Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky, vítám tě, tak já osobně beru zatím jen ten duphaston, taky 1-1, včera poslední tak jsem zvědavá kdy přijde MS, ale asi brzo, necétím se dobře…jinak máš krásnou bélou kočičk, já mám taky bílého kocourka ![]()
Ahojky holky, tak co u vás nového? Venku je pěkně hnusně tak sedíme s malou doma
už se těším až konečně bude pěkně a budem vyrážet ven
ahojky, no tady je taky zataženo, ty se máš že můžeš vyrážet aspoň s malou já tu u náš ve vesnici nikoho neznám, tak sedím doma na zadku, ale už mám práci tak se to zlepší. ![]()
Bobby píše:kimila píše:Měli byste si o tom rozumě pokecat a opravdu netlačit na pilu…s mojim jsme taky měli krizovku…ale dalo se to dohromady..byla to moje chyba-moc jsem naléhala a furt ode mě slyšel o miminku a nic jiného-už mi z toho hrabalo a jemu ze mě
holky děkuju za podporu!! jste zlatíčkadneska mi ani nenapsal a já jemu taky ne!! nechám to bejt, co se má stát to se stane!! třeba po víkendu to bude o.k.
ale už je to ok
![]()
![]()
Ahojky bobbyku
A jak jste to nakonec vyřešili s tím tvým? Já mám skoro stejný problém, já už bych chtěla, budeme spolu 3 roky a dá se říct, že celý 3 roky spolu žijeme. Ale jak nakousnu téma dítě nebo svatba tak začne vystrkovat růžky. Říkal, že až přijde ten správný čas, tak že bude svatba i dítě. A že svatba pro něj není důležitá, že na to, abychom byli spolu nepotřebuje papír. A že dokud budeme mít mimčo, že si chce najít lepší práci, aby nás zabezpečil - což od něj beru jako hodně zodpovědné, ale možná je to taky trochu obranná reakce…Je mu 28, tak to mi zase nepřijde tak málo. A nechci, aby našemu dítěti bylo 15 a nám 60. On má asi představu, že dítětem život končí, ale to tak vůbec není, je to přeci součást života a zpříjemnění toho života ![]()
Elen, taky si nemyslím že dítětem život končí, my jsme se vzali po 10 měsících, a manžel je o 23 let starší, takže jsme taky tlačila na pilu, ale pak jsme se párkrát pohádali tak jsem toho nechala a on se začal sám od sebe víc snažit, takže už je to v klidu a doufám že se toho mimča dočkáme
taky bych chtěla být mladá mamča, a manželstgví je super, užívám si to, ale pozor na to znám páry co jsou spolu 10 let a nemají dítě a o svatbě taky nechce chlap slyšet, což nechápu, ale věc názoru
ale já osobně vždycky chtěla prvně svatbu a pak děti…tak snad… ![]()
No jo máme to s nima těžký
No po 10 měsících svatba, to se teda máš, tajně závidím
No já jsem se ho narovinu ptala a ne že by nechtěl, nebo že by chtěl po 10 letech, nebo aspoň jsem to tak pochopila. Myslím, že po 10 letech se už berete jen tak ze zvyku - teda to je můj názor, už na něj nekoukáš zamilovaně jako na svatý obrázek
Asi kdyby to mělo být tak, že bychom měli být spolu 10 let a on by se pořád nerozhoupal, tak se nad tím možná hluboce zamyslím a začnu hledat jiného taťku, vím, že to zní hnusně, ale ty máš taky nějaké představy o životě a když je on nehodlá respektovat…Tyyy jo 23 let rozdíl, to je docela dost, ale tak měl by to mít aspoň v hlavě srovnaný, ne?
Elenočka:
Jako kdybys mi mluvila z duše, akorát s tím rozdílem, že jsme spolu 6 let a poslední dobou o tom mluvím častěji a častěji, což se mu samozřejmě nelíbí!
Vím, že ho tlačím, ale když já bych tak chtěla … ![]()
ahojky, tak to jsem ráda, že jsem našla konečně spřízněnou dušičku - i když bych ti radši přála, aby to tak nebylo…ach jo máme to s nima těžký. nevím jak je k tomu dokopat. tuhle mi jeho nejlepší kamarád říká, tak co neptej se ho a řekni mu, že bereš prášky a neber je - chápeš to jeho nejlepší kamarád. Že prej až se to narodí, tak bude rád. Tak jsem z toho usoudila, že se spolu o tom museli bavit. No ale, já to takhle nechci, to je prostě podvod…
Berenika221: ahojky, tak to jsem ráda, že jsem našla konečně spřízněnou dušičku – i když bych ti radši přála, aby to tak nebylo…ach jo máme to s nima těžký. nevím jak je k tomu dokopat. tuhle mi jeho nejlepší kamarád říká, tak co neptej se ho a řekni mu, že bereš prášky a neber je – chápeš to jeho nejlepší kamarád. Že prej až se to narodí, tak bude rád. Tak jsem z toho usoudila, že se spolu o tom museli bavit. No ale, já to takhle nechci, to je prostě podvod…
Zdravím vás holky, tak jsem zase po několikadenní odmlce on-line
jakpak se máte všechny při dnešku? My tu máme hnus počasí, takže sedím v práci a pěkně si podřimuju… ![]()
To Elenočka - jestli ti můžu radit, tak potají to nedělej, reakce by mohla být spíše opačná
můj přítel má tímhle způsobem holčičku, ale jakmile mu ta jeho sdělila, že čeká dítě a že s anťoškou lhala, byl konec - oni ale už měli vztah více méně v troskách, takže to byla poslední kapka. Já bych mu dala ještě chvilenku časík
každopádně budu držet pěstičky ať všechno dobře dopadne ![]()
Tessmi1: já beru clostík od 5.-9. dne cyklu a utrogestan od 15.dne 10 dní, určo se to nebere dohromady, ale každý lékař předepíše dle tvého cyklu jiné dávkování
tak mu raději zavolej, ať máš jistotu. Jinak já právě beru clostík třetí (a poslední) měsíc a zatím žádné výsledky
tak snad do třetice všeho dobrého…
Tak jestli tohle řekne nejlepší kamarád, tak opravdu nevím. Ale určitě podvodem to není dobré. Nevím, jak je přimět. Mám kamarádku je o 5 let mladší, má přítele snad 3 roky a v srpnu se bude vdávat…ach jo
ale co do toho ještě zjistila, že je těhotná. Ta má ale štěstí, že?
PetrušKU: Jo jo neboj, myslím, že jsem natolik rozumná,abych to nedělala…A už ani nemám jak, protože jsem HA vysadili
Teď si říkám, jestli náhodou už v tom nejsem protože mě pobolívá v podbřišku, citlivé bradavky, chodím častěji na malou, ale testík byl negativní. Používáme sice ochranu, ale těsně před vyvrcholením, takže nějaké kapičky lásky by mohly zafungovat
A co ty, ty už máš mimi nebo se teprve snažíte?
Berenika221: No to mi povídej, u mě je to to samé, všechny kámošky těhotné, mají se vdávat, vrrrr
Fakt mě to rozčiluje… A co ti řekl na to, že bys chtěla mimčo?
Zdravím Vás holky,
Elenočka: Jestli můžu něco poradit, tak bych přestala o tomto tématu diskutovat. Já jsem měla obdobný problém. Manžel byl rozvedený, měl 2 děti a užíval si volnosti, když jsme se potkali, asi po roční známosti, bylo mi kolem 29let, kvůli němu jsem ukončila dlouholetý vztah (byl už stejně v troskách), přestěhovala se z Phy zpět do rodného města a on stále nic. Spíš mi přišlo, že žádný zájem nejeví. Pak jsem o tom přestala úplně mluvit a najednou jako když otočí začal on sám. No a po 1 1/2 jse byla těhotná. takže zkus načas o tom přestat mluvit. Já vím, že je to těžké, když člověk už moc chce a druhý to vidí jinak. Ale jetli můžu říct názor, na dítě není chlap připravený nikdy. A ve finále je to stejně na té ženské a vůbec když je dítě maličké. Ale je to to nejlepší co nás může potkat. Teď vidím, že konečně život má smysl, dítě Ti dá ten správný směr, vše najednou do sebe pasuje jako puzzle. Když se podívám zpátky, tak si kolikrát říkám, co jsem vůbec dělala, že jsem se musela někdy nudit, že mi život utíkal mezi prsty. Nepatřím mezi ty nejmladší mladé matky, bylo mi skoro 30, když se malý narodil, ale jsem tomu nyní ráda. Užila jsem si volnosti a svobody a teď je to jiný, už nejsem jen já, můj muž. A hlavně Vás to dítě strašně sblíží, není čas na řešení nějakých prkotin. Vážně. takže přeju hodně sil, ať to s těma vašema chlapama zvládnete.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat