Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19606
26.4.10 18:09
PetrušKu píše:
Alushko paráda, gratuluji moc moc ještě jednou :huban: a jak se cítíš holka? Nějaké příznaky už pociťuješ?? :-P Jéjej, a to nám asi teďko utečeš do jiné debaty co… :-(
Bobby, my máme ten stejný cyklus, já jsem jen o den za tebou, tak snad budeme mít za týden radost obě :mavam:

V to doufám :-) už by bylo na čase,že? :-D

• načítám...
19606
26.4.10 18:11
k tomu úprikladam foto co myslite ?

Další těhulka :-) je to paráda :-)

• načítám...
17715
26.4.10 18:13

jo jo prcku, krásně se to tu rozjelo, jen aby nás ty těhule hned tak brzo neopustili, ještě nám ostatním budou muset hezky jako poradit :cert: :kytka: jak vlastně na to :palec: :think:

• načítám...
828
26.4.10 18:22

tak to se take pridavam ke gratulaci.viky snad nam odtud neutecou a jestly jo tak tu zustanem samy.

• načítám...
828
26.4.10 18:32

a holky nez nm odtud utecete tak nam musite poradit jak nato. :-)

• načítám...
17715
26.4.10 19:32

jasně že tu budeme my, je to super tahle diskuze já na to natrefila náhodou předminulý cyklus když jsem to ani 46.dC neměla a testy negativní tak jsem brouzdala na internetu a náhodou jsem to tu objevila, tak jsem se tu holek zeptala v sekci těhotenský test a líbí se mi tu tak už jsem tu zůstala :pankac: :potlesk: :jazyk:

• načítám...
828
26.4.10 19:34

tak ja taky brouzdala po netu a nasla jsem vas tdy tak jsem se pokusila dat komunikaci.

• načítám...
779
26.4.10 20:29

Já takyyy

Zdravím všechny snažilky (a možná taky už těhulky :-) ) tak já jsem taky jedna z vás. Po miminku s manželem toužíme už dlouho, ale snažíme se teprv čerstvě… Zatím nic a jsem z toho smutná. Nejhorší je, že v práci koukám skrz výlohu celý den na ulici, kde je velká koncentrace maminek, miminek, kočárků a těhulek a já po nich jen házím očkem a tiše závidím :roll:

• načítám...
17715
26.4.10 20:36
Yanka píše:
Zdravím všechny snažilky (a možná taky už těhulky :-) ) tak já jsem taky jedna z vás. Po miminku s manželem toužíme už dlouho, ale snažíme se teprv čerstvě… Zatím nic a jsem z toho smutná. Nejhorší je, že v práci koukám skrz výlohu celý den na ulici, kde je velká koncentrace maminek, miminek, kočárků a těhulek a já po nich jen házím očkem a tiše závidím :roll:

ahojky, tak tě tu vítám mezi námi, tak snad budeš jak ostatní co sem přišli a už se mohou přesunout do diskuze těhulky :palec: :potlesk: :pankac:

• načítám...
828
26.4.10 20:37

ahoj taky te tu zdravim. :-)

• načítám...
779
26.4.10 21:16

Jé díky, zrovna projíždím na netu těhu oblečení - vím že je to dost předčasně, ale nemůžu si pomoct :nevim: prostě se těším…

• načítám...
19606
26.4.10 21:57
Yanka píše:
Zdravím všechny snažilky (a možná taky už těhulky :-) ) tak já jsem taky jedna z vás. Po miminku s manželem toužíme už dlouho, ale snažíme se teprv čerstvě… Zatím nic a jsem z toho smutná. Nejhorší je, že v práci koukám skrz výlohu celý den na ulici, kde je velká koncentrace maminek, miminek, kočárků a těhulek a já po nich jen házím očkem a tiše závidím :roll:

Ahojky :-) vítám tě tu mezi námi… A jak dlouho se teda snažíte? A děláš pro to něco?

• načítám...
1586
26.4.10 23:41

:mavam: ahoooooooj vitam novacka :mavam:

tak jsem dnes tesila na sex devcata :mrgreen: nasadila jsem clostik a vypadalo to ze mi mc uspese konci a ja si planovala uzasnej vecer a ono nic mc porad teda uz pomalu u konce ale furt prudi a drak mi tady chrape do ucha achjo jo Viky, vim presne jak se citis (i kdyz ja uz mam tak silenej abstak ze na mimi myslet asi ani nebudu :o) ) no tak snad uz zitra ja jsem mela ted sexualni vezeni pze jsem prej byla na nej hnusna mi bylo vysvetleno :mrgreen: :mrgreen: a jako drti me dlouho :-? jinak ja taky porad nekde ciham na tehu obleceni a miminkový oblecky a tak :-D tak ja se jdu pridat k chrapani :mrgreen: :mrgreen: hezky zbytek vecera papa :mavam:

• načítám...
2578
27.4.10 08:11

ahoj holky…

• vítám nové členy :mavam:

Jinak holky nesmutněte já se k vám do dalšího snažení přidávám dál, přišla nechtěná návštěva :cry: - asi taky budu potřebovat poradit jak na to..... a jak pozoruji nebude ke škodě když si zjistím ovulaci…myslíte že stačí když vypozoruji jen ten výtok??

• jinak jsem ročník 84 takže na 1mimi si myslím je na čase, též chci být mladá maminka a mimíska si užít :huban:
  • načítám...
Janča24
27.4.10 08:34

Mě je 24 a dětičky jsem chtěla vždycky. Jen s tím sexováním mám trochu problém a navíc mi v lednu zjistili poruchu štítné žlázy, takže těhotenství u mě doteď nebylo možné (to jsme ale nevěděli). Ale už je to ok, jsem pod práškama a mám svolení že můžeme zkoušet. Jen hodně záleží, jak se tělo k těhotenství postaví, ale já si nic špatného nepřipouším!

Poctivě zobu kyselinu listovou, už delší čas jím zdravěji a hlavně se mi nějakým záhadným způsobem doma nahromadilo mimi oblečení :nevim: :lol:

Jo a hlavně mám úplně skvělého manžela, který se strašně těší až bude hladit bříško :srdce: U chlapa jsem ještě neviděla, aby koukal po dětičkách a těšil se jako malej. Bude skvělej taťka :hug:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+