Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1586
20.4.10 17:49

Viky:co ja vim tak clostilbegyt je stimulant meli by ti po nem vyrust vajicka a tak je vetsi sance na oplodneni ale u clostiku jich prej roste vic takze je velka sance na vicecetne tehu co jsem vycetla :-)

• načítám...
828
21.4.10 08:45

ahojky devcata.jak jste se vyspaly.ja dobre i kdyz jsem vstavala brzo.tak me zacalo bolet v podbrisku. mam to dostat az zitra ale myslim si ze to dostamu uz deska :cry:

• načítám...
VVVerča
21.4.10 08:55

Ahojky, dobré ranko.Bud v klidečku,já to měla dostat 16.4 a stále nic..divně mě pobolívá v podbřišku od too 16. a teď poslední 2 dny dost blbě spím ty jo..To už jsem dlouho nezažila..kdykoli jdu spát…spím jak mrtvola.. :lol: ale ted se fakt budím..test jsem si samozrřejmě dělala protože mi to nedalo že a nic je /
:cry:

• Upravit
828
21.4.10 08:57

AHOJ. tak ja zatim problemy se spanim nemam.az nato ze ted posledni dobou vstavam dost brzo.nikdy to tak nebylo.ale to je tim ze je slunicko a to me vzdy vytahne z postele.

• načítám...
828
21.4.10 08:58

holky nevi jestly jsem si udelala ten metrik sparvne

• načítám...
VVVerča
21.4.10 09:01

U vás svítí sluníčko??? :-) ..
se máte…tady je hnusně zataženo…a má být celý den..Od kaď si vlastně??? já jsem z Ostravy - Zábřehu

• Upravit
647
21.4.10 09:03

Prcku, vypadá to že ne, když máš den před ms :think: v metříku máš 12. den cyklu, napsala jsi tam den, kdy jsi dostala poslední ms správně? :dance:

• načítám...
3034
21.4.10 09:05

Dobré ranko, u nás je taky pod mrakem :-( už aby konečně začalo jaro a bylo pěkně víc jak dva dny.
Jinak za chvilku jdu na zápis do školky, tak jsem zvědavá a trochu nezvózní jestli mi malou vezmou. No uvidíme …

• načítám...
828
21.4.10 09:09

tak ja nevim udelala jsem to spatne :-(

• načítám...
828
21.4.10 09:10

ted jsem tam dala ze jsem posledni ms mela 25 a ukazalo mi tam 28 28 tak nevim

• načítám...
2578
21.4.10 09:12

Hezké ráno holky,
u nás je také hezky (jižní čechy - Dačice)

• jinak u mě má ms přijít o víkendu…no nevim, sice cítím něco jiného než vždy,ale těhu to asi není :-( no když nedorazí tak v pondělí udelám test a uvidíme…
  • neboj malá to zvládne… :palec:
  • načítám...
647
21.4.10 09:32

Prcku já myslím, že teď to máš správně :potlesk: ale vyplívá z toho, že bys to měla dostat již dnes…takže držím pěsti ať ms nedojde a na testíku krásné dvě // :hug:

• načítám...
647
21.4.10 09:33

Holky, u nás je krásně :-D sluníčko svítí a je i celkem teplo, tak snad od vás nedorazí ty mráčky :pocitac: Essexi, užijte si zápis a pak dej vědět, jaké to bylo :mavam:

• načítám...
828
21.4.10 09:38

tak to jsem rada dekuji ze si mi to skontrolovala :-) .ale asi to opravdu dneska dostanu od rana me boli v podbrisku jako blazen.takze to budu ocekavat.

• načítám...
308
21.4.10 09:47

Prcku,
metříček máš krásný, veselý - barvou a i tím, že můžeš dnes testovat :wink: Testuj, testuj, já jsem hrozně nedočkavá.

Holky,
já to nevydržela a protože mi je už druhý den špatně, udělala jsem si testík a mám tak takového slaboučkého, skoro neviditelného ducha. Jde vidět jen při velmi podrobném zkoumání. A ukázal se až hodně po termínu. Ale je to ještě moc brzy, MS mám dostat až v pondělí, takže je to podle mě celkem neprůkazné :think: . Že já jsem si nedala pokoj :-( . Jestli to nevyjde, budu zase na nervy. Přesně jak mi to manža říkal. Ale musím přiznat, že se těhu cítím, ale taky si to možná vsugerovávám.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+