Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
aha tak to je dobrý…to by nám mohlo vyjít¨
Jude :ahojky ja jsem ze zacatku taky brala kys.listovou ale ta mi nepomohla
jo mam problem s tim metrikem jak vy mate den testu tak ja tam mam den ovulace nevis proc?
neni to tim ze mam to spozdeni??porad nic ![]()
Viky:my ted taky pustujem spousta prace ale ja uz jako trucuju ![]()
Mnoo, tak my máme opačný problém, milujeme se skoro každý den, někdy třeba i víckrát za den, nikdo nikoho nenutí, zatím to máme tak nějak spontánní
takže pan doktor řekl - omezit a tak se omezujeme jen v době ovulace, dle jeho rady
![]()
Jude díky za tip, je to parádní vychytávka ![]()
a ještě se zeptám - když se díváte k holkám na ty metříky, tak je najdete kde? mě se to nějak nedaří najít ![]()
Já mám štěstí, že manža chce často, každej den by pro něho bylo super. To je pro mě ale až moc, jedině kolem ovulky jsem ochotná
každej den.
Markéto,
abys viděla podpisy, musíš si nahoře na stránce označit Zobrazovat podpisy a pak je tam uvidíš pokaždé.
Tessmi,
to sis asi vybrala jiný metřík. Nebyly tam v nabídce dva typy?
Petruš,
tak to si asi jediná, a nejen v této diskuzi, kdo se musí omezovat
, všichni ostatní musí přidávat ![]()
Jo jo, byly tam dva typy, vyber si na poslední stránce Testing counter
já se s tím také natrápila ![]()
Jude:asi jo hihi
tak mi prosim te pisni jeste jednou ty nazvy anglicky ktere mam potvrdit na to abych mela metrik testovaci
to tady zkoumam
j8 na to moc tlačila tak asi proto se nějak vzepřel či co, pak už to bylo zase v pohodě, až teď před ms tak dlouho nic nebylo, protože mi doktor řekl že mi něco našel, a manža mi pak řekl že nemůžu že jsem nemocná, aještě ani neví co to je, dozvím se v úterý, doufám že mi neřekne že je to něco z čeho se může udělat rakovina, mě by hráblo asi
![]()
ciham na to a klikla jsem na Trying to conceive a pak tam jsou na vyber dva od 15-37 dc a pak od 15-80 dc a ja mam dc 33 takze jsem klila na prvni a stejne mi to pocita ovulaci
a ne testik
jsem hnupir asi
Marketko, nahoře na stránce je velký nadpis SNAŽILKY 2010 a pod tím máš 4 odkazy, tak ten úplně vpravo ![]()
Tessmi,
Příspěvek upraven 20.04.10 v 16:49
Market : ty jsou pod nadpisem snazilky 2010 tak se cihni trosicku do prava tam to je
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat