Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Aluska:
Taky to nemáš jednoduché. Ale obdivuji tě
Některé ženské jsou špindíry, to vím a dovedu si to představit.
Alushka: jooo tak o bývalkách bychom mohli popsat spoustu stránek
my to máme trošku jinak, přítelova bývalka dělá manažerku, dost vysokou funkci a na malou nemá čas, takže jí mame dost často my, ale když ona má náhodou čas tak jí hnedky chce - nezájem, že třeba máme nějakej program atd. Ze začátku to bylo v poho, ale začíná nám teď dělat naschvály, malou před přítelem schovává k rodičům - že prý budeme mít vlastní děti, tak ať na ní zapomene
je to blbka, malá na tatínkovi visí a můj je z toho pak celej zkroušenej
tak snad se nám co nejdříve zadaří, ať má ještě jednu radůstku
chcete si děti vzít do své péče??
viky23 píše:
jejda super, můj je taky hluchej takže vím o čem mluvíš, furt mrčí a chodí za mnou všude, má třičtvrtě roku maximálně, a má jedno oko zelený a druhý modrý, máme fakt hodně společnýhohodím si fotku jako ikonku, je krásnej:-D ale výhoda je že když spí tak ho nevzbudíš, ale pak se přesude vždycky za náma do postele, jinak čekám pořát tu MS ale nic, bodá mě v přiše a tlačí v zádech
viky23 píše:
tak nevím jestli to jde vidět ty očička
jj očka jdou videt krasne ![]()
Berenika221 píše:
Cítíš to stejně jako já. Akorát já bych do pauzy asi opravdu nešla. Vždycky je tu riziko, že už se dohromady nedáte.
Vím,že vztah není o přetvářce, ale některých holkám pomohlo, když na ně netlačili…třeba pak mají větší pocit svobody. Říkala jsem si, že si dám tak 2 měsíců oddech, nechám ho…mezitím si to všechno porozmýšlím a za 2 měsíce začnem znovu, pokud do té doby s tím nepřijde sám!
Jsem naivní co?
PetrušKu píše:
Alushka: jooo tak o bývalkách bychom mohli popsat spoustu stránekmy to máme trošku jinak, přítelova bývalka dělá manažerku, dost vysokou funkci a na malou nemá čas, takže jí mame dost často my, ale když ona má náhodou čas tak jí hnedky chce - nezájem, že třeba máme nějakej program atd. Ze začátku to bylo v poho, ale začíná nám teď dělat naschvály, malou před přítelem schovává k rodičům - že prý budeme mít vlastní děti, tak ať na ní zapomene
je to blbka, malá na tatínkovi visí a můj je z toho pak celej zkroušenej
tak snad se nám co nejdříve zadaří, ať má ještě jednu radůstku
chcete si děti vzít do své péče??
ahojky děvčátka, tak jak se tady máte?? já jsem zase konečně štastná
s přítelem byla smiřovačka!! jinak se jdu s vámi rozloučit ve čtvrtek jdu k dr. a nechám si zase napsat HA!! s přítelem jsme se rozhodli že si pořídíme mimčo tak za 4-5 let chceme baráček a až bude holka z baráku tak pak miminko
tak se tu mějte krásně a rozmnožujte se
papa
Děkuji tessmi1, jsi moc hodná.
Už jsem se rozhodla dát 2 měsíce tomu klid a uvidím, co dál.
Jinak je to strašně moc těžké, ale musím to zkusit! Teď jsem sice hrdinka, ale uvidíme, jak dlouho mi to vydrží…protože když mi tady dennodenně kolegyně vykládá, jak se koukali s přítelem, jak miminko jí roste, co dělat…jaké vybírá šat y na svatbu, kde ji bude mít atd…tak je mi z toho smutno
a to je potom těžké!
Hlavně že jste to vyřešili a jsi šťastná
to je nejdůležitější. Měj se krásně a opatruj se.
![]()
Berenika: malé bude v září pět, je vážně úžasná, musím souhlasit s Tessmi - ty její hlášky, to je opravdu k popukání
navíc tím že na ní máma nemá čas, tak mě zbožňuje a je to pohoda
když jí nemáme, tak mi ten náš barák přijde celý prázdý, takže už se moc těším na vlastní sviště, které nebudeme muset nikomu neustále vracet
a co ty, ty nemáš nevlastního prťouse? ![]()
Děti jsou kouzelný, taky jsem občas paf z přítelových.. ale jak říkám, stojí to hodně úsilí.. Zítra mám jít se svou potencionální tchýní (babičkou dětí )na sociálku a uvidíme co dál.. Také jsem nad tou péčí přemýšlela, sice je to dost dětí, ale za dva měsíce by vše fungovalo jinak a člověk by se nem,usel takhle kvůli té hérečce rozčilovat. Jelikož co my napravíme za pár dnů, ona zničí během čtrnácti dnů a tak to prostě jde kolem dokola.. Sama když vím, že nám to také nejde (otěhotnět), tak jsem z toho nešťastná a říkám si, proč takové důry mají to štěstí a můžou mít tolik dětí… a my, co bychom dětem dali veškerou lásku a péči, tak to nejde… sakryš… je to všechno nefér… Ale přesto věřím a doufám, že nám všem to dopadne a budeme mít zdravé a krásné bábetka ![]()
Tak tak, mluvíš mi z duše
ona si prostě potají vysadila antikoncepci a do měsíce byla v tom - prostě k zbláznění ![]()
ahojky ten femigard jsem zadala normalne do vihledavace a mas tam plno stranek je jedno z ktery si ho objednas.ja jsem za nej platila neco pres 4 stovky.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat