Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17715
16.4.10 18:53

jasně prcku mám tuxha že budeš první těhule :dance:

• načítám...
828
16.4.10 18:55

dekuji.test si skusim udelat rano a dam vam vedet jak dopadl.

• načítám...
308
16.4.10 20:11

To vypadá hodně nadějně. Mně by vůbec nevadilo, kdybych celý první tři měsíce prozvracela - hlavně, že bych byla v tom. Zítra dej vědět!

• načítám...
647
16.4.10 20:40

Copak to tu čtu? Že by se konečně některé z nás zadařilo??? :dance: :dance: :dance: to by bylo fajn prcku, hnedky ránko poběžím nedočkavě k počítači a budu čekat až sem písneš výsledek testíku :kytka: také držím pěstičky :palec: jinak my máme nařízený půst, neb bych měla mít v pondělí ovu, tak ať máme řádně nabito :-P :-P a pak se budu modlit, aby to vyšlo, neb mám poslední měsíc s clostíkem :think:

• načítám...
3034
16.4.10 21:26

Prcku: taky držím pěsti ať se ti ukážou //

• načítám...
1586
16.4.10 22:27

:mavam: ahoj holky vitam nove snazilky :kytka: ja teda zatim uspesne taky jeste nic 3 den po, co jsem to mela dostat a nic ale nefandim si pze porad stejny priznaky jako kdyz me ceka mc :-? i kdyz je to prvni mesic co beru utro :lol: :think: no ale radsi budu pocitat s mc a pak muzu byt prekvapena a hezky ze jo :mrgreen:

viky23:to jak jsi mi psala tak sem neobjevila :-D ale neva jo a myslim ze muze klidne vyjit treba az druhej test pozitivni tak neves hlavu :hug: ja nevim jestli jsem se te uz neptala mam hosipa :mrgreen: ale ty chodis nekam do CARu??me prijde ze by ti mel nektery gyn.poradit s tou ovu ne?? :think:

prcek84: tak honem honem at ti to vyjde at muzem oslavovat :dance: :kytka:

PetrušKu :ty me trosku desis s tima pauzama :mrgreen: jak to mate kdyz beres ten clostik??za par dni ho mam nasadit to jako pak nemuzu kralikovat?? 8-o hlavne mi nepis ze ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak holky ja letim chrnet zitra jedem pro to nase maly zvire :dance: (pritelovo) :srdce: a jdeme s ni na velkou konskou show tak se moc tesim jak si uzijem den jako rodinka :srdce: :srdce: tak vam vsem preju taky moc hezkej vikendik pocasi ma byt super tak si uzivejte papa :hug: :mavam:

• načítám...
1
17.4.10 00:14

ahojte snažilky možem sa pridať? 8-)

• načítám...
828
17.4.10 09:07

ahoj holky asi vas sklamubyl o jen planej poplach test jsem si udelala a objevila se jen / cARKA SKODA.SNAD PRIST O BUDOU DVE. :cry: :cry:

• načítám...
3034
17.4.10 09:34

Prcek: Ještě není nic ztraceno, máš to dostat až příští týden, a hodně testů ukazuje těhu až po několika denním vynechání MS i když je psané že ti to úkáže dřív. U mě to bylo stejné, // čárky jsem našla až 7 den po vynechání a před tím pořád jen a jen jedna. A kamarádka to měla taky tak a to jí blo špatně a testík furt nic až po týdnu vynechání. Tak ti budu držet pěsti ať ta marcha nepřijde

• načítám...
828
17.4.10 09:54

ahoj dekuji.no taky mi to je divny ze jen jedna carka.presto mi rano bylo na zvraceni a stejne nic neo uvidime jak rikas ty pristi tejden se ukaze bud to dostanu a nebo ne. :-)

• načítám...
946
17.4.10 10:43

prcek84: určitě ti to vyjde a jestli ne ted tak příští měsíc.
Třeba je ještě brzy na testování!

• načítám...
828
17.4.10 11:17

le snad se vsichni dockame.

• načítám...
946
17.4.10 11:31

jj a co děláš?

• načítám...
828
17.4.10 12:05

tak vykoupala jsem se vyzehlila a udelala nehtiky a ted pujdem objedvat.mame francouzsky brambory.a potom jedem na vikend k mim rodicum.takze se tu uvidime az zitra navecir jo.a copak delas ty. :-)

• načítám...
946
17.4.10 12:54

vařila jsem a prala. Teď pojedem na zahradu. Tak se měj hezky. Pa :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital