Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tes, no ako kedy. Mám obdobia, kedy si to nepripúšťam a jednoducho si poviem, že čo má byť to i bude. No ale niekedy..hlavne, keď má prísť ovu, som netrpzlivá, zúfala, nešťastná..mám v sebe zmes rôznych pocit, zvyčajne nie veľmi príjemných!!
Hej chodím do Caru v Bratislave. Na laprku ma poslai po hormonálnom teste, v podstate hneď. Manžel už mal spravený spermiogram a mne chýbal len hormonálny profil! Ktorý podľa môjho gynekológa dopadol dobre a podla lekárky z CAR v celku tiež, len som mala nejaké hormony na hranici a je tu možnosť, že mám PCO! A odporučila mi z niekoľkých vyšetrení laparoskopiu, že ak by sa niečo našlo, môže o hneď riešiť. Absolvujem ju na jedňovej chirurgii, takže to bude
dúfam! ![]()
kica: jj ja jsem to mela taky tak ze zacatku pak jsme byla na plastice cipku (coz prej nema vliv na tehotenstvi) takze jsme resili to do toho a pak me gynekolog poslal do Gennetu a s drakem
jsme si rekli tak pujdem na testy a uvidime co pak jenze jemu spermio. udelali do hodinky (v norme) a hned zacali resit me a tak jsme se hned dostali do procesu silene rychle
ted jsem dostala hormony a zacla jsem je brat takze mam pocit ze ted proto delam vic a snad to i vyjde
u nas to byl napad toho myho draka
takze delam vse aby byl stastnej a ja s nim ![]()
hahahaha, nojo, to obcas mam taky.. V unoru jsem mela taky clostík a pak pregnyl, ale to jsme ještě nevěděli, že máme pomalé hady… A to jsem se neznala . protivná, vzteklá, ubrečená, hádavá, pořád mi něco vadilo - no na zabití!!! Ale to bylo něco, někteří chlapi si snámi taky zkusí, jen co je pravda
![]()
Kica: také Tě vítám
![]()
kica : ja jsem mela v homonalnim profilu vse o.k jeste mi ted naposled brala testosteron a vysledek jeste nevim
urcite ti ta laparo dobre dopadne drzim ti pesti
no my jsme teprve na zacatku beru tri tydny utrogestan a za dva dny az dostanu mesicky nasazuju glostilbegyt takze zacinam stimulovat pak na UZ a pak me asi objednaji podle velikosti vajicka(na poslednim UZ bylo malinkaty) na IUI takze me to ceka ![]()
No u mňa sa to odštartovalo tým, že mi lekár povedal, že asi nemám ovu. A to bol pre mňa taký šok, že som začala všetko okolo toho naháňať! Dovtedy sme všetko nechali len tak voľne, ale odvtedy… a už sa s tým začínam trápiť (myslela som, že so takej fázy sa ja nedostanem). No trápi ma skôr tá predstava, že dieťa mi jednoducho nie je súdené!
A možno preto, že by som nebola dobrá ma…
No u mňa sa to odštartovalo tým, že mi lekár povedal, že asi nemám ovu. A to bol pre mňa taký šok, že som začala všetko okolo toho naháňať! Dovtedy sme všetko nechali len tak voľne, ale odvtedy… a už sa s tým začínam trápiť (myslela som, že so takej fázy sa ja nedostanem). No trápi ma skôr tá predstava, že dieťa mi jednoducho nie je súdené!
A možno preto, že by som nebola dobrá ma…
Alushka_6988 : no ja uz jsem to tady psala ze ho dopredu uz lituju
jenze ja jsem ty hormony jeste ani nebrala a on mi rika nebud vztekla ty uz sis je vzala vid
a silene me toci kdyz na nej rvu a on mi rika bud klidna bud tise(nekde to slysel ve filmu
) to bych ho zabila panvickou
to mi dela porad ja se chci vztekat a on porad ale laskynko (nesnasim kdyz zmekcuje zmekceny slova
)ty si vzteklinka vid no na krk bych mu slapla nekdy
ale miluju ho
a jak to mate doma vy holky co??
kica: to takle nemuzes brat
zrovna jsem dnes cetla tady na hlavni strance co si nektery holky prozivaj vzdyt my jsme teprve na zacatku toho kolotoce ja to beru skoro tak ze kdyz mi to vyjd ted je to zazrak
a jak uz jsme psala moje segra ma 5 deti ceka 6téééé a co bych si pak mela myslet ja ze mi to uz vubec neni souzeny
ale jsem optimista ![]()
Beru: to tady rozjizdime a ja mam uz davno varit kravu
(doufam ze nebude stara:o) drak se mi vraci po tydnu domu tak planuju vecu romantiku a tuleni ale uz po sms me ujistuje ze je z prace k.o takze nevim nevim ![]()
no ten můj raději přestane mluvit a jde si oběhnout barák a zase je to dobrý, ale srandu si ze mě ani nedělá, páč ho vždycky tak zjebu a radši nemluví, že se divím, že se pořád drží… a taky i občas bez hormonů.. například teď po telefonu no.. prkotina, ale musela jsem
![]()
Alu ďakujem za privítanie!
Berenika Ahoj, snažíme sa ![]()
No baby ak mne dopadne laparka dobre, čakajú ma tiež hormóniky. Mužík to má so mnou ťažké i teraz nieto ešte potom
No ja chcem dosiahnuť mimi prirodzenou cestou, no asamozrejme ešte s pomocou hormónikou!!
Alushka_6988 : no to ja taky umim mi ho je pak chudaka lito
no netusim co to semnou udela ten glostik jeste ze se muzu zamknout v loznici ![]()
kica : ja v to taky doufam ze mi to pujde jen s pomoci hormonu ze se k IUI nedostanem a natoz k IVF ale taky se na to tak nejak pripravena po tom vsem co jsem tady a jinde procetla dneska to je silene tezky otehotnet normalne ![]()
A veď načo máme tých chlapov, musia nás podržať a vydržiť naše nálady ![]()
Tes, veď to, odkedy si čítam rôzne diskusie mám pocit, že otehotnieť je výkon hodný oscara!
Ibaže, keď poviem lekárke z CAR, že nechcem zatiaľ podstúpiť IUI, či IVF, tak ma už nebude riešiť a rovno ma vráti k môjmu gynekológovi, pretože práve to je ich hlavnou úlohou, či nie!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat