Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Viky:co ja vim tak clostilbegyt je stimulant meli by ti po nem vyrust vajicka a tak je vetsi sance na oplodneni ale u clostiku jich prej roste vic takze je velka sance na vicecetne tehu co jsem vycetla ![]()
ahojky devcata.jak jste se vyspaly.ja dobre i kdyz jsem vstavala brzo.tak me zacalo bolet v podbrisku. mam to dostat az zitra ale myslim si ze to dostamu uz deska ![]()
Ahojky, dobré ranko.Bud v klidečku,já to měla dostat 16.4 a stále nic..divně mě pobolívá v podbřišku od too 16. a teď poslední 2 dny dost blbě spím ty jo..To už jsem dlouho nezažila..kdykoli jdu spát…spím jak mrtvola..
ale ted se fakt budím..test jsem si samozrřejmě dělala protože mi to nedalo že a nic je /
![]()
AHOJ. tak ja zatim problemy se spanim nemam.az nato ze ted posledni dobou vstavam dost brzo.nikdy to tak nebylo.ale to je tim ze je slunicko a to me vzdy vytahne z postele.
U vás svítí sluníčko???
..
se máte…tady je hnusně zataženo…a má být celý den..Od kaď si vlastně??? já jsem z Ostravy - Zábřehu
Prcku, vypadá to že ne, když máš den před ms
v metříku máš 12. den cyklu, napsala jsi tam den, kdy jsi dostala poslední ms správně? ![]()
Dobré ranko, u nás je taky pod mrakem
už aby konečně začalo jaro a bylo pěkně víc jak dva dny.
Jinak za chvilku jdu na zápis do školky, tak jsem zvědavá a trochu nezvózní jestli mi malou vezmou. No uvidíme …
ted jsem tam dala ze jsem posledni ms mela 25 a ukazalo mi tam 28 28 tak nevim
Hezké ráno holky,
u nás je také hezky (jižní čechy - Dačice)
Prcku já myslím, že teď to máš správně
ale vyplívá z toho, že bys to měla dostat již dnes…takže držím pěsti ať ms nedojde a na testíku krásné dvě // ![]()
Holky, u nás je krásně
sluníčko svítí a je i celkem teplo, tak snad od vás nedorazí ty mráčky
Essexi, užijte si zápis a pak dej vědět, jaké to bylo ![]()
tak to jsem rada dekuji ze si mi to skontrolovala
.ale asi to opravdu dneska dostanu od rana me boli v podbrisku jako blazen.takze to budu ocekavat.
Prcku,
metříček máš krásný, veselý - barvou a i tím, že můžeš dnes testovat
Testuj, testuj, já jsem hrozně nedočkavá.
Holky,
já to nevydržela a protože mi je už druhý den špatně, udělala jsem si testík a mám tak takového slaboučkého, skoro neviditelného ducha. Jde vidět jen při velmi podrobném zkoumání. A ukázal se až hodně po termínu. Ale je to ještě moc brzy, MS mám dostat až v pondělí, takže je to podle mě celkem neprůkazné
. Že já jsem si nedala pokoj
. Jestli to nevyjde, budu zase na nervy. Přesně jak mi to manža říkal. Ale musím přiznat, že se těhu cítím, ale taky si to možná vsugerovávám.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat