Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dekuji take mate vsichni pekny metrik.jenze ted si test nemohu udelat jelikoz jej nemama doma.musim si ho zajit koupit.jeste pockam jestly to dostanu dnes nebo zitra.poom se uvidi.
Už jsem to tu párkrát psala, takže se budu opakovat, ale nedám dopustit na kapičky Algifen ![]()
dekuji.za radu o nich jsem uz slysela ale jese jsem si je nekoupila.
Algifen opravdu zabere, je dobrej
Doporučuji.
jinak jak se máte? Co je nového?
Dlouho jsem tu nebyla a koukám, že vás tu přibylo a jsou tu i nové tváře ![]()
ahoj skusim si ho koupit,jj je to pravda kazdim dnem nas tu pribiva .a to je dobre.
a jak se dneska mas.venku je oslkyva zima.
ahoj holky držím palečky všem třem co budete testovat, tady to bude ještě vzrůžo ![]()
MARKY: chodíš na hříbky my tam jezdíme na hříbky, slavonice a okolí, tak jestli jo budeš mě informovat jestli rostou ![]()
JUDE: to vypadá nadějně já neměla nikdy ani ducha, kdyby jo to bych se zbláznila radostí ![]()
jojo chodíme, v loni jsme skrz baráček nebyli ale letos vyrazíme, už žádné houby nemám
a jestli porostou tak dám hned vědět… ![]()
nic si z toho nedelej market ja jsem metrik taky neudelala dobre napoprvi ![]()
holky cetla jsem ze jste nektera pila kontryhelovi caj.pomohl vam mela bych kho taky skusit nebo ne.kdyz ted dobiram kyselinu listovou a mam i femigard
Ahojky holky
tak u nas je taky pekne hnusne (dobra kombinace
) no proste pocasi na prd
zatim se porad drzim a mc nikde hihi uz ani nevim kolikaty den cihnu se jo tak dostat jsem to mela 15.4 ty joooo uz tyden
cucim jeste pro jistotu vydrzim do patku a pak se testnu ale nevim nevim dneska me cely den poboliva brisko a zacli me silene bolet prsa takze cekam na velky utok
chjo no uvidime
Jude:drzim moc moc moc pesticky at to vyjde holka budes prvni ![]()
jinak s cajikem zkusenost nemam takze neporadim
drak mi vari kravicku a brambory (prave jsem uklidla kuchyn:o) njn ale kdyz se tak snazi
tak se letim nadlabnout tak piste at mam co cist
![]()
jo a jeste vam musim napsat ze si u toho zpiva ale desne umiram smichy
![]()
Dnes jsem byla u dr., ne kvůli TT, už jsem byla objednaná, ale řekla jsem jí to. Prý to na těhotenství vůbec nevypadá, mám děl. sliznici jen cca 5 mm, a měla by být min. 10 mm, aby to vypadalo na možné těhu. Pozitivní TT může být z více důvodů. Poslala mě na odběry, kvůli jiným věcem, ale pro jistotu tam zatrhla i HCG, ale už nedoufám
. Zítra tam skočím a výsledky by měly být v pátek nebo v pondělí. Jinak jsme se domluvily, že po MS přijdu a začneme s vyšetřeními, ať neztrácíme čas. Překvapila mně, byla super.
Takže, snažilky, jsem další odstrašující příklad, že testování tak brzy jsou akorát problémy a plané naděje
Tessmi, jsi rozumná, že čekáš
Tvoji trpělivost bych si přála mít ![]()
Jude: Tak to je mi líto
však uvidíš, možná se třeba dr.spletla..naděje umírá poslední
Já myslela že algifen je jen na předpis, mě ho v lékárně bez předpisu nechtěli prodat.
Jinak zápis do školky v pohodě, čekala jsem větší hrůzu. Byla jsem tak tak 45 minut před začátekm a už jsem byla šestá v řadě (berou jen 30 dětí) tak uvidíme snad to vyjde - Mají totiž přednost předškolní děti které jdou v září 2011 do první třídy.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat