Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a taky mi vyhovuje, že tam jdou dva a u nás stojí 33kč, tak že to beru jako 2testy za dobrou cenu ![]()
jj to je pravda je to dobra cena.a jinak dekuji uz jsem koukala ze jsem mezi vami.
Mamtesty s citlovostí 25 jsou levnější, tomu odpovídá cena přes 30,–, ty s citlovostí 10 stály přes 40,– - možná proto, že je to novinka. I tak to jde.
No tak to je bezva
. Já testy vždycky kupuju po jednom, max. po dvou, příště si koupím pár mamatestů a budu mít doma slušnou testovací zásobičku
.
Myslíte, že kyselina listová obsažená v Calibrum Baby Plan stačí? Je třeba brát ji ještě víc?
A kolik je jí v baby planu? Doporučená denní dávka je 400 µg, pro těhotné pak 600 µg.
Teď jsem mrkla na www.calibrum.cz a tam píšou, kyseliny listové je v Baby Planu 200% doporučené denní dávky, takže by to mělo být naprosto v pohodě
.
Za sebe můžu říct: Jen ať je nás víc, nebudeme se bát vlka nic
.
Ale uvidět mě tu neuvidíte
bohužel.nemám v práci žádnou fotku v pc… Dneska brouzdám na netu jak to jde…hledám a hledám a pročítám ty jo… MS jsem měla dostat kolem 16.4. a pořád nic že…Tak mám nervy v žaludku…ale bojím se že zas nic
.Test jsem si dělala 18. v neděli a vyšel negativní ale nevím jestli by to šlo tak rychlo zjistit..
co myslíte:???
Verčo, já myslím, že ještě není nic ztraceno. Četla jsem o spoustě případů, kdy holkám první test vyšel negativní, a přesto se nakonec ukázalo, že jsou těhotné
.
tak se s vama rozloucim musis do prace mam odpoledni budu tu a vecer po desate hodine.jinak myslim ze bys mohla byt tehu kdyz si to nedostala.ale treba to prijde pozdeji.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat