Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky holky ![]()
Tak mi to vcera konecne zkoncilo nasadila jsem clostik a zadelali jsme na mimi
tak uvidime pristi mesic
v po jdu na utz mrknou se mi na vajicka jestli mi vyrostla tak pak se uvidi jestli nam clostik pomohl
![]()
Simi: urcite jsi tehulka
dej vedet hned jak tam brnknes ![]()
Hromnice: je hrozny ze nektere lidi potka takova vec nekolikrat vazne smutny
a naprosto te chapu ze mas strach znam sama holcinu ktera ztratila miminko v sedmem mesici
trvalo to dlouho ne se z toho dostala ale zvladla to diky rodine manzelovi a asi urcite verila ze to ted vyjde a narodila se ji holcicka pred necelymi dvema lety a ted ceka dalsi
je to zvlastni jak si to s nami nekdy pohrava
moc ti drzim palce aby jsi to i ty zvladla a zacla znovu ![]()
Simonka1703 píše:Ijajeki píše:To je jak naschvám vid ty menezs te dneposlouchají vid třeba uz se zadari.No ja je mela furt az po 38 az 40 dnech dneska uz ej třo 46 dni no co jako nic tak uvidime
Simonko: držím palečky, aby se doktorka spletla, ale myslím, že když jsou testy pozitivní měly by k tomu mít důvod, ale taky s nimi nemám zkušenosti. Jen mi přijde, že se děloha nemusí ze začátku nějak zvětšovat a pozná se to spíš z té krve.
Já mám mít menstruaci od dneška a zatím nic tak uvidím, ale minulý měsíc jsem ji dostala o 5 dní později tak zatím čekám co bude zbytek týdne. Mám pocit, že je to naschvál už pár let mám menzes pravidelně co 28 dní maximálně se zpozdí tak den a když jsme se rozhodli pro miminko okamžitě se zpozdila asi to budou nervy.
A velká gratulace všem těhulkám ať vám to dobře probíhá!!!!
Ale urco s ebrzy zadari uz ejndo mimi mas nebo tohle je prvni ?
Pro Simonku: jedno už mám, ale mimi to teda není bude mu v listopadu 15 let a je o hlavu větší než já. Jenže tohle všechno plánování je pro mě nové, dnes jsem si byla poprvé v životě koupit těhotenský test. Syna jsem měla v necelých dvaceti a otěhotněla jsem přes antikoncepci, že jsem těhotná jsem zjistila až u doktora v 6 týdnu. Podruhé jsem otěhotněla když měl syn rok, ale to se mi zatoulalo tělísko a musela jsem podstpoupit interupci, bylo tam jen 10% šance, že dítě donosím a bude zdravé. Do dneška je mi to líto, ale riziko bylo příliš velké a můj syn byl tehdy hodně nemocný nedokázala jsem si představit, že bych tyhle problémy zvládla. Od té doby na antikoncepci nespoléhám a nechávám to na manželovi.
Něco málo pro inspiraci
:
www.futurebaby.estranky.cz/…ici-plodnost
Ahojky Marietko
![]()
Těhule, ale hormony pracujou na 100% ![]()
a jak se dnes máš ty?
Alushko, ale jo, jde to
. Právě zápasím s rýmou a netrpělivě vyhlížím MS, už je to zase 44 dní od poslední. Co se dá dělat
. Rozbíhají se u tebe nějaké přípravy na mimi – výbavička, výběr kočárku atd.
? Nebo to z pověrčivosti ještě radši odložíš?
Ijajeki píše:
Pro Simonku: jedno už mám, ale mimi to teda není bude mu v listopadu 15 let a je o hlavu větší než já. Jenže tohle všechno plánování je pro mě nové, dnes jsem si byla poprvé v životě koupit těhotenský test. Syna jsem měla v necelých dvaceti a otěhotněla jsem přes antikoncepci, že jsem těhotná jsem zjistila až u doktora v 6 týdnu. Podruhé jsem otěhotněla když měl syn rok, ale to se mi zatoulalo tělísko a musela jsem podstpoupit interupci, bylo tam jen 10% šance, že dítě donosím a bude zdravé. Do dneška je mi to líto, ale riziko bylo příliš velké a můj syn byl tehdy hodně nemocný nedokázala jsem si představit, že bych tyhle problémy zvládla. Od té doby na antikoncepci nespoléhám a nechávám to na manželovi.
Aha tak to me mrzi ale snad uz to budfde ok ja ted avolala na kreva jsme tehotna noooooo ![]()
Ahojky Alushko, jakpak že ty tvé hormonky pracují?? Mění se ti náladičky?? ![]()
Simonko, huráááááá, takže další těhulkaaaaa
gratuluji moc moc moc
![]()
já asi počkám minimálně do dvanáctého týdne (pokud to teda vydržím
) a pak začne nákupní horčeka ![]()
Jentak zběžně na net koukám po kočárkách, ale vůbec se mi nelíbí jak teď dělají ve předu s jedním kolečkem nebo ve předu dvě, ale menší než ty vzadu… to mi příjde taky hnus… nemůžu si pomoct, takže to bude asi náročné něco vybrat… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat