Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To vypadá hodně nadějně. Mně by vůbec nevadilo, kdybych celý první tři měsíce prozvracela - hlavně, že bych byla v tom. Zítra dej vědět!
Copak to tu čtu? Že by se konečně některé z nás zadařilo???
to by bylo fajn prcku, hnedky ránko poběžím nedočkavě k počítači a budu čekat až sem písneš výsledek testíku
také držím pěstičky
jinak my máme nařízený půst, neb bych měla mít v pondělí ovu, tak ať máme řádně nabito
a pak se budu modlit, aby to vyšlo, neb mám poslední měsíc s clostíkem ![]()
ahoj holky vitam nove snazilky
ja teda zatim uspesne taky jeste nic 3 den po, co jsem to mela dostat a nic ale nefandim si pze porad stejny priznaky jako kdyz me ceka mc
i kdyz je to prvni mesic co beru utro
no ale radsi budu pocitat s mc a pak muzu byt prekvapena a hezky ze jo ![]()
viky23:to jak jsi mi psala tak sem neobjevila
ale neva jo a myslim ze muze klidne vyjit treba az druhej test pozitivni tak neves hlavu
ja nevim jestli jsem se te uz neptala mam hosipa
ale ty chodis nekam do CARu??me prijde ze by ti mel nektery gyn.poradit s tou ovu ne?? ![]()
prcek84: tak honem honem at ti to vyjde at muzem oslavovat
![]()
PetrušKu :ty me trosku desis s tima pauzama
jak to mate kdyz beres ten clostik??za par dni ho mam nasadit to jako pak nemuzu kralikovat??
hlavne mi nepis ze ne
![]()
tak holky ja letim chrnet zitra jedem pro to nase maly zvire
(pritelovo)
a jdeme s ni na velkou konskou show tak se moc tesim jak si uzijem den jako rodinka
tak vam vsem preju taky moc hezkej vikendik pocasi ma byt super tak si uzivejte papa
![]()
ahoj holky asi vas sklamubyl o jen planej poplach test jsem si udelala a objevila se jen / cARKA SKODA.SNAD PRIST O BUDOU DVE.
![]()
Prcek: Ještě není nic ztraceno, máš to dostat až příští týden, a hodně testů ukazuje těhu až po několika denním vynechání MS i když je psané že ti to úkáže dřív. U mě to bylo stejné, // čárky jsem našla až 7 den po vynechání a před tím pořád jen a jen jedna. A kamarádka to měla taky tak a to jí blo špatně a testík furt nic až po týdnu vynechání. Tak ti budu držet pěsti ať ta marcha nepřijde
ahoj dekuji.no taky mi to je divny ze jen jedna carka.presto mi rano bylo na zvraceni a stejne nic neo uvidime jak rikas ty pristi tejden se ukaze bud to dostanu a nebo ne. ![]()
prcek84: určitě ti to vyjde a jestli ne ted tak příští měsíc.
Třeba je ještě brzy na testování!
tak vykoupala jsem se vyzehlila a udelala nehtiky a ted pujdem objedvat.mame francouzsky brambory.a potom jedem na vikend k mim rodicum.takze se tu uvidime az zitra navecir jo.a copak delas ty. ![]()
vařila jsem a prala. Teď pojedem na zahradu. Tak se měj hezky. Pa ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat