Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mariette píše:
Viky a jak dlouho bereš duphaston?
já jsem to pořád nedostala tak mi ho napsal dala jsem jeden a po 50 dnech to pak konečně dostala to byl minulej vyklus no a pak jsem řekla že chci zpravidelnit cyklus a napsal mi ho znova, ale předtím jsem měla 3 denně na 7 dní a teď jsem brala 2 denně na 10 dní, takže druhý plato, druhej cyklus vlastně
Jude tak mám s metříkem problém, trošku jsem se v tom pohrabala, ale vytvořila jsem si metřík těhotenský
poradíš, jak se dostanu k vytvoření metříku čekatelského?
díky moc ![]()
tak vůbec nevím jak se mi ten první metřík povedl, ale chtěla jsem druhý a nejde to
![]()
Viky - z jaké stránky máš metřík udělaný ty? Vidím že je v češtině
![]()
Petruš, zkus Lilypie (ta první adresa co jsem ti psala) a vyber Trying to conceive (obrázek včeliček). Tam jsou metříky pro snažilky ![]()
aha tak metřík je pro mě nadlouho
nechám to na doma
a jinak se ještě zeptám:
Ptám se proto, že já jsem na tohle lajdák ![]()
Jj, takže metřík mám hotov a ještě prosím o radu, jak jej zkopírovat do podpisu – psala jsi nějaký bbCode, ale nevím co to je ![]()
Marketko, můj doktor říká, že ideální je tak jednou za dva až tři dny, aby se stihly nashromáždit spermíci v co největším počtu, ale když máme upravovanou ovulaci, tak před ní máme půst 4 dny ![]()
Petruš, vybrala sis hezký ![]()
Markéto, já bych taky řekla obden, jestli máte výdrž ![]()
manža nemá skoro nikdy chuť takže o nějakým snaření nemůže být ani řeč, no ale mluvili jsme o tom pak to bylo zase lepší ale teĎ už zase tak 14 dní nic, ach jo
nechápu, ale s takovou neotěhotním nikdy, ale když jsem měla přítele a ten chtěl 4 krát z den tak se mi to po pár letech znechutilo a nechtěla jsem já takže si asi nevyberu, pro mě bude nej řešení zjistit kdy mám ty plodný dny a dělat to jen v ty dny…
nebo vrátit manžovi chuť ale spíš ani nejde o chuť jak o lenost si myslím, jde radši na telku…co by se namáhal:-DD
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat