Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
828
25.4.10 09:51

ahojky mam se skvele a co ty.tak drzim palecky aby testik vysel pozitivne.jak si budes uzivat dnesni krasne pocsi

• načítám...
17715
25.4.10 09:53

ja se mam fajn, myslim ze uz by si mola zkusit testik i driv, uz by tam melo byt neco videt, jiank ja mam taky dlouhe cykly :zed: a uz me to neba

• načítám...
828
25.4.10 10:08

no to je taky pravda testik by si klidne uz mohla udelat.

• načítám...
Simonka1703
25.4.10 10:45

no jak omohla bych si ho udelat ale jelikoz mi menzes chodi po 40 dnech pravidelne tak mma zpozdeni vlastne teprve 3 dny no jako jeste pockam mozna zitra rano zkusim

• Upravit
Simonka1703
25.4.10 10:46

jo a krasne pocasi is budu uzivat asi doma nebo odpoledne s malym na vychazku

• Upravit
17715
25.4.10 11:06

budu drz :palec: :kytka: et palecky

• načítám...
Simonka1703
25.4.10 11:08

dekuji ale jako u zmoc nedoufam furt mi to nevyslo posledni dobou proto mma takovou nechut si ten test udelat vis ale jak omozna s eprekonam a zitra nebo treba jeste pockam a nejaky den si ho udelam dkyz nezacnu krvacet teda uz

• Upravit
19606
25.4.10 11:18

Ahoj holky… Přeji hezkou neděli :-) Já byla včera na výletě a dneska mě čeká úklid co jsem odložila :-( ale odpoledne procházka s psím miminkem :-D :dance: jsem ale nějak nervózní :-( pořád přemýšlím jestli se to povedlo nb ne :-( chjo…jak na to sakra nemyslet? :-(

• načítám...
308
25.4.10 12:03

Bobby, nemyslet na to prostě nejde. Klidně na to mysli, ale pozitivně !!!!! Moc, moc ti přeji, aby tam byly //. Už „jen“ týden.

Simonko, tvou trpělivost obdivuji a děláš moc dobře. Taky doufám, že ty 3 dny zpoždění znamenají //.

Viky, když otěhotníš, zůstanete i tak v Rakousku, nebo plánujete někdy v budoucnu přesun zpátky domů? Já žila několik let v cizině a přiznám se, že bych tam zůstat nechtěla. Chyběla mi rodina a kamarádi. Ale Rakousko je blízko, je pravda, že za tebou může mamka přijet. Co zkusit nějaký podobný web jako je emimono, třeba bys tam našla holky z okolí s podobnými problémy, zájmy.

Dnes je opravdu nádherně, malej se vzbudil už v 5:30, tak jsme v osm vyrazili na výlet. Je tam teploučko jako v létě. Teď už zase spí, tak mám chvilku pro sebe.

• načítám...
19606
25.4.10 12:20
Jude píše:
Bobby, nemyslet na to prostě nejde. Klidně na to mysli, ale pozitivně !!!!! Moc, moc ti přeji, aby tam byly //. Už „jen“ týden.

snažím se na to myslet pozitivně,ale mám tušení,že se zase zklamu :-( proč ty,které dítě ani nechcou nebo je týrají a trápí otěhotní hned a normální holky co si mimi moc přejí a dají mu veškerou svou lásku mají s tím takové problémy? :cry: :-( je to nefér :-(

• načítám...
308
25.4.10 12:36

Je to nefér. Když jsem byla na kyretáži po potratu, tak tam se mnou byla i taková mladá holčina, která si to malé nechtěla nechat a nemyslela na nic jiného než: až si bude moct potom zapálit, ať už je „to“ venku a když už půjde domů … Já tam ležela, celou dobu jsem probrečela a nejradši bych ji …

• načítám...
19606
25.4.10 12:39

To je hrozné!!! za to bych snad střílela :-( a co ty??? dělala sis dneska test? :-D :-D :-D

• načítám...
308
25.4.10 12:42

Dělala, ale vypadá stejně jako včera. Uvidím zítra. Teplota se drží na 37, což je ok.

• načítám...
19606
25.4.10 12:44

mě se zdá trošku silnější :lol: :palec: …hlavně ve spodní části :dance: :dance: :dance:

• načítám...
308
25.4.10 12:48

Ty to vidíš pozitivněji než já :wink: :wink: . Je pravda, že je na ně lepší koukat každý druhý den. Ale jde to??? Nejde!!! :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+