Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Petruš,
metříky najdeš třeba na http://www.lilypie.com/ nebo na http://www.tickerfactory.com/…designer.php. Vybereš si typ metříku, vzhled atd. a až bude hotový zkopíruješ si bbCode a ten si pak vložíš na emiminu v Nastavení do Podpisu. Kdyby ti to nešlo, ozvi se, pomůžu.
Taky jsem se zasmála, poučné čteníčko ![]()
Ahoj holky…Pár dní jsem tu nebyla-skolila mě nějaká nemoc
Ale dneska mám konečně po dlouhé době dobrou náladu
Podle všeho konečně nemám anovulační cyklus
i doktor mi to dnes potvrdil!!! no bomba-od srpna-toto trvalo,ale jsem hrozně šťastná,že už to vše bude v pořádku.. Kdybych mohla,tak skáču až do stropu
teď ještě aby se zadařilo a budu nejšťastnější člověk na světě
a jak se daří vám??? Přeju hezký zbytek dne
![]()
Bobby, ahoj!
To je super
Takže máš ovulku teď? Jestli ano tak hup
na to a jistit a jistit a jistit!!!!!
mariette píše:
Jude,můj cyklus je ale 30-47 dnů, tak z toho už radši průměr dělat nebudu. Jsem zvědavá, co s tím udělá utrogestan. Dobrala jsem ho předminulý čtvrtek a MS zatím nikde, pokud to nebylo to třídenní špinění, což se mi ale nějak nezdá. No, já si klidně počkám….
já máým taky cyklus jak ty tak mi dal doktor ten duphaston a dostala jsme to stejně až za 38 dní takže mě už asi nic nepomůže, musím se optat co a jak jdu tam v úterý ![]()
Viky,
tak snad se něco od dr. dozvíš a pomůže ti. Já jdu k dr. zítra, optat se na ten hormonální profil a ještě nějaké další věci. Tak uvidím.
Jo jo, já jdu k lékaři zítra na kontrolní UTZ, jestli už nám praskly folikuly a proběhla ovu
tak snad zítra budeme zas o něco chytřejší
jinak mě se po utrogestanu cyklus upravil přesně na 28 dní ![]()
Viky, tak to jsem zvědavá, jak to dopadne u mě. K doktorce se taky musím objednat. Zítra jdu na ultrazvuk, tak mi snad dají výsledky hned, abych mohla co nejdřív ke své gynekoložce.
Petruš, tož ty jsi taky kóča
Pěkná fotečka. Ať ti to zítra u dr. dopadne dobře. Poreferuj, já budu taky referovat ![]()
VVVerča: ahoj také tě tady vítám… a vidím, že se snažíme skoro od stejné doby, tak přeji hodně štěstí…a stím záchodem - také poslední 2dny jen běhám ale nemyslím si že bych byla těhu..ale tobě to moc přeji…
Koukám, že zítra bude spousta z nás zase o něco málo chytřejší
. Snad nás čekají samé dobré zprávy.
Mariette, a tvoje gynekoložka nemá UTZ? Já nechápu, jak se v téhle době může gynekolog obejít bez UTZ. To musíš chodit místo jedné kontroly na dvě.
no já doufám víš co ale ten duphaston mi dal naději, těšila jsme se že se mi zpraví cyklus a budu konečně vědět ty plodný dny a je to furt na prd 38DC je moooc, hřmí tady, bojím bojím ![]()
Jude, ona je to taková docela malá ordinace, ale paní doktorka je perfektní, mám k ní naprostou důvěru. A na ultrazvuk holt budu muset do nemocnice. Co se dá dělat
.
to bude masakr, chudák mamka zrovna od nás odjela to chytla určo někde po cestě
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat