Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj Prcku,
a ty sis test dělala? Třeba to způsobily ty léky co ti dr. dal(a).
nevim takhle to mama porad po visazeni.zadny leky mi dr.nedal ja beru kyselinu listovou a femigard.jinak nic.test jsem si delala a byla jen jedna carka.
dobré ránko holky, dneska asi nebude moc pěknej den, nevypadá to za oknem pěkně
mě už ms pomalu odchází, jen došpiním a je fuč tak se můžem zase trošku snažit ![]()
Prcku,
tak to jsem si tě spletla, promiň, myslela jsem, že něco bereš.
Já jsem si dnes udělala taky ještě jeden TT a byl zase slabě pozitivní, ale o trochu víc než včera. Tak jsem se začala hrozně radovat, že čárka sílí. No, a pak jsem zavolala k dr. pro výsledky z krve, že mi to už jen potvrdí. Ale bohužel
HCG O (prolaktin v normě, to jsem ráda). To by mě zajímalo, z čeho jsou ty testy pozitivní, když ne z HCG
. Vždyť mamatesty mají být tak spolehlivé. Já blbá jsem se už dívala, kdy bych měla termín porodu. Doufám, že se z toho poučím a nebudu testovat dokud se mi nezpozdí MS. No co se dá dělat, tak snad příští měsíc.
Dobré ranko, tak u nás svítí sluníčko a je příjemně teplo
tak doufám že se to nepokazí.
Dneska mám radost…malá spala v noci bez plíny a ráno bylo suchu
tak už možná odbourám i plíny na noc. No jo už je z ní velká holka ![]()
Essexi,
Adélka je šikula. To můj malý bude nosit plíny ještě na základce ![]()
Jude: tak to mě mrzí
ale snad to vyjde příště, budu držet pěstičky.
Ale je divné že ti to ukazuje pozitvní testíky …
Jude: Díky je to moje zlatíčko. Však ten tvůj klučiny k tomu taky dojde, chce to čas…aduš začla skoro sama, netlačím nějak k tomu dospěla sama ![]()
Já ty testíky vyfotím a dám je sem, ať vidíte z čeho jsem tak zmatená. No, ale nejsem první ani poslední.
hezké ráno holky ![]()
Moc nám to všem přeji a už se moc těším na mimíska
- tak kde sakra je ![]()
Dobrý den všem ![]()
Mám dotaz, měřím si bazální teplotu 21 dní, ještě ani jednou jsem BT neměla pod 37, ale dostala jsem menstruaci, ale teplotu mám stále na 37, ttěhotenský test je negativní. Existuje tady možnost, že mohu být těhotná. Moc děkuji za radu.
Hezký den všem. Markéta
hm tak to nevím…myslím, že spíše ne, ale třeba kamarádky mamka když jí čekala tak měla MS až do 6měsíce, až nebude ms tak bych zkusila test znovu. Fakt nevím… ![]()
jojo dám vědět ![]()
ty jo kdyby to vyšlo asi bych se zbláznila radostí, vždyt já jsem tak nedočkavá, že už na netu vybírám kočárek který by se mi líbil ![]()
Markét, držím palce!
Jude, to je fakt zvláštní… Ale třeba ještě není vše ztraceno, i když krevní testy by měly být spolehlivé. Jenže mně se zdá, jak si tak už pár měsíců čtu o těhotenství a cestách k němu, že možné je prakticky cokoli a existuje spousta výjimečných případů
.
Viky, před chvílí jsem si přečetla ta vtipná moudra a moc mě to pobavilo
. A zařadila jsem se mezi 80% žen, které to přepošlou i netěhotným a bezdětným známým
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat