho nešťastný, říká, že celé roky to šlo bez problémů a teď když člověk o to moc stojí tak to nejde.. Přestal kouřit, nakoupili jsme vitamíny tak uvidíme.. Snažím se mu i zdravě vařit, snad to bude mít tedy nějaký úspěch. MOc vám držím pěsti, aby vám to dopadlo dobře :wink: Já jsem teď před poslední ms dva dny špinila a to vůbec neznám, tak mi to bylo divné, ale pak jsem ms dostala, byla klasická a bolestivá, tak jsem ani netestovala abych nebyla zklamaná.. Teď jsem měla Ovu - po/út, tak uvidíme, ale čekání je opět dlouhé :oops: Uvidíš zítra na výsledky, ale bylo by sto moc fajn, kdyby Ti to už vyšlo :)

• načítám...
647
7.4.10 12:32

Největší sranda je, že máme v práci 4 těhulky a všechny jsou nad 30 let + 3 čekají už třetí dítě :palec: a já ještě nemám ani jedno, je mi 25 a nejde to – i když pravda je, že jsem to trošku očekávala, mám za sebou prasklou cystu na vaječníku a jednu laparo na odstranění srůstů, taky endomrchu atd.. :roll: jednou jsem již těhotná byla, s předchozím přítelem před 3 roky, avšak museli jsme přerušit na nějakou vývojovou vadu :cry: takže čekám na ten zázrak, bylo by fajn kdybychom se dočkali všichni spolu, ať potom můžeme navázat v konverzaci těhulky :-D držím také všem pěstičky :kytka: :kytka:

• načítám...
491
7.4.10 12:42

Jé tak to mě opravdu mrzí. Pravdou je, že já také žádné dítě ještě nemám a ani těhotná jsem nikdy nebyla, je mi 22 ale hrozně moc o to stojím. Je toho opravdu moc, čím sis musela projít a ještě procházíš, ale až se zadaří, brouček Ti to trápení vynahradí :) U mě zase je vtipné to, že moje mamka je taky těhotná a koncem tohoto měsíce má termín porodu :lol: Máě pravdu, moc se těším až se přesuneme mezi těhotné :lol: a klidně ať mi je pořád špatně, co bych za to dala..

• načítám...
17715
7.4.10 13:13

ahoj holky, na mě nemáte, manža je o 23 let starší a za nic bych neměnila…vypadá tak o deset let mladší, takže když řeknu kolik mu je tak lidi nechápou…ale mám strach že není třeba chyba ve mě ale v něm, nemůže být na dítě starý?? když mu je 47? žádné ještě nemá, protože byl 9 let sám a předchozí vztahy mu taky nevyšli:-(

• načítám...
19606
7.4.10 13:16
Alushka_6988 píše:
Jé to já jsem taky moc ráda holky že nás je tu víc :) Také jsem pořád z toho smutná a příznaky samo vsugerovávám…

Petruško, snad Ti to brzy výjde.. my měli taky jednou clostilbegyt a poté pregnyl, ale nevyšlo to asi kvůli špatnému SPMG. Ale u každého to je jiné…

Boby a ty jsi taky snažilka?

Ano jsem…Ale bohužel mám problém s MS-sama mi prostě ne a ne přijít,tak to řeším s doktorem a uvidíme co bude…

• načítám...
491
7.4.10 13:28

Viki, já si osobně myslím, že u chlapů je to trošku jiný než u ženských… tam bych spíše zašla na ten spermiogram, abyste viděli,ale na dítě starý není, teda spíš jak se cítí, ale mě to nepříjde… Mému partnerovi je 41 a u jednoho dítěte skončit nechceme, dá-li příroda… Já osobně bych chtěla tři děti, tak mi je třeba bude dělat do padesáti :mrgreen: Ale za nic bych ho taky nevyměnila..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+