Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jude: to jsou leta zkusenosti
kazdopadne nezoufej kdyz to nevyjde ted vyjde to jindy nekdy urcite ver mi ja tomu taky verim tak to musi byt pravda
zdrz se
pa
tessmi1 píše:
Jude: to jsou leta zkusenostikazdopadne nezoufej kdyz to nevyjde ted vyjde to jindy nekdy urcite ver mi ja tomu taky verim tak to musi byt pravda
zdrz se
pa
tess u tebe to vypadá nadějně já být tebou tak už si udělám test
ale jinak držím palečky ![]()
Viky:zitra vlitnu do lekarny a koupim testik a v patek rano testuju tak uvidim pak jedem na chatu slavit moe narozky tak chci mit jistotu ze nikomu neublizuju
porad si myslim ze to na me zautoci takze si moc nefandim
no uvidime
kazdopadne se mejte krasne a hezky zbytek vecera holky papa
![]()
holky potřebuji pomoct - metřík mám hotový jen to potřebuji dostat sem a nejde mi to - a to dokonce tu stránku s návodem mám přeloženou do čj i přesto nic ![]()
Essexi : moc dekuji ![]()
Market: tam nekde na ty strance jak uz to mas vse hotovy (krok 3) je moznost kopirovani a musis v tech moznostech najit nejakej bbcode co si pamatuju
lip by ti poradila Petula
no zkus se na to cihnout ja letim do loznice ten muj drak zas rve holky domu
tak papa
mas tam různý názvy kódů pod tím, tak klikneš na bbkód a pod tím se ti otevře ten odkaz celej ho zkopíruješ a je to:-) ![]()
ty kopíruješ url, tam máš pod tím metříkem seznam různých názvů kódů na různý stránky, tak mezi tím je bbcode to tam najdeš, jak na to zmáčkneš tak se to tam v rámečku otevře ten kód a ten jen zkopíruješ a vložíš do podpisu ![]()
ahojky devcata,jak se dneska mate venku bude zas krasne.jinak me vcera celej den bolelo pekne bricho a zatim jsem to nedostala.no mam to dostat dneska tak uvidime do vecera casu dost.a jak se mate vy.
Holčinky, krásné dopoledne přeji
já jsem včera byla též u doktora, na kontrolním UTZ a ovu opravdu proběhla v úterý, dokonce ze tří folikul a teď se podržte, mám tam ještě jednoho opozdilce, který praskne až v pátek, takže tento měsíc budu mít ovulace dvě
takže o víkendu máme další šanci, takže se budu modlit, aby to tentokrát vyšlo.....jinááááč potom ta lapárka ach jo ![]()
a co vy, jak je, u nás zase sluníčko, ale zima brrr
Jude: jak se cítíš, nevěš hlavu, ještě není nic ztraceno ![]()
tak to ti moc preji petrus.mas jeste sanci.a kdyz ne tK SE TO POVEDE PRISTE. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat