Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já zatím taky ne. To je snad horší (mít ho pozitivní a nebýt těhu a radovat se) než nemít ho pozitivní vůbec.
Jestli jsem to udělala dobře, tak by měl být v mém podpisu odkaz na stránku, kde bude seznam. Teď je to ta, na které jsme, ale až se přehoupneme na 50, což bude každou chvíli
, zkuste na něj kliknout. Dělám to poprvé, takže tfuj, tfuj, snad to bude fungovat.
tak uz me nebavi menit fotky hihihi sem si zakravila a je to
![]()
Jude:ten odkaz ma byt u tebe na profilu nebo tady ve vzkazech?? ![]()
Tessmi,
kočka
Pěkná fotka.
Je v mém podpisu, hned pod zprávou nad metříky. Bude vlastně v každé zprávě, kterou napíšu.
jeeee dekuju mam ji vystavenou v loznici jak duchodka
a to same si muzu udelat i ja nebo i my ostatni??s tim grafem??ja jsem na todle hnup chvili mi to trva nez na to prijdu ![]()
Jo, jo můžeš.
Nejdřív si otevři stránku 49, kde je seznam a nahoře si zkopíruj adresu, nebo si okopíruj tenhle link:
https://www.emimino.cz/…ankovani/49/
V Nastavení v Podpis uživatele v diskuzi klikni na Odkaz (ikonka zeměkoule), do textu napiš seznámek snažilky 2010, nebo něco jiného a do odkazu vlož ten link. Jen si před tím nejdřív vymaž přednastavené http://, abys to tam neměla 2×.
tak ja letim spinkat vybiji se mi notas zitra pisnu a cihnu se na graf papa a dobrou vsem
![]()
Ahojík děvčátka, tak dřív jsem se k tomu nedostala, ale prosím také o zařazení na seznámek ![]()
Snažíme se od srpna 2009, vlastní děťátko zatím žádné a beru clostík a utrogestan, čeká mě za 2 měsíce laparo
je to vše?
Jinak jsi to udělala moooooc hezky, chválíííím jsi šikulka
A taky beru Femibion 800 na kyselinku listovou ![]()
ahoj holky,
zasílám info
1: říjen 2009
2: děti nemáme
3: 26.04.
4: beru kyselinu listovou
5: je mi 26 a manželovi 30
Pokusím se ten seznam najít a mrknout na něj ![]()
Dobré ranko, tak jak se dneska máte? U nás se oskar snaží ale myslím že proti těm černým mrakům co tu jdou nemá šanci
tak uvidíme
Marketo,
seznámek je na straně 49
Odkaz mám v podpisu.
Essexi,
tady to zatím vypadá dobře, ale taky se blíží mraky, škoda. Včera bylo nádherně. Vidím, že se ti blíží testování
. Já jsem hned po tobě, tak doufám, že budeme obě slavit.
Koukám, že počasí všude stejně na prd…
to jsem zvědavá, jestli se to ještě nějak vyvrbí – hlavně ne žádný mrazíčky, o víkendu už jsem na celý barák vyvalila truhlíčky s muškátama
jinak já jsem taky nedočkavá, až budu moci testovat, ovu byla včera nebo bude dnes, pečlivě jsme zasívali
tak snad z toho něco vzejde
držím pěstičky holky! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat