Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
22.4.10 09:01

viky - klikla jsem na UBB Code and BB Code a co se objevilo v tom rámečku jsem celé zkopírovala a nic, kopíruje se mi ten odkaz a nepřemění se mi to na metřík :-(

• načítám...
308
22.4.10 09:51

Petruš,
super! Hned dvě ovu za měsíc :wink: , to jsem fakt ještě neslyšela - kdyby to tak bylo normálně a měly jsme šanci 2× za měsíc, no nebyla by to paráda :palec: . Držím palce ať se to povede!
Dnes jsem byla na odběrech, zítra nebo v po uvidím, ale 99% to těhu není, ale aspoň se dozvím, jestli mám ostatní věci OK. Zvláštní je, že už mi není tak špatně. Buď to bylo něco jiného a zrovna mi to „přišlo vhod“ a nebo to byla jen psychika. Což mě celkem děsí - to budu takhle „příznakovat“ každý měsíc??? :nevim:

• načítám...
308
22.4.10 09:52

Markéto, zkus ten bb code zkopírovat přímo do textu zprávy, ať se kouknem, jestli je ok nebo ne. Ju?

• načítám...
2578
22.4.10 09:58

dobrá

• načítám...
828
22.4.10 10:21

tak holky smula dostala jsem to zatim mam ms slabounkou ale mam. :cry: :-( ,takze tenhle mesic zas nic :oops: ja se snad nikdy nedockam :nevim:

• načítám...
647
22.4.10 10:23

Prcku nesmutni, zatím není nic ztraceno a kdyby se to nepovedlo tento měsíc, tak máš zase šanci příští - společně to všechny zvládneme :lol: :mavam:

• načítám...
828
22.4.10 10:28

dekuji za podporu. :hug:

• načítám...
17715
22.4.10 10:54

PRCKU: to mě mrzí, tak jak to mrzelo mě když jsem to dostala :nevim: tiše závidím těm kterým se to povede hnedka, ale myslím že je nás tu hodně komu to nejde tak se zase nemusíme holky plašit že něco není v pořádku, asi to chceme až moc a kvůli psychice to pak nejde, zkusím na to míň myslet :oops:

• načítám...
828
22.4.10 11:03

asi mas pravdu moc nato myslime.a kdyz nemyslime tak je to stejne v nas a nejde nm to treba jen musime pockat trochu dyl na tu spravnou chvily.

• načítám...
647
22.4.10 11:48

Jj, něco na tom bude :think: já jsem si dnes poslala životopis do nové práce, to co dělám mi už řádně leze krkem a když vidím, že to těhotenství nikde, tak možná bude rychlejší změnit práci :mrgreen: a třeba se to pak najust povede :dance:

• načítám...
98
22.4.10 11:50

Ahoj, holky!
Prcku a Jude, nevěšte hlavu!
Petruš, držím palce!

Já byla včera v nemocnici na ultrazvuku a vypadá to, že mám PCO – polycystické vaječníky. Je to hormonální porucha, která může mít různé úrovně, já mám asi spíš mírnější. Jak jsem se dočetla, je to jedna z příčin neplodnosti u žen v plodném věku, a pokud žena otěhotní, je vyšší riziko potratu a komplikací. Prý se s tím dá ale hodně dělat, tak jsem zvědavá, co mi navrhne moje doktorka. V každém případě jsem ráda, že jsem na to vyšetření šla a něco se děje. Přítel byl zase na spermiogramu a prý je všechno v pořádku. Tak aspoň něco :-) .

• načítám...
828
22.4.10 11:50

tak to je taky mozny.treba jsi ve stresu z te prace ve ktere ted jsi.to ja muzu byt taky proto nam to nejde.docela na nas v praci tlaci.a to je taky na psichyku.ale doufam ze to neni pravda.a jakou praci sis nasla.tak preji ti aby se ti ozvaly :-)

• načítám...
828
22.4.10 11:57

jeste jsem se chtela zeptat.vzdy kdyz jsem to dostala tak prvni den jsem jen spinila.ale dneska rano jsem zacala spinit a ted odpoledne uz to mam docela dost.je mozna ze me ten femigard trochu procistil nebo ne.vzdy jsem to mela silnejsi az ten druhy nebo treti den a ne hned prvni.dekuji za odpoved.

• načítám...
828
22.4.10 11:59

tak muzes byt rada ze hje pritel v poradku a tobe se to taky zlepsi .tvoje doktorka ti predelise nejakou dobrou lecbu a budes zas v pohode

• načítám...
98
22.4.10 12:03

To doufám, snažím se být v pohodě a zatím se mi to celkem i daří 8-) . Jo a mimochodem, vy, které baštíte kyselinu listovou, víte, že je k dostání i chleba s kyselinou listovou :-D ?

www.penam.cz/…tovou-b.html

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí