Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
308
20.4.10 14:02

Petruš,
metříky najdeš třeba na http://www.lilypie.com/ nebo na http://www.tickerfactory.com/…designer.php. Vybereš si typ metříku, vzhled atd. a až bude hotový zkopíruješ si bbCode a ten si pak vložíš na emiminu v Nastavení do Podpisu. Kdyby ti to nešlo, ozvi se, pomůžu.

Taky jsem se zasmála, poučné čteníčko :wink:

• načítám...
19606
20.4.10 14:39

Ahoj holky…Pár dní jsem tu nebyla-skolila mě nějaká nemoc :-( Ale dneska mám konečně po dlouhé době dobrou náladu :-) Podle všeho konečně nemám anovulační cyklus :-D i doktor mi to dnes potvrdil!!! no bomba-od srpna-toto trvalo,ale jsem hrozně šťastná,že už to vše bude v pořádku.. Kdybych mohla,tak skáču až do stropu :-D :-D :-D teď ještě aby se zadařilo a budu nejšťastnější člověk na světě :-))) a jak se daří vám??? Přeju hezký zbytek dne :-) :lol:

• načítám...
308
20.4.10 14:43

Bobby, ahoj!
To je super :wink: Takže máš ovulku teď? Jestli ano tak hup :lol: na to a jistit a jistit a jistit!!!!!

• načítám...
17715
20.4.10 14:54
mariette píše:
Jude,můj cyklus je ale 30-47 dnů, tak z toho už radši průměr dělat nebudu. Jsem zvědavá, co s tím udělá utrogestan. Dobrala jsem ho předminulý čtvrtek a MS zatím nikde, pokud to nebylo to třídenní špinění, což se mi ale nějak nezdá. No, já si klidně počkám… :)).

já máým taky cyklus jak ty tak mi dal doktor ten duphaston a dostala jsme to stejně až za 38 dní takže mě už asi nic nepomůže, musím se optat co a jak jdu tam v úterý :nevim:

• načítám...
308
20.4.10 15:05

Viky,
tak snad se něco od dr. dozvíš a pomůže ti. Já jdu k dr. zítra, optat se na ten hormonální profil a ještě nějaké další věci. Tak uvidím.

• načítám...
647
20.4.10 15:11

Jo jo, já jdu k lékaři zítra na kontrolní UTZ, jestli už nám praskly folikuly a proběhla ovu :think: tak snad zítra budeme zas o něco chytřejší :mrgreen: jinak mě se po utrogestanu cyklus upravil přesně na 28 dní :dance:

• načítám...
98
20.4.10 15:13

Viky, tak to jsem zvědavá, jak to dopadne u mě. K doktorce se taky musím objednat. Zítra jdu na ultrazvuk, tak mi snad dají výsledky hned, abych mohla co nejdřív ke své gynekoložce.

• načítám...
308

Petruš, tož ty jsi taky kóča :wink: Pěkná fotečka. Ať ti to zítra u dr. dopadne dobře. Poreferuj, já budu taky referovat :-)

• načítám...
2578

VVVerča: ahoj také tě tady vítám… a vidím, že se snažíme skoro od stejné doby, tak přeji hodně štěstí…a stím záchodem - také poslední 2dny jen běhám ale nemyslím si že bych byla těhu..ale tobě to moc přeji…

• jdu také vyskoušet ty metříky…tak snad je najdu..jinak písnu o help :lol:
  • načítám...
98
20.4.10 15:15

Koukám, že zítra bude spousta z nás zase o něco málo chytřejší :-D . Snad nás čekají samé dobré zprávy.

• načítám...
308
20.4.10 15:16

Mariette, a tvoje gynekoložka nemá UTZ? Já nechápu, jak se v téhle době může gynekolog obejít bez UTZ. To musíš chodit místo jedné kontroly na dvě.

• načítám...
17715
20.4.10 15:20

no já doufám víš co ale ten duphaston mi dal naději, těšila jsme se že se mi zpraví cyklus a budu konečně vědět ty plodný dny a je to furt na prd 38DC je moooc, hřmí tady, bojím bojím :-?

• načítám...
98
20.4.10 15:22

Jude, ona je to taková docela malá ordinace, ale paní doktorka je perfektní, mám k ní naprostou důvěru. A na ultrazvuk holt budu muset do nemocnice. Co se dá dělat 8-o .

• načítám...
98
20.4.10 15:23

Viky, neboj se :lol: !

• načítám...
17715
20.4.10 15:24

to bude masakr, chudák mamka zrovna od nás odjela to chytla určo někde po cestě
:cry:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie