Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
828
20.4.10 09:55

ahoj holky
listopad 2009
dite nemame
me je 25 a pritely 25 :-)

• načítám...
98
20.4.10 10:23

Jude a Essexi,

máte krásné metříky :palec: . Taky jsem si ho chtěla nastavit, jenže mi kolísá délka cyklu, tak si musím nechat zajít chuť :(.

• načítám...
2578
20.4.10 10:42

holky ještě se chci zeptat,
jak moc vadí kouření :cry: a občasné pítí alkoholu. Nejsem silná kuřačka asi 4denně a alkohol pouze v někdy sobotu když někam jdeme nebo někdo něco slaví, ne že bych se úplně to ale trochu si dám…tak jestli to hodně ovlivňuje šance na těhu… díky

• načítám...
98
20.4.10 10:58

Markét,

já myslím, že když si občas dáš skleničku, nemělo by to vadit. Kouření by snad taky nemuselo přímo bránit početí, ale asi by stálo za to, pokusit se s tím seknout dřív, než se zadaří :). Miminku i sobě tím jen prospěješ :).

• načítám...
308
20.4.10 11:11

Prcku, už jsi tam :wink:

Mariette, já mám taky délku cyklu různou, poslední dobou jen mezi 29 - 31, tak jsem vzala průměr.

Petruš, vy jste mi ale zahradníci, zasívání :lol: :lol: . Hlavně ať je z toho pořádná úroda :wink: . Já jsem dala muškáty taky o víkendu ven, teď už bo to měly zvládnout.

Markéto, občasná sklenička vína by vadit neměla, nám se dokonce podařil malej, když jsme byli ovínění. Ale myslím, že kouření je horší.

• načítám...
2578
20.4.10 11:19

hm je mi to jasný, tak se pokusím opět stím něco udělat 8-) , jen mám strach, že dokud tam neuvidím // tak se mi to úplně nepodaří…ale pak je to jasný, je dost ošklivý i nezdravý když těhulka kouří :-( jinak díky.

• načítám...
98
20.4.10 11:19

Jude,

můj cyklus je ale 30-47 dnů, tak z toho už radši průměr dělat nebudu. Jsem zvědavá, co s tím udělá utrogestan. Dobrala jsem ho předminulý čtvrtek a MS zatím nikde, pokud to nebylo to třídenní špinění, což se mi ale nějak nezdá. No, já si klidně počkám… :)).

• načítám...
308
20.4.10 11:24

Mariette, tak to máš těžký. Ty vlastně tak do cca toho 50tého dne musíš čekat, jestli přijde nebo ne. To je tedy dost dlouhé čekání, chjo. Snad ti to prášky upraví.

• načítám...
98
20.4.10 11:29

To doufám. Měsíc a půl je fakt děsně dlouhá doba. Doufala jsem, že utroš zabere hned, ale asi mu holt budu muset dopřát víc času 8-) .

• načítám...
308
20.4.10 11:34

Mariette, určitě zaberou.

Nevím jestli jsem to psala už i tady, ale koupila jsem si nové mamatesty, které mají citlivost 10mlU/ml. Takže by mohly ukazovat dřív než v době vynechání mens. I když na obale píšou to samé co u těch starších - test můžete použít ode dne očekávané menstruace. Ale ty původní byly myslím 25mlU/ml. Jen mám obavy, aby nedělaly duchy.

• načítám...
98
20.4.10 11:38

Jj, psala jsi to sem a já to i četla :). Akorát že se mi teď do testování ukrutně nechce, test jsem si dělala v pondělí (negativní) a nechci si zase kazit náladu a stresovat se…
Když už jsme u těch testů, myslíte, holky, že je jedno, jestli si ho koupíte v drogerce, nebo v lékárně? Nebo jsou mezi nimi zásadní rozdíly?

• načítám...
98
20.4.10 11:43

Markét, tohle jsem našla na ww.gynekologie,cz: „Co se kouření týče, je dobré přestat kouřit aspoň 6 měsíců před plánovaným početím. Cigaretovým kouřem si vpravujete do těla nikotin, dehet a další jedovaté zplodiny, kterými otravujete sebe i plod. U svého nenarozeného dítěte zvyšujete riziko, že bude v dalším životě alergik, astmatik nebo bude trpět poruchami imunity.“
Nenech se tím moc vylekat, dala jsem to sem jako případnou motivaci pro tebe, aby se ti s kouřením líp přestávalo :). Moje mamka třeba přestala kouřit, až když zjistila, že mě čeká, a byla jsem zdravá jako řípa a dodneška nevím, co to alergie je :)).

• načítám...
308
20.4.10 11:46

Nemyslím, že záleží na tom, kde je koupíš, ale jaká značka to je. Většina holek tady chválí mamatesty, kvůli spolehlivosti a ceně. Já např. v minulosti používala TT Day7, které jsem koupila přes internet a ty ukazovaly falešně pozitivní výsledky. Kvůli nim jsem 2× běžela na gyndu a vždycky jsem to pak obrečela. Ty nové mamatesty stojí 2ks 41 Kč, což jde.

• načítám...
2578
20.4.10 11:50

jojo už jsem to taky slyšela, něco stím udělám :-) no jinak jsem jak na trní…MS má příjít o víkendu tak snad nedorazí a test v pondělí vyjde, sice to vidím že asi ne ale uvidíme, teda jestli to do té doby vydržím :lol: jinak taky používám mama testy a žádné duchy mi nedělají je tam vždy jen / :-x

• načítám...
98
20.4.10 11:51

Pane jo, falešně pozitivní test, to je ale podpásovka 8-o ! Taky bych to obrečela… Tak já příště prubnu mamatest, když má tak dobré ohlasy :-D .

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+