Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
647
27.4.10 09:06

Krásné dopoledne všem! :mavam: taktéž vítám nové členky a přeji jim také hodně štěstíčka při snažení :kytka: my máme dnes v Teplicích trošku pod mrakem, takže po včerejším krásném dni je to trošku zklamání :think: navíc už se mi blíží ms, takže má nervozita stoupá, snažím se vůbec se nepozorovat a taky jsem si slíbila, že tentokrát žádný test, dokud nebude alespoň zpoždění :zed: to jsem na sebe zvědavá, jak to vydržím hihi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
17715
27.4.10 09:24

dobré ránko holky, dneska bude asi hezky a čeká mě ten doktor :-? jinak já se neudržela a zase jsem večer vyjela, manža se sbalil a šel spát do obyváku, ale já si prostě nemůžu pomoct, chybí mi sex a taky třeba zrovna probíhá ovulace a nic není, je to nepresivní že se ani nemůžu těšit jestli to dostanu, protože už to vím dopředu když nic nebylo…nevím co mám dělat, :zed:

• načítám...
647
27.4.10 09:26

Viky, krásné dopoledne, to chce klid a nohy v teple říká se :palec: neboj, ono se to nějak vyvrbí, když ti chlapi jsou jak malí a potřebujou, aby se kolem nich chodilo po špičkách :mrgreen: uvař mu nějakou mňamku a zkuste si udělat hezký večer, uvidíš, jak hnedky bude chtít sám :lol:

• načítám...
17715
27.4.10 09:28

já se chci taky „snažit“ jako všechny ostatní…úplně vím že se to tu bude střídatjak vy holky odejdete do těhu diskuzí a já tu budu strašit do přechodu :pocitac: :zed:

• načítám...
Simonka1703
27.4.10 09:29

ale prd Viky bude to fajn zkuste si v klidu promluvitttttttttt

• Upravit
647
27.4.10 09:35

Fakt Viky, hlavně buď v klídku, tímhle stresem si vůbec nepomůžeš :kytka: teď se zaměř na to vyšetření u lékaře a uvidíš co dál…a určitě si zkuste promluvit :andel:

• načítám...
2578
27.4.10 09:44

Viky neboj sama tu nebudeš - já si tady taky asi pobudu…

• ale opravdu bych zkusila si promluvit a vysvětlit jak moc se těšíš a že chceš mít mimíska jen sním a třeba to zabere a uvidí jak moc ti záleží i na něm, to chlapi rádi slyší. :wink:

:Holky ještě se zeptám??? na tu ovulaci, myslíte že stačí když ji budu pozorovat jen podle výtoku…???? díky

• načítám...
17715
27.4.10 09:45

Právě holky že jsem byla v klidu, ze začátku, a on že zase začínám, tak jsem mu řekla jestli se mi diví, že skoro měsíc nic není normální…já bych to mimčo chtěla aspoŇ jednou pořádně zkusit, a místo toho je sexu čím dál míň, už je mi i celkem jedno co mi doktor řekne…mám sto chutí si nechat napsat HA, fakt, to se nemusím stresovat že neotěhotním, protože budu vědět že to nejde, a budu to mít pravidelně… :nevim: chci být v klidu ale nejde to, vždycky uplyně měsíc a já to zase dostanu…už 14 měsíců :zed:

• načítám...
647
27.4.10 10:07

Market, podle výtoku to nemusí být jisté, já to vždycky poznám podle pobolívání v podbřišku :think: ale první měsíc jsem se domluvila s lékařem a on mi ji vypočítal a pozval na kontrolní UTZ, zda je to tak opravdu a dle toho jsem si zjistila ty své příznaky :lol: jinak ideální by pro tebe bylo asi měření BT :pankac: máš cyklus 28 dní?

• načítám...
98
27.4.10 10:11

Ahoj, ženy :-D .
Netěhulky (zatím), já tu taky asi nějaký pátek ještě pobudu…
Viky, zkus s ním pár dní na téma sex a mimi nemluvit, dej mu pár dní klidu, tím teď rozhodně nic nezkazíš. Třeba s tím pak přijde sám…
Markét, s tou ovulací ti bohužel neporadím, já sama se v tom nevyznám, ale myslím, že ten výtok by měl napovědět :-).

• načítám...
2578
27.4.10 10:18
  • to asi jo, zrovna dvákrát ráda k doktorovi nechodím, vždycky jsem měla doktorku… :roll:
  • ale s tím cyklem…no to je taky na prd…já si myslím že mám 28dní ale nikdy jsem to přesně nepozorovala.....takže se v tom moc nevyznám.....vyřešili sme to tak že jsem vysadila a koupila si listovku a snažíme se… a kdybych to sledovala dle BT tak od jakého stupně je ovu?
  • načítám...
17715
27.4.10 10:20

nejhorší ale je že podle kalkulačky na netu i podle toho jak mi doktor rozepsal to braní duphastonu tak by měly být právě teď ty plodný dny 23.-28. takže jestli to sedí tak zse nic :nevim: :nevim: a do dalšího měsíce daleko, zkusím opravdu o ničem nemluvit ale myslím že to stejně nepomůže :nevim:

• načítám...
98
27.4.10 10:29

Viky, zkus to. I kdyby nic, minimálně by to mohlo vynést pár dní bez dohadování. Já vím, že je to k vzteku, když máš zrovna plodné dny, ale když ho budeš nutit, jen mezi vámi vznikne zbytečné napětí…

• načítám...
647
27.4.10 10:33

Asi takhle, já tu bazálku nikdy neměřila, takže přesně nevím…ale na netu určitě najdeš přesné informace :dance: pro mě je to teď pasé, protože čekám na tu lapárku, ale pak určitě taky začnu měřit, protože už nebudu mít clostík, tak abych věděla :-D jinak ještě se prodávají takové ty ovulační testy, tak to je taky možnost, ale myslím, že jeden stojí kolem stovky, takže to není zrovna nejlevnější záležitost :zed:

• načítám...
98
27.4.10 10:33

Jinak jsem koukala, jak jste všechny mlaďounké. To mně bude za pár týdnů už třicet :roll: ! No, doktorka mi už pár let říká, že jsem z gynekologického hlediska stará. Ale když já jsem toho pravého potkala teprve před rokem… Ach jo. Anebo vlastně ne ach jo, ale hurá! Jsem ráda, že se to vůbec stalo. Nezbývá než věřit, že nejsem úplně ztracený případ 8-) . Mě mamča měla skoro v 37 letech…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+