Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Petruš, já si obecně myslím, že naděje umírá poslední a nějaká šance je vždycky
.
Ostatně jak už jsem napsala, podle mě existuje řada standarních případů a vedle nich spousta nestandardních, kdy lékaři říkali to a to, a ono to nakonec bylo úplně jinak
.
jj to je pravda ze se mame soustredit na neco jineho.mi ted chce delat novou koupelnu takze az zacnem tak budem litat jen kolem toho a mozna se nam to povede.no nechame se prekvspit
ahoj holky, tak jsem asi divná ale já se jeětě po kočárcích ani nedívala, ani nevím co je teď moderní, jen tak co vidím na ulici tak mám trošku přehled, mimčo nečekám tak nač se plašit, ani mě to nikdy nenapadlo…ale určo se na vybírání kočárku těším až to jednou přijde ![]()
Já znám v mém okolí jen dva páry, kterým se to zatím vůbec nepovedlo. Jedni zkoušeli od svatby (2001), k otěhotnění díky doktorům 2× došlo, ale potratila, no a nakonec se po 6 letech rozešli, on je znovu ženatý a mají malé mimčo, ona je sama
A druzí zkouší už 4 roky a taky nic. Ani díky um. oplodnění. Ale tam je to prý spíš jen psychika. Ona před svatbou dostala výpověď a pak už do nové vůbec nenastoupila, protože předpokládala, že budou mít mimčo. Nic jiného neděla, než plánovala těhu a tak to s nimi dopadlo. Jinak všem ostatním, i těm, kteří měli dlouhodobé problémy s otěhotněním, se to nakonec podařilo. Takže nezoufejme!!!!!!!!! Jsme na řadě!!!!
Prcku, ať vám jde práce na koupelně od ruky, třeba se díky starostem s ní podaří i něco jiného
.
Viky, já bych kočárek asi taky ještě neřešila, ale přítel ho měl vybraný už dávno. Jména pro naše případné baby jsme už ale vybírali spolu, to už nemůžu házet jen na něj
.
jj dekuji.jinak ja taky po kocarkach jeste nekoukam jen po ulicich jak rikas.obcas se mi nejaky libi ale to je zatim vse.
no já tam mám že se snažíme od ledna ale celkem už tak rok co nejím ha doufám že třeba ale to jsme to nechávali náhodě, no a teď jsem teprv začla řešit ten cyklus a manžu pošlu na spermiogram ať víme…rok je dlouhá doba, ale manža by měl přidat i v sexu, ten je sice super ale málo, teĎ už to bylo lepší, tak uvidíme.jméno už mám pro holčičku kdby bylo, u kluka to vůbec nevím, ty rakouské jména pro kluky se mi nelíbí, jank by holka byla Viktoria, a měla by svátek jako já 23.prosince
(Vlasta)
Jj, máte pravdu, my už vyhlížíme toho našeho pesánka, o víkendu se jedeme na nějaké podívat nooo a taky nás ještě čeká stavět garáž, to začneme asi tak do měsíce a musíme udělat celou zahradu, zatím na ní máme jen travičku
Takže práce je případně dost, tak snad nám to pomůže a hlavičky vyčistí hihi ![]()
Holky, všimly jste si, že už tu dlouho nebyla Berenika?? Snad na nás nezanevřela… ![]()
aha, no doufám že se ještě ukáže…no nic já si jdu umýt hlavu, kdybysme náhodou někde šli tak aŤ nejsem jak čarodějnica,
no VIktoria je hezký, ale v česku bych to nedala páč by to byla chudák viktorka od splavu, ale tady je to hezký a normální jméno ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat