Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
27.4.10 13:24
mariette píše:
Simonko, no jo, tobě to vyšlo, ale když já byla na tom ultrazvuku a mám polycystické vaječníky :-? .
Viky, to je super nápad, jdi k doktorovi za kočku :palec: !

to je co ? vis ja tam chodila ze jsme emla nejake pomale vajicko ci co nejak to neslo a pak jako ten tets ukazal ze jo ale v tom pisou ze ten test muze ukazat dve carky i kdyz treba je cysta na vajecniku.

• načítám...
17715
27.4.10 13:25

já měla zarostlé i něco jiného :roll: :oops: taky se mi nechtělo, ale včera jsem použila křovinořez, aby se mě doktor nelekl :pankac: :jazyk: :oops: 8-o 8-o :-o hihihi

• načítám...
491
27.4.10 13:26

Viki

Tak tak, pořádně se vyfikni, třeba v něm vzbudíš i žárlivost a hned bude zájem, jen je chce vždycky trošku nenápadně pozlobit…
Koneckonců jak píšeš, budeš se cítit líp :kytka:
To by bylo aby to nebylo! :hug:

• načítám...
27.4.10 13:27
viky23 píše:
já měla zarostlé i něco jiného :roll: :oops: taky se mi nechtělo, ale včera jsem použila křovinořez, aby se mě doktor nelekl :pankac: :jazyk: :oops: 8-o 8-o :-o hihihi
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :-D :-D :-D tak krovinorez zabral ne ? :lol:
  • načítám...
17715
27.4.10 13:30

zabral ale byl to těžký :pocitac: :cert: :palec: :twisted: :evil: boj

• načítám...
98
27.4.10 13:32
Simonka1703 píše:
mariette píše:
Simonko, no jo, tobě to vyšlo, ale když já byla na tom ultrazvuku a mám polycystické vaječníky :-? .
Viky, to je super nápad, jdi k doktorovi za kočku :palec: !
to je co ? vis ja tam chodila ze jsme emla nejake pomale vajicko ci co nejak to neslo a pak jako ten tets ukazal ze jo ale v tom pisou ze ten test muze ukazat dve carky i kdyz treba je cysta na vajecniku.

PCO jsou polycystické vaječníky – vypadá to, že na nich mám cystičky, doprovodné jevy jsou mizející menstruace, anovulace a podobné radosti :-( . Snad mi paní doktorka pomůže.

• načítám...
17715
27.4.10 13:34

třeba mám mariet to samé :think: každopádně to se nějak vyřeší a bude to ok neboj, to se řekne, já jsme taky na prášky :zed: ale už jen 3,5hodiny a budu vědět :nevim:

• načítám...
27.4.10 13:35
viky23 píše:
zabral ale byl to těžký :pocitac: :cert: :palec: :twisted: :evil: boj

hlavne ze to zvladl :hug:

• načítám...
98
27.4.10 13:37

Viky, možné je všechno. Ale i kdyby ti našli to samé, jako že bych ti to vůbec nepřála, doktorka v nemocnici říkala, že se s tím dá dělat hodně. Tak jí budu věřit 8-) .

• načítám...
779
27.4.10 14:04
viky23 píše:
to by byl a nemusela by sis ani lámat hlavu nad tím co mu koupit :dance: :mrgreen: :lol: tak šup na to :hug:

To jo takový dáreček od srdce, nebo spíš pod srdce? :-)

• načítám...
828
27.4.10 15:29

ahojky holciny.tak jsem si taky udelala ten ms kalendar a je super dekuji za typ.

• načítám...
828
27.4.10 15:31

jinak uz dneska pomalu dospinim a muze se s pritelem zas snazit.tak uvidime tenhle mesic
:-)

• načítám...
647
27.4.10 15:32

Prcku, to je pořád dokola viď, a jedeme zas nanovo :pankac:

• načítám...
828
27.4.10 15:33

ahoj ano mas pravdu je to porad dokola.

• načítám...
779
27.4.10 15:50

Holky nevěšte hlavu. Je to sice pořád dokola, ale zase si s partnerem můžete pořádně užívat (i když možná každý den a povinně :-) ) Představte si, když je někdo frigidní a chce miminko, ten to má blbý co?!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+