Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
27.4.10 16:01

Petruš, Prcku

• holky nebojte, nejste v tom sami.....já začínám také znova a stále dokola :lol:
  • ale ted jak tess prozradila ten kalendář, tak jsem ty plodné dny vyčihla, a pudem na to :pankac: tak třeba už se to povede…já na to předtím dost kašlala… :think:
  • načítám...
2578
27.4.10 16:05
  • jo a ten cyklus nemám 28 ale 32 tak musím předělat metřík- to bude zas maturita 8-) :oops:
  • načítám...
2578
27.4.10 16:09

pokus

• načítám...
2578
27.4.10 16:11

ještě jeden

• načítám...
17715
27.4.10 16:34

tak holky jdu na to, drzte palce at to nic hroznyho neni :mavam: :-(

• načítám...
779
27.4.10 16:37

Tak a mám toho dost!!! To je už nejmíň 10 těhulka dneska, co mi tady předvádí svoje krásný bříško - kdo to má vydržet :evil: Ach jo… :zed:

• načítám...
2578
27.4.10 16:41

viky : neboj držím všechny 4 co mám :wink:

• načítám...
647
27.4.10 16:45

Holky, tak jsem si tu tak nějak probrouzdala z nudy jiné chaty na emiminu a narazila jsem na jeden „Naše miminko umře“ - tak jsem si to pročítala a je to fakt děsný :cry: sedím tu v práci a chce se mi z toho plakat :cry: :cry: aspoň že to té holčině nakonec vyšlo s druhým a třetím děťátkem, které shodou okolností čeká za 5 dní :kytka:

• načítám...
828
27.4.10 16:47

tak ti drzim palwcky aby to nebylo nic hroznyho.a potom dej vedet jak jsi dopadla.

• načítám...
2578
27.4.10 16:52

Petrušku: jojo to jsou potom nervy…a my tady skoro brečíme nad každým dalším měsícem navíc......nemáme to my ženský vůbec jednoduchý :cert:

• načítám...
3968
27.4.10 18:10

Ahojky holky :-D mám na Vás otázku. Jinak párktát jsem Vám jsem taky psala, ale hlavně Vás čtu každý den. Když se tu svěřila Viky, tak se tu svěřím i já. Snad se mi nebudete smát, protože já mám zas úplně opačný problém :cry:
Jak jsem již psala letos mi bude 29. let a jsem po 3 prodělaných potratech. Poslední byl letos v únoru(4-5.týden bez kyretáže). V březnu jsme si udělali s manželem dovolenou na odreagování, byli jsme na týden v Egyptě. A řekli jsme si, že to zkusíme po 4. Až se nám to zadaří, tak mně budou čekat hormony na udržení-utrogestan. Jinak zatím nic neberu, jen kyselinu listovou.
A můj problém? Strašně se bojím. Nemůžu se dokopat ani k tomu sexu, i když miminko hrozně chci :-P . Nějak se ve mně všechno sevřelo a já mám strašnej strach, že to prostě i s otěhotněním zas dopadne špatně :-( . Jsem už z toho úplně zoufalá a nevím, jak dál, jak se mám toho pocitu a strachu zbavit. Mám prostě toho špatného hodně z a s sebou a asi to ve mně nechalo následky.
ještě štěstí, že mám perfektního manžela, kterej na mně netlačí a spíš se mně snaží pochopit a tak nějak toho strachu zbavit. Jsem z toho pěkně na nervy

• načítám...
2203
27.4.10 18:46

Ahoj

Ahoj holky tak nevím jestli se k vám můžu přidat. Proti vám jsem už stařenka bude mi na Silvestra 35. Jedno dítko už doma mám kluka letos mu bude 15 let a letos jsme se rozhodli pořídit mu sourozence. Nevím jestli jsem pořád snažilka, nebo ne menstruaci mám dostat zítra a test nechci dělat dokud se nezpozdí. jsem v těhle věcech dost nevzdělaná poprvé jsem otěhotněla v 19 letech ani nevím jak i při užívání antikoncepce a dozvěděla jsem se to až v 6týdnu. Tak je pro mě plánování novinka. Vlastně je tenhle měsíc první kdy se snažíme.

• načítám...
828
27.4.10 18:58

ahojky tak te mezi namy vitamurcite se vam to povede,a nemysli si stara nejsi :-) .a snazit se muzete.

• načítám...
779
27.4.10 19:21

Pro Hromnici

Ahoj, nikdo se ti smát nebude neboj! Je mi líto čím si prošla a moc moc moc bych ti přála aby se to konečně podařilo. Chtěla jsem se zeptat (tedy pouze pokud o tom chceš psát) jestli se zjišťovalo proč k tomu došlo. Ptám se proto, že pokud se odhalí příčina tak se může takovým věcem pro příště předejít. Testovali tě jestli ti třeba funguje správně štítná žláza? Jen se ptám snad to nevadí…

• načítám...
17715
27.4.10 19:40

holky ahojte, tak mám něco na děložním čípku co je jinak než normálně, nevím buňky nebo co, manžel mi to taky nedokáže pořádně vysvětlit, česky bych věděla hned a mohla počíst na netu, no a udělal mi zase stěr, a když to bude pořád tak „jinak“ tak mi v nemocnici vezmou kousíček na vzorek a kdyby to bylo špatný tak půjdu na operaci a rok nesmím otěhotnět dokud se to nezahojí, ale to pžedbíhám, doktor mi zavolá na výsledky a pak se uvidí, ale rakovina to není, hold se to bude hlídat nebo při nejhorším ta operace, jinak mi ten duphaston posunul aby to líp sedělo, protože nepočítal s tím že to dostanu až po 38 dnech, no ale teď jsem z toho trochu zmatená a doufám že to budu brát dobře :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+