Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To ne, vůbec nejsi blázen, dětí není nikdy dost
ale souhlasím s Viky, co bychom teď daly alespoň za toho jednoho prťouse viď ![]()
Viki (děkuji za gratulace) a Petruško,
to máte pravdu, že co bychom my za to dali, aspoň za jedno ![]()
taky když to vidím, občas mě to taky napadne..
Hold je taky jiná doba, předtím přítelovi šli dělat děti raz dva aniž by to bylo v plánu a mě ho za boha skoro za rok neudělá
(jako že to nejde)
Takže nevím, jen pevně věřím, že se mu ten SPMG zlepší, chceme jít v létě na nové odběry, tak snad ![]()
Ahojky TESS,
děkuji moc ![]()
Jo já včera ani brášku nezapila, půjdu dnes, ale musím se taky krotit, co se snažíme tak si skoro nedám a taky už houby snesu… ![]()
ahoj holky.no koukam ze se to tu pekne rozjelo.cely den jsem tu nebyla. az ted mam chvily casu.a jak se mate vy ![]()
Alushka6988: přidávám se a gratuluju k bráškovi ![]()
To rozjelo se to tu fakt pěkně, ještě aby tady přibývaly těhulky. Držím všem pěsti ať máte holky štěstí ![]()
Jinak u mě nic nového, pořád řeším tu školku pro malou ale už se mi to konečně aspoň částečně vyřešilo ještě aby mi tam malou vzali. Příští týden ve čtvrtek jdu na zápis tak uvidíme.
tak test mi manža nekoupil, měli přez oběd zavřenou lékárnu, mrška se dnes už asi nedostaví takže zítra další čekací den ![]()
Tess: třeba ti ta mrška taky nedorazí, držím palečky ![]()
Alushka:neboj určitě se ti spermíci víc rozhejbou, taky půjdeme tak za 4 měsíce až dojím ty prášky a nepovede se to do té doby tak taky juknem co pulčíci dělají
množte se ať můžem konečně gratulovat nejen k sourozenečkům ![]()
tak u me tsky nic noveho vse pri starem.a taky vsem preji aby nam to vyslo. ![]()
Vyjde nám to ![]()
Už se těším až se taky s manželem začnem snažit o druhé, už se toho června nějak nemůžu dočkat, a víc než června tak těch měsíců potom jak budem čekat a doufat jestli to vyšlo a spermík trefil tak kam má
Dříve nemůžeme, kvůli mé mateřské, chci jít totiž z mateřské do mateřské tak doufám že to vyjde .
uz o druhe jo.no je pekne ze chcete dalsi to mi se snazime o prvni a porad nic.no.tak snad ti to vyjde uvidis a kdyby ne tak pujdes nachvily do prace a treba se to povede potom.
Chci aby naše malá měla sourozence, myslím že je fajn mít spřízněnou duši a mít s kým kout pikle proti rodičům ![]()
Neboj ono to příjde, vím že to říká každý a někdy to leze na nervy ale vyjde. Někde jsem tady psala že se kamarádka snažila 2roky a zadařilo se, na druhé víc jak půl roku a už se je taky na cestě. A to jí doktoři říkaly že budeme mít problém, a že to vypadá že ani přirozenou cestou to nepůjde a ups čeká druhé a obě přirozenou cestou.
Moje mamča na mě taky zadělávala víc jak dva roky a jsem tady ![]()
asi natom bude neco pravdy.vsichni to rikaji ze u nekoho to trva dyl. ja si to taky rikala ze to tak rychle benude.ale kdyz jsem slysela od kamosek ze za mesic nebo dva od vysazeni otehotnely tak me to docela stvalo.no ted uz jen cekam kazdy mesic jestly to vyjde nebo ne.
asi natom bude neco pravdy.vsichni to rikaji ze u nekoho to trva dyl. ja si to taky rikala ze to tak rychle benude.ale kdyz jsem slysela od kamosek ze za mesic nebo dva od vysazeni otehotnely tak me to docela stvalo.no ted uz jen cekam kazdy mesic jestly to vyjde nebo ne.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat