Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Alushko a ty vitamínky, co jsi předepsala příteli jsou v jednom nebo je to několik balení?? Určo nám doporuč značku
a hezky se vyhajej ![]()
Ahoj holky ![]()
PetrušKu:tak smele do nove prace urcite ta zmena bude fajn ![]()
Alushka_6988: GRATULUJIIIIIII
fakt super holka tak uzivej si ten pocit a pisni nam jaky to je ![]()
jinak holky mam spozdeni 8 den a dnes jsem si delala test mamavit ten novej co se pocura
a vyslo mi to silene zahadne bud mi hrabe nebo ja nevim v c zone je carka jako vzdy a v t zone je malinka ruzova tecka
takze jsem zmatena jak fik
volala jsem na gyndu a sestra (nebyla moc prijemna trubka jenda
) me milostive objednala zitra na kontrolu s tim ze stejne nepujde nic videt (coz vim sama) tak jsem ji navrhla odber krve coz mi prijde nejrozumnejsi a ona mi rekla ze si to nebudu sama urcovat ze si to urci pan doktor na
kazdopadne jsem si koupila dalsi dva testy a dnes udelam jeste jeden a zitra rano dalsi tak uvidim porad me poboliva bricho jeste nikdy jsem na testu nemela zadny flek nic tam nikdy nebylo tak mozna se to jen mazlo nebo nevim treba jen plasim tak uvidim co ukazou dalsi
nebo myslite ze na to ma vliv ten utrogestan?
Alushko,
G
R
A
T
U
L
A
C
E To je nádhera!!!! Snad už půjde na UTZ něco vidět, který den DC jsi? Moc se těším na novinky ![]()
Tessmi,
držím palečky, ať jsou na dalších testících čárečky jako hrom! Aby jsme to tady nemusely přejmenovat ze snažilek na snažilko-těhulky ![]()
A co myslíte, že já? Udělala jsem si po obědě další TT a čárečka je už výraznější - teda pořád nic moc, ale MS bych měla dostat až v pondělí. Tak pořád trochu doufám ![]()
viky prosím tě ještě se zeptám, kdy už chceš zkopírovat ten metřík - taj jak jsi říkala - pod metříkem mám různé programy a k nim kódy pro zkopírování a ten kod kopíruji celej nebo jen část? mě se v tom rámečku po zmáčknutí a bb code objeví to url a to jsi říkala že ne?? a to je ono co se mi v tom rámečku objeví po kliknutí na BB CODE fak už nevim, kde dělám chybu ![]()
""http://lt2f.lilypie.com/mlRAp2.png:http://lt2f.lilypie.com/mlRAp2.png
teda je hodně špatně vidět ale je tam, je ještě brzo, jejda, takže 2 asi těhulky a Tess ještě uvidí
teda já tu nakonec zůstanu sama, mě teprve pomalu končí MS ![]()
Marketo,
už ho tam máš!
Hezkej. Ale dalo ti to zabrat, co? ![]()
Mariette,
díky moc, ale je to nejisté, mám teprve před MS, a dr. říkala, že to na těhu nevypadá, prý to můžou způsobovat vaječníky. Ale já pořád doufám.
Viky nebooooj, kdyby něco, jsem tu ještě já
já mám zatím takový nějaký ovulační meziobdobí, takže tě tu nenechám samotinkou ![]()
Jude: držím pěstičky, parádně se nám to tu teď rozjelo
děvčata, doufám, že nám odsud potom neutečete?? ![]()
Marketa14 píše:
viky prosím tě ještě se zeptám, kdy už chceš zkopírovat ten metřík - taj jak jsi říkala - pod metříkem mám různé programy a k nim kódy pro zkopírování a ten kod kopíruji celej nebo jen část? mě se v tom rámečku po zmáčknutí a bb code objeví to url a to jsi říkala že ne?? a to je ono co se mi v tom rámečku objeví po kliknutí na BB CODE fak už nevim, kde dělám chybu
jejda já taky nevím vybrala jsem si to bb code, zmáčkla na to a ten odkaz co se mi tam objevil jsem zkopírovala do podpisu, taky se divím že se mi to povedlo, asi musíš vymazat to předešlé co jsi v podpisu měla jinak je to ok
""http://lt2f.lilypie.com/mlRAp2.png:http://lt2f.lilypie.com/mlRAp2.png
JUDE: neva že není moc vidět já měla pořád bílo, toto už by byl pro mě úspěch
![]()
PEtruš: no mě štve že já ani vlastně nevím kdy mám ovulaci a manža nemá takový sexuální apetit aby se nám to jen tak podařilo
ale uvidí se až mi ms zkončí, minulý cyklus se snažil ![]()
no jo ale vy ho máte v podpisu a mě se zobrazuje ve správě jako v textu a ne v podpisu… to je jako dobře, a třeba už tam ted zas nebude… ![]()
no jo ale vy ho máte v podpisu a mě se zobrazuje ve správě jako v textu a ne v podpisu… to je jako dobře, a třeba už tam ted zas nebude… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat