Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
828
22.4.10 12:05

no tak to jsem nevedela.to se musim zajet podivat do billy a koupit si ho tam.aspon ochutnAM JAK JE DOBREJ

• načítám...
647
22.4.10 12:57

Prcku, to ti úplně rozumím, já pracuji v bance a mám psychiku rozharašenou, jak na nás neustále tlačí s nějakými plány - prodejte tohle a tohle, a proč jste toho prodaly tak málo :zed: děs běs, už se mi o tom i zdá :think: a ta pracovní doba! Každý den od 9 do 17, v týdnu prostě nic nestíhám, to je zabitý :poblion: takže mi jeden můj klioš nabídl asistentskou pozici u nás v AGC, je to velká teplická sklárna. Žádný plány - no stress - větší prachy a hlavně, lepší i pracovní doba :kytka: tak jsem mu poslala ten životopis a uvidíme, zda to nějak dopadne :-) a copak děláš ty?

• načítám...
647
22.4.10 13:07

Chleba s kyselinou listovou? Je vidět, že snažilky začínají být velký byznys… :-P

• načítám...
647
22.4.10 13:11

Takže je nás opravdu hodně, co nemůžeme přijít do jiného stavu :-)

Příspěvek upraven 22.04.10 v 13:16

• načítám...
17715
22.4.10 13:11

já zase nešpiním vůbec, rozjede se to hned, až na konci špiním a tak se to protáhne vždycky…kolikrát jeden den už nebylo nic, nic jsem si nedala a šup daalší den zase :nevim:

• načítám...
647
22.4.10 13:27

Přesně, tak to znám, už to nečekáš a šup, nejlépe když jsi v práci nebo někde venku :-x

• načítám...
17715
22.4.10 13:40

ale teď už to naštěstí vím, ale kolikrát už jsem se nechala napálit že už je ta mrška fuč :lol: jinak mě už třetí den bolí hlava, to bude pořád tím počasím, nevydrží chvíli stejně, buď prší nebo je vítr, hnus toto :zed:

• načítám...
491
22.4.10 13:45

Ahojda holky,

tak se hlasím od mamky a brašulky, je to nádhernej malinkej koloušek :) no co vám budu povídat.Dovolenou si užívám se vším všudy a pořád jen chovám a chovám…
A hlavní důvod, proč píšu je ten, že jsem dnes ráno testovala a jsou tam // !!!! :lol: :srdce: Takže po neděli běžím na krev a ozvu se, zda je to jisté, každopádně jsem v sedmém nebi… Holky, držím vám moc pěsti, ať je tam brzy máte taky!!! :kytka: :huban:

• načítám...
647
22.4.10 13:49

Alushko OBROVSKÁ GRATULACE!! :hug: :kytka: čekáme na další novinky a dávej na sebe pozor holka :mavam: :mavam:

• načítám...
19606
22.4.10 13:49
Alushka_6988 píše:
Ahojda holky,tak se hlasím od mamky a brašulky, je to nádhernej malinkej koloušek :) no co vám budu povídat.Dovolenou si užívám se vším všudy a pořád jen chovám a chovám…
A hlavní důvod, proč píšu je ten, že jsem dnes ráno testovala a jsou tam // !!!! :lol: :srdce: Takže po neděli běžím na krev a ozvu se, zda je to jisté, každopádně jsem v sedmém nebi… Holky, držím vám moc pěsti, ať je tam brzy máte taky!!! :kytka: :huban:

Mooooc velká gratulace!!!!! Dej pak vědět jak to dopadlo :-)))) :kytka: :palec:

• načítám...
17715
22.4.10 13:50

wau alushko, to ti tiše závidím, ale samosřejmě z celýho srdíčka přeju, brzo se zase ozvi ať víme jak jsi na tom, a pak nám dáš pár tipů jak se vám to podařilo :dance: krása…já chci taky 8-o :potlesk: :pankac:

• načítám...
3034
22.4.10 14:11

Alushka: MOC MOC GRATULUJU :potlesk: ať ti vše dopadne na :palec:

• načítám...
98
22.4.10 14:11

Alushko, moc ti gratuluju! Je fajn přečíst si nějaké dobré zprávy :mrgreen: .

• načítám...
491
22.4.10 14:42

Holky moc děkuji za gratulace!!! :kytka:
Právě jak si myslím, že to bylo tím, když nám doktorka řekla, že máme špatný spmg tak jsme to přestali hrotit, člověk na to myslel, ale ne tak intenzivně, ptze jsem si rekla, na dalsi vysetreni pujdem v lete, zda se to zlepsilo a ono bum.. tak snad, holky já vám povím že skáču radostí a mamka která před týdnem porodila se těší, že bude babička na mateřské :lol: :lol: No nic, musím nejdřív na krev a pak se budu radovat ještě víc.., Pozor na sebe snad dávám, víc se šetřím, ale to už delší dobu.. Ale teď jdu asi spinkat, ptže jsem unavená. Moc vám všem přeju, Ať se taky zadaří…( jo a na tom spermiogramu jsme byli před dvěmi měsíci a ejhle, přítel sekl s kouřením a koupila jsem mu zinek, e, c, selen… a já kyselinu list. mysllím, že to fakt pomohlo, jelikož doktorka hned mluvila o inseminaci, ještě že jsme se nedali ) :kytka: :dance: :srdce:

• načítám...
2578
22.4.10 14:45

holky zkusím to až dorazím domů, také pracuji v bance a dnes vůbec nemám čas na net, tak pokud někdo bude odpoledne tak uvidíme..... fakt kopíruji to co se mi objeví s tom rámečku poté co kliknu na BB code… tak zatím papa :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+