Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
27.4.10 19:42

Ahojky :-) jasně že nevadí. Tak já to podrobně rozepíšu. První potrat byl před 3.lety v 8.týdnu-tam mi doktor řekl, že se jedná o zamklý potrat a že se to prostě stává.
Vloni jsem potratila taktéž v únoru. Ale mimčo už bylo velký. Prakticky jsem rodila ve 12.týdnu. Našli mi vloni na screeningu vrozenou vývojovou vadu. Nevím, přesně jak se to jmenuje. Ale moje vytoužená princezna :cry: měla velký otok vzadu na hlavičce. Následovala genetika plodu a prakticky nepřišli na nic proč se to stalo.
No a teď ten letošní byl mezi 4-5.týdnem šlo o velmi ranné těhotenství, ale já jsem to poznala podle testů, protože mám velmi pravidelnou menstruaci a doma samozřejmě zásobu testů.
No a potom třetím potartu jsme s manželem byli na genetice všechno v pořádku. Udělali nám i vyšetření karyotypu a dobrý, jen nám znovu potvrdili, že ve druhém potratu to byla holčička.
Takže jsme se s panem doktorem dohodli, že podstoupíme ještě jeden normální pokus(mně otěhotnět jde). Dá mi ty hormony a pokud nepomůže ani to, tak se to prej potom bude řešit přes CAR.
Problémy jsou ve mně, mám problém udržet plod a hlavně donosit miminko a to jsem praktiocky vždy od začátku těhotenství doma na neschopence kvůli mé práci(pokladní)

• načítám...
17715
27.4.10 19:45

jinak zdravím nováčka:-) a stará nejsi, každý je tak starý na kolik se cítí
Hromnice: já tě chápu, na mě první přítel pořád tlačil se sexem až se mi ten sex úplně zprotivil, a pak už jsem jednoduše jen roztáhla nohy ať si uleví,ani vršek si nevyslíkla :oops: prostě se mi znechutil, takže manžu trochu chápu :nevim: pod tlakem nepůjde nic :zed: a moc mě mrzí co sis prožila a chápu že máš strach taky bych měla :cry:

• načítám...
3968
27.4.10 19:48

Ahojky no vidíš a já jsem na tom úplně obráceně. U mně nemůžu já. Sevřelo se to všechno ve mně no prostě se strašně bojím dalšího zklamání a to tak že se nemůžu přinutit ani k tomu sexu a už opravdu nevím co s tím. Myslela jsem, že nám pomůže to moře v tom březnu, ale taky jsem se spletla. Lenka

• načítám...
17715
27.4.10 19:57

tak už vím co mám, jsem si to pželožila ačtu teď na netu, měla jsem pravdu že jsou to buŇky:
tady je článek: • Abnormální cytologický nález jednoduše
znamená, že ve Vašem stěru z děložního čípku
bylo nalezeno několik změněných buněk. Obvykle
nejsou tyto změny závažné a neznamenají, že
máte rakovinu. Jsou však určitým varováním, a
proto je třeba při jejich nálezu provádět pečlivé
sledování. • Sledování po abnormálním cytologickém nálezu
může zahrnovat opakovaný stěr z děložního čípku nebo detailnější vyšetření děložního čípku
kolposkopicky. • Abnormální buňky děložního čípku, které
spontánně nevymizí nebo jejichž změna
je závažná, musí být odstraněny, aby se
minimalizovalo riziko vzniku karcinomu děložního čípku. Taková léčba je obvykle poměrně
jednoduchá a úspěšná a může být provedena
během krátké narkózy za krátké hospitalizace
nebo ambulantně.

• načítám...
1586
27.4.10 20:02

Viky: vypada e mas to same co jsem ti psala ja tzv. dysplazie byla jsem na bezne citologii pak na vetsim steru (abraze cipku) odebrali vzorek a zjistili mi ji pak urcili stupen a sla jsem na plastiku cipku jak uz jsem ti psala ma to kazda druha rizikova skupina je okolo 25let :-? neni to nic hroznyho zalezi na tom stupni me vzali kousek acatek del. cipku za pul roku jsem sla na dalsi cito. jestli je vse o.k a mohli jsem se zas snazit zeptej se na tu dysplazii :roll: ale neboj da se to resit :hug:

• načítám...
3034
27.4.10 20:10

Ahojk holky, tak jsem tu už dlouho nebyla. O víkendu jsem byla na chatě , bylo krásně teploučka a málá si to na čerstvém vzduchu užila.

Ijajeki: Ahojky tak tě tu vítám, a držím palečky

• načítám...
3034
27.4.10 20:46

Tak jsem si konečně dočetla po zpátku novinky. Vidím že se to tady rozjelo. Měla jsem co dělat to vše pročíst :lol:

Jude: "GRATULUJU K // :palec:
A gratuluju i všem novým těhulkám :potlesk:

• načítám...
3968
27.4.10 20:50

Ahojky tak to je mi líto. Ale neboj doktoři si tě vezmou do parády a bude po problémech jen budeš asi potom častěji sledována. Ale to se přežít dá, hlavně že tě vyléčí. Moc držím palečky Lenka

• načítám...
3968
27.4.10 20:52

Viky my dvě se prostě musíme obrnět a doufat, že i nám dvěma se konečně jednou zadaří a bude vše bez problémů :-D jak u Tebe tak i u mně moc držím palečky :kytka:

• načítám...
3034
27.4.10 20:59

Holky držím vám palečky ať vám to brzo vyjde

• načítám...
3968
27.4.10 21:03

Essexi děkuju moc za podporu :-D a i Tobě přeji aby si se brzy stala maminkou :kytka:

• načítám...
19606
27.4.10 21:16

Vítám všechny nové snažilky…Viky-moc držím pěsti, ať to všechno dobře dopadne… Holky mě je nějak ouzko :-( tím,že mám teď konečně normální ovu se víc a víc bojím,že to zase nevyjde-jsem divná,co? nechci na to myslet,ale ono to nejde… Štěňátko mě sice zabavuje dost,ale ne až tolik abych na to nemyslela :-( zbytečně si to ztěžuju :-(

• načítám...
17715
27.4.10 21:25

Holky dekuji vsem moc, jste moc hodne…zvladneme to vsechny uvidite…preju vsem dobrou noc :kytka: :hug:

• načítám...
3034
27.4.10 21:36

Hromnice: díky, ale já se začnu snažit až v červnu, zatím mám přípravu :-D

Bobby: neboj, to zvládneš a taky se dočkáš. Zkus myslet na něco jiného a uvidíš určitě to vyjde , budu držet palečky

• načítám...
27.4.10 21:54

Ahojky Tak jsme dneska byla na prohlidce u pani doktorky presto ze mi tri testy vysli pozitiovni doktorka stale zvetseni delohy neciti tim mi troska nahnala strach ze mozna nic no :nevim: ale jako zitra rano jdu na krev a v poledne volám zjistím storpo :palec: ale stale amm strach co kdyz mi povi vysledek : negativ :cry:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+