Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
98
20.4.10 12:43

Jestli nedorazí MS, udělej si test znovu za několik dní, třeba budou // :-D . Jak dlouho se o mimčo snažíš?

• načítám...
VVerčik
20.4.10 12:44

pořád mě nutká si udělat další ale nevím mno.. :cry: ale asi počkám aspoň do soboty a udělám si nový.. Právě,že mám MS vcelku stejně každý měsíc…max 2-3 dny po…ale teď už je to 5 den že…no nevím..uvidíme..nebudu to hrotit i když už mám nervy v žaludku jak šlak :lol: takže to bude do soboty vela vela zajímavé…

• Upravit
VVerčik
20.4.10 12:46

no zhruba přes půl roků…myslím že od října loňského roku :-(

• Upravit
98
20.4.10 12:50

Jj, po takové době už nervy pracují, i když se říká, že normální je na mimču pracovat do roka. Chce to zkrátka obrnit se trpělivostí (to říkám i sama sobě, ale taky se občas neposlouchám 8-) ). Počkat do soboty je rozumné, držím ti palce :-D !

• načítám...
308
20.4.10 12:55

VVerčiku, vítám!! Vypadá to nadějně, jaký test jsi si dělala? Držím palečky ať jsou tam brzy //

Mariette, díky za info ohledně kyseliny listové. Vidím, že jsem krytá na 200%, to je super :wink:

• načítám...
VVVerča
20.4.10 12:56

Díky :roll: ale moc si nefandím.Radši si říkám, že bestak zas ne ať nejsem doj… :oops:

• Upravit
98
20.4.10 12:59

To ale stejně všechno naruby, co, holky? Snažení se o mimi má být radost, a ne stres a smutnění 8-o .

• načítám...
VVVerča
20.4.10 13:00

předtím jsem si dělala mamatest - celý růžový sytý obal…Nevím jak se přesně jmenuje :oops: jsem ostuda co?? a teď mám doma zas úplně jiný a jsou v tom 2 testy…za cca.30 ale opět nevím jak se jmenuje.není tak známy…Každopádně dneska jsem už byla v práci tak 4× na WC..Tak nevím jestli to jsou známky něčeho nebo to mám z kafe :lol:

• Upravit
98
20.4.10 13:06

Těžko říct, mohlo by to být to i ono :). Však ona se pravda brzy ukáže. Když tak mrkni sem na seznam možných prvních příznaků těhotenství, pokud to už nemáš nastudované :). Musím tě ale varovat, pak se budeš o to víc pozorovat 8-) .

www.futurebaby.estranky.cz/…-tehotenstvi

• načítám...
VVVerča
20.4.10 13:17

díky ti mockrát..už je to vytisklé a doma si to pěkně v klidečku pročtu…Tak se holky zatím mějte…určo se tady zas zítra objevím a snad se zase sejdem ju?? Fajně se mi sváma povídá..jsem ráda že něco takového vzniklo a že si tady holky radí :palec: :-D .. tak pápá zítra

• Upravit
308
20.4.10 13:17

VVerčiku, klidně to můžou být příznaky, moc bych ti to přála. Ale snaž se moc neradovat, je lepší být připravená na to horší. Já tady sice radím, ale jsem zářný příklad toho, jak to nedělat :wink: . Testuju hned po ovulce, někdy si udělámi dva testy denně. Tož, je toto normální :lol:

Mariette, máš pravdu.

• načítám...
647
20.4.10 13:28

Jude zálibně koukám na ten tvůj nádherný metřík, poradíš mi jak si ho taky můžu vytvořit? :nevim: Já se tu totiž ještě tak dobře neorientuji a nevím jaké různé vychytávky si tu můžu nastavit :mrgreen: a dneska máme v práci úplný klídeček, lidi nikde, takže mám časíku dost :palec:

• načítám...
98
20.4.10 13:38

Pro pobavení i poučení :mrgreen: :

www.novinky.cz/…ych-dnu.html

• načítám...
647
20.4.10 13:47

:potlesk: :potlesk: Tak to jsem se zasmála - holky, ode dneška při ms nevařím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
98
20.4.10 13:51

Hlavně bychom si všechny měly dát před MS bacha na sklony k trestným činům :twisted: .

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+