Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
308
23.4.10 08:29

Ahoj Prcku,
a ty sis test dělala? Třeba to způsobily ty léky co ti dr. dal(a).

• načítám...
828
23.4.10 08:54

nevim takhle to mama porad po visazeni.zadny leky mi dr.nedal ja beru kyselinu listovou a femigard.jinak nic.test jsem si delala a byla jen jedna carka.

• načítám...
17715
23.4.10 09:00

dobré ránko holky, dneska asi nebude moc pěknej den, nevypadá to za oknem pěkně :think: mě už ms pomalu odchází, jen došpiním a je fuč tak se můžem zase trošku snažit :hug:

• načítám...
308
23.4.10 09:02

Prcku,
tak to jsem si tě spletla, promiň, myslela jsem, že něco bereš.

Já jsem si dnes udělala taky ještě jeden TT a byl zase slabě pozitivní, ale o trochu víc než včera. Tak jsem se začala hrozně radovat, že čárka sílí. No, a pak jsem zavolala k dr. pro výsledky z krve, že mi to už jen potvrdí. Ale bohužel :cry: HCG O (prolaktin v normě, to jsem ráda). To by mě zajímalo, z čeho jsou ty testy pozitivní, když ne z HCG :think: :think: . Vždyť mamatesty mají být tak spolehlivé. Já blbá jsem se už dívala, kdy bych měla termín porodu. Doufám, že se z toho poučím a nebudu testovat dokud se mi nezpozdí MS. No co se dá dělat, tak snad příští měsíc.

• načítám...
3034
23.4.10 09:04

Dobré ranko, tak u nás svítí sluníčko a je příjemně teplo :-D tak doufám že se to nepokazí.

Dneska mám radost…malá spala v noci bez plíny a ráno bylo suchu :palec: tak už možná odbourám i plíny na noc. No jo už je z ní velká holka :-D

• načítám...
308
23.4.10 09:05

Essexi,
Adélka je šikula. To můj malý bude nosit plíny ještě na základce :wink:

• načítám...
3034
23.4.10 09:05

Jude: tak to mě mrzí :-( ale snad to vyjde příště, budu držet pěstičky.
Ale je divné že ti to ukazuje pozitvní testíky …

• načítám...
3034
23.4.10 09:07

Jude: Díky je to moje zlatíčko. Však ten tvůj klučiny k tomu taky dojde, chce to čas…aduš začla skoro sama, netlačím nějak k tomu dospěla sama :-D

• načítám...
308
23.4.10 09:08

Já ty testíky vyfotím a dám je sem, ať vidíte z čeho jsem tak zmatená. No, ale nejsem první ani poslední.

• načítám...
2578
23.4.10 09:25

hezké ráno holky :mavam:

• stím metříkem to bylo faktu husty :oops: nakonec se mi to podařilo ikdyž nevim ani jak…
  • jinak já už to asi nevydržím a zítra ráno zkusím test, stejně bude negativní ale v sobotu máme jít na narozky tak at vím jak na tom jsem :roll:
  • super by bylo kdyby jsme se v těhu skupině sešli tak nějak naráz, už se známe a mohli by jsme pokračovat jen trošku jinak. :mrgreen:

Moc nám to všem přeji a už se moc těším na mimíska :huban: - tak kde sakra je :cry:

• načítám...
308
23.4.10 09:29

Marketo,
ať jsou tam zítra // - budeme čekat :wink:

• načítám...
15
23.4.10 09:55

BT při menstruaci

Dobrý den všem :-)
Mám dotaz, měřím si bazální teplotu 21 dní, ještě ani jednou jsem BT neměla pod 37, ale dostala jsem menstruaci, ale teplotu mám stále na 37, ttěhotenský test je negativní. Existuje tady možnost, že mohu být těhotná. Moc děkuji za radu.
Hezký den všem. Markéta

• načítám...
2578
23.4.10 10:11

hm tak to nevím…myslím, že spíše ne, ale třeba kamarádky mamka když jí čekala tak měla MS až do 6měsíce, až nebude ms tak bych zkusila test znovu. Fakt nevím… :wink:

• načítám...
2578
23.4.10 10:21

jojo dám vědět :wink:
ty jo kdyby to vyšlo asi bych se zbláznila radostí, vždyt já jsem tak nedočkavá, že už na netu vybírám kočárek který by se mi líbil :think:

• ale místo toho abych aspoň něco cítila tak jen musím více chodit na malou :?: jinak nic
  • načítám...
98
23.4.10 10:27

Markét, držím palce!
Jude, to je fakt zvláštní… Ale třeba ještě není vše ztraceno, i když krevní testy by měly být spolehlivé. Jenže mně se zdá, jak si tak už pár měsíců čtu o těhotenství a cestách k němu, že možné je prakticky cokoli a existuje spousta výjimečných případů :-).
Viky, před chvílí jsem si přečetla ta vtipná moudra a moc mě to pobavilo :mrgreen: . A zařadila jsem se mezi 80% žen, které to přepošlou i netěhotným a bezdětným známým :lol: .

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+