Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Viky tak to je mazec, co to je za magory tohle to? Buď ráda, že to nevyšlo
![]()
Jude píše:
Viky, ty jsi byla ještě ve zkušebce? Je to OBR. DEBIL!!!! Škoda, že to neslyšel ještě někdo jiný, mohla bys ho udat, prasáka. Ale stejně bys pod takovým „šéfem“ nechtěla dělat, kdoví co by po tobě ještě chtěl. Tak snad se brzy podaří mimi a budeš se moct na hledání práce vykašlat.
já jsem to hnedka volala manželovi a mamce.Jsem totálně v šoku, mamka řekla že ho klidně můžu nahlásit na policajty, ale manžel zavolá na nějaký úřad kde se prací zabívají nebo co…a tam jim to řekne a oni mu to už zavaří sami, já jsem tam byla dvakrát a pak jsme se měla domluvit co a jak jestlimě bere či ne, a on se ani nedošel podívat jak dělám, jestli mi to jde nebo ne,teď mu jde manžel zavolat a vytmavit to už volal i na pracák a říkali že to je nenormální.
Viky, nemůžu uvěřit, že se něco takového děje! Doufám, že z toho ten povedný šéf bude mít potíže
.
Jude, snažíme se o první mimčo a moc se na něj těšíme. Brzo mi bude třicet, tak mám nejvyšší čas. Potomka jsem chtěla už dřív, ale nemohla jsem najít toho pravého. Teď ho už ale mám, dokonce chystáme svatbu, tak snad se na nás brzo usměje štěstí
.
nikdy není pozdě, pokud si nejsi jistá že ten partner je ten pravý tak je potompitomost si s ním dělat dítě, já už toho pravého taky našla, tak bych ráda miminko ještě a spokojenost na 100% ![]()
Viky - to je teda děs!
určitě to nenech vyhnít a pěkně mu někde zavařte!! ![]()
Manža mu volal a on že to není jeho problém a hned mu to polžil, ale na pracáku už to ví tak snad se to rozkřikne co je zač
radši budu bez peněz jak tohle… ![]()
To rozhodně, nejsi žádná štětka!! Teda ale někteří chlapi umějí být ale nechutní fuj fuj
ještě že doma máme takový andílky viď
![]()
viky23 píše:
nikdy není pozdě, pokud si nejsi jistá že ten partner je ten pravý tak je potompitomost si s ním dělat dítě, já už toho pravého taky našla, tak bych ráda miminko ještě a spokojenost na 100%
Souhlasím
.
Alushko, mimochodem, hledala jsem na netu něco o špinění před menstruací (trošku se mě to taky týká
) a narazila jsem na zajímavou informaci: Prý může jít o průvodní jev zahnízďování vajíčka. Že by
?
Ahoj holky,
už dlouho si čtu vaše přízpěvky, máte tady moc dobrý kolektiv.
Chtěla bych se k vám připadat pokud by jste mě vzali
,vím že už se znáte ale i tak to zkusím.
My jsme se v loni v říjnu vzali,dostavěli baráček a ted se od toho října snažíme o miminko a zatím nic,jak píšete o opožděmé MS tak to také znám,zrovna ted čekám jestli příjde MS nebo ten test konečně bude pozitivní,ale jelikoš je mi dobře tak asi nic, už mi to příjde dlouhý a hlavně mažel by už mimi moc chtěl.
Jinak jsem četla ten přízpěvek o tom šéfovi - je to fakt mazec
jak šéfové řeší, že je nedostatek práce a myslí si že můžou všechno.
Markéto, tak to jsme na tom podobně, z hlediska snažení i coby nováčkové v diskuzi
. Tyhle pocity moc dobře znám. Přitom vím, že nejlepší je být v pohodě, moc to neřešit a pořád na to nemyslet, ale když ono to nejde
. Zvlášť před očekávanou menstruací jsem pokaždé jako na trní, visím na netu a snažím se z různých kusých informací vykřesat aspoň jiskřičku naděje, že to tentokrát vyšlo…
Vítám nováčky
holky, pročetla jsem vaše příspěvky - a jste tu úplně správně
my všechny tady se neustále pozorujeme, hledáme nové info a hlavně doufáááááme, že už to konečně vyjde
![]()
ráda bych… že by
Ty brďo, bylo by fajn, kdyby nám to vyšlo.. no pár dní mě i právě píchá v podbříšku a po ránu mi bývá asi čtyři dny na zvracení, ale spíš si myslím, jestli mi to nedělají nervy - ten pocit na zvracení, jelikož jsem teď trochu ve stresu. No a pobolívají mě záda… Takže uvidíme ale nechci být zklamaná, ale pravdou je, že to není stará krev, ale světlounká, taková do oranžova..
A ty se snažíš jak dlouho? ![]()
ahoj Marky, vítám tě, no jo práce je málo ale než vzít takouvou práci tak to budu radši dosmrti sedět doma na prdeli,hnus toto, a to žiju v Rakousku já myslela že jen u nás jsou pracovní podmínky na houby, ale co už příště se zadaří, nebo se zadaří mimčo a bude
příští týden jdu k doktorovi něco mi z výtěru našel, prý to není nebezpečný ale bude se to kontrolovat, vezmu manžu s sebou aŤ vím vůbec co to je já to slovo německy a v telefoně nerozuměla, ale i tak mám strach ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat