Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mariette píše:
Simonko, no jo, tobě to vyšlo, ale když já byla na tom ultrazvuku a mám polycystické vaječníky.
Viky, to je super nápad, jdi k doktorovi za kočku!
to je co ? vis ja tam chodila ze jsme emla nejake pomale vajicko ci co nejak to neslo a pak jako ten tets ukazal ze jo ale v tom pisou ze ten test muze ukazat dve carky i kdyz treba je cysta na vajecniku.
já měla zarostlé i něco jiného
taky se mi nechtělo, ale včera jsem použila křovinořez, aby se mě doktor nelekl
hihihi
Tak tak, pořádně se vyfikni, třeba v něm vzbudíš i žárlivost a hned bude zájem, jen je chce vždycky trošku nenápadně pozlobit…
Koneckonců jak píšeš, budeš se cítit líp ![]()
To by bylo aby to nebylo! ![]()
viky23 píše:
já měla zarostlé i něco jiného![]()
taky se mi nechtělo, ale včera jsem použila křovinořez, aby se mě doktor nelekl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hihihi
Simonka1703 píše:mariette píše:to je co ? vis ja tam chodila ze jsme emla nejake pomale vajicko ci co nejak to neslo a pak jako ten tets ukazal ze jo ale v tom pisou ze ten test muze ukazat dve carky i kdyz treba je cysta na vajecniku.
Simonko, no jo, tobě to vyšlo, ale když já byla na tom ultrazvuku a mám polycystické vaječníky.
Viky, to je super nápad, jdi k doktorovi za kočku!
PCO jsou polycystické vaječníky – vypadá to, že na nich mám cystičky, doprovodné jevy jsou mizející menstruace, anovulace a podobné radosti
. Snad mi paní doktorka pomůže.
třeba mám mariet to samé
každopádně to se nějak vyřeší a bude to ok neboj, to se řekne, já jsme taky na prášky
ale už jen 3,5hodiny a budu vědět ![]()
Viky, možné je všechno. Ale i kdyby ti našli to samé, jako že bych ti to vůbec nepřála, doktorka v nemocnici říkala, že se s tím dá dělat hodně. Tak jí budu věřit
.
viky23 píše:to by byl a nemusela by sis ani lámat hlavu nad tím co mu koupit![]()
![]()
tak šup na to
To jo takový dáreček od srdce, nebo spíš pod srdce?
ahojky holciny.tak jsem si taky udelala ten ms kalendar a je super dekuji za typ.
jinak uz dneska pomalu dospinim a muze se s pritelem zas snazit.tak uvidime tenhle mesic
![]()
Holky nevěšte hlavu. Je to sice pořád dokola, ale zase si s partnerem můžete pořádně užívat (i když možná každý den a povinně
) Představte si, když je někdo frigidní a chce miminko, ten to má blbý co?!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat