Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
viky - klikla jsem na UBB Code and BB Code a co se objevilo v tom rámečku jsem celé zkopírovala a nic, kopíruje se mi ten odkaz a nepřemění se mi to na metřík ![]()
Petruš,
super! Hned dvě ovu za měsíc
, to jsem fakt ještě neslyšela - kdyby to tak bylo normálně a měly jsme šanci 2× za měsíc, no nebyla by to paráda
. Držím palce ať se to povede!
Dnes jsem byla na odběrech, zítra nebo v po uvidím, ale 99% to těhu není, ale aspoň se dozvím, jestli mám ostatní věci OK. Zvláštní je, že už mi není tak špatně. Buď to bylo něco jiného a zrovna mi to „přišlo vhod“ a nebo to byla jen psychika. Což mě celkem děsí - to budu takhle „příznakovat“ každý měsíc??? ![]()
Markéto, zkus ten bb code zkopírovat přímo do textu zprávy, ať se kouknem, jestli je ok nebo ne. Ju?
tak holky smula dostala jsem to zatim mam ms slabounkou ale mam.
,takze tenhle mesic zas nic
ja se snad nikdy nedockam ![]()
Prcku nesmutni, zatím není nic ztraceno a kdyby se to nepovedlo tento měsíc, tak máš zase šanci příští - společně to všechny zvládneme
![]()
PRCKU: to mě mrzí, tak jak to mrzelo mě když jsem to dostala
tiše závidím těm kterým se to povede hnedka, ale myslím že je nás tu hodně komu to nejde tak se zase nemusíme holky plašit že něco není v pořádku, asi to chceme až moc a kvůli psychice to pak nejde, zkusím na to míň myslet ![]()
asi mas pravdu moc nato myslime.a kdyz nemyslime tak je to stejne v nas a nejde nm to treba jen musime pockat trochu dyl na tu spravnou chvily.
Jj, něco na tom bude
já jsem si dnes poslala životopis do nové práce, to co dělám mi už řádně leze krkem a když vidím, že to těhotenství nikde, tak možná bude rychlejší změnit práci
a třeba se to pak najust povede ![]()
Ahoj, holky!
Prcku a Jude, nevěšte hlavu!
Petruš, držím palce!
Já byla včera v nemocnici na ultrazvuku a vypadá to, že mám PCO – polycystické vaječníky. Je to hormonální porucha, která může mít různé úrovně, já mám asi spíš mírnější. Jak jsem se dočetla, je to jedna z příčin neplodnosti u žen v plodném věku, a pokud žena otěhotní, je vyšší riziko potratu a komplikací. Prý se s tím dá ale hodně dělat, tak jsem zvědavá, co mi navrhne moje doktorka. V každém případě jsem ráda, že jsem na to vyšetření šla a něco se děje. Přítel byl zase na spermiogramu a prý je všechno v pořádku. Tak aspoň něco
.
tak to je taky mozny.treba jsi ve stresu z te prace ve ktere ted jsi.to ja muzu byt taky proto nam to nejde.docela na nas v praci tlaci.a to je taky na psichyku.ale doufam ze to neni pravda.a jakou praci sis nasla.tak preji ti aby se ti ozvaly ![]()
jeste jsem se chtela zeptat.vzdy kdyz jsem to dostala tak prvni den jsem jen spinila.ale dneska rano jsem zacala spinit a ted odpoledne uz to mam docela dost.je mozna ze me ten femigard trochu procistil nebo ne.vzdy jsem to mela silnejsi az ten druhy nebo treti den a ne hned prvni.dekuji za odpoved.
tak muzes byt rada ze hje pritel v poradku a tobe se to taky zlepsi .tvoje doktorka ti predelise nejakou dobrou lecbu a budes zas v pohode
To doufám, snažím se být v pohodě a zatím se mi to celkem i daří
. Jo a mimochodem, vy, které baštíte kyselinu listovou, víte, že je k dostání i chleba s kyselinou listovou
?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat