Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Děkuji moc holčiny ![]()
bolí mě pěkně bradavky, píchá mě v podbříšku, docela i záda, ale jen občas.. a hlavně se hrozně zadýchávám, rychlou chůzi, na kterou jsem byla zvyklá, jsem si musela už odpustit..Jinak snad ani zatím nic, jo akorát ještě pořád bych spala, a chvíli bych plakala a nebo se zase smála…
Holčiny, snad se vám tu brzy taky zadaří, moc vám všem to přeji, je to nádhera, když víte, že ten brouček tam je
ale taky kolikrát nevím, zda sním, nebo je to skutečnost…Přemýšlím,, zda mám na této diskuzi zůstat, asi zatím ano
![]()
holky těhulky - ještě se zeptám - když jste takhle chvili těhu - tak jestli už něco cítíte jako nějaký příznaky nebo tak? ![]()
Rijen 2009 ? ne ? to je totiz uplne stejne jak oja taky rijen vysadila a az ted s ezadarilo
tak já doufám že ten můj by z té nemocnice ani neodešel
jak ho znám tak by tam byl taky minimálně dvakrát denně, ale to sned ne, doufám že nebudu muset jít na nějakej zákrok, on říkal že to není nebezpečný ale musí se to hlídat, vůbec nevím, zítra budu chytřejší, jinak kdyby to bylo vážné tak mě neobjedná až za 3 týdny ne??
doufám ![]()
Viky:to ja te nechce strasit s nemocnici
jen jsem myslela ze proste mame u sebe bezva chlapy tak vse zvladnes
tak holky ja mizim jdem hrat poker
zase pisnu krasny den vsem preju
![]()
Jo Petruš bydlime u mikulova kosek a od Břeclavi, tak od Česka to nemám daleko.
Jinak máme doma jeden porod, máme starou kočku na dvoře, ale je divoká, nemyzlí se nic, a měla bachor zase jak blázen, a teď jsem byla na dvoře a slyšel z půdy ječet prcky, nevím kolik nic, nechci tam lozit aby si je neodnesla někam jinam, jinak jí mimča nikdy nepřežili, jen min.rok spadl můj mouratej malinkej z tý půdy a tak jsem ho zachránila a za týden potom jsme tam vlezli a ještě jedno koťátko tam bylo mrtvé, takže nevím jestli není něco špatně s tou očkou a jestli je nemám raději vzít hned a krmit než je nechat umřít, ona asi brzo ztratí mlíko nebo co…
na podzim jsem jedno chodila dokrmovat ale už bylo asi pozdě umřelo. náhoda že ten mouratej už byl tak velikej že už papal konzervičky pak, ale ztratil se mi kolem 4.4. šel za kočkama a už se nevrátil, teď už máme jen rezavca, a já hluchounka:-(a teď ty prcky, no nevím, to zase obrečím jestli nepřežijou, kdyby nebyla divoká ta stará tak je to o něčem jiným…a má asi 15 let a nedá si pokoj ![]()
Alushka - nene od října 2009 víš ![]()
Příspěvek upraven 26.04.10 v 13:02
vsak ted je duben 2010 a v rioce 2010 byl oje n leden unor brezen duben a rijen byl jeste v roce 2009
jojo říjen 2009 nějak jsem to přetukla
koukala jsem na metřík tak to máme stejně ![]()
Marketa14 píše:
jojo říjen 2009 nějak jsem to přetukla![]()
koukala jsem na metřík tak to máme stejně
jj prave ze ja taky vysadila v rijnu no
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat