Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky KARKU, vítám Tě ![]()
Jinak holčiny, za to mé dnešní a včerejší zlobení mi teď přítel přinesl květinu, takže se tady uplně rozplývám, akorát že mám padla až za hodinu ![]()
krásnou žlutou (symbol žárlivosti
) chryzantému, uprostřed je oranžová, no prostě moc hezká.. Mamka mi akorát teď řekla, že bych potřebovala na prdel
asi má pravdu ![]()
Takže já se loučím, krásný večer všem a tobě Alushko, ať ti to rychle uteče a pak krásné usmiřování
pápá ![]()
Taky přeju všem krásný večer. A pro Alushku: Nechci tě mými problémy staršit a proto jsem to nenapsala, ale když budeš trvat na vysvětlení mě to nevadí.
Zatím doufám, že testík bude zítra mít dvě čárky. Pokud teda přes noc ta mrška nedorazí, ale většinou se ohlásí hned ráno.
ahoj holky, dneska jsem byla u mamky tak jsem se nepřihlašovala, jen zběžně jsem si prolítla příspěvky
Simi: tak obrovská gratulace…
jinak nové holčiny vítám…teď jsem zažila něco hrozného ale to napíšu až zítra je to smutné, přeju krásný večer všem, jinak s manžem pořád nic, tento měsíc ani testit nemusím ![]()
Karku: ahoj vítám tě.
Chtěla bych se zeptat jestli chodíš i na pokec s maminkama. A to se už snažíte o druhé?
Bobby píše:Simonka1703 píše:GRATULUJIIIIIIIIIIII
Jsme tehotnaaaaaaaaa
moc mco dekuji ![]()
Ahoj, nechodím zatím nikam jinam, jak říkám, po tolika létech snažení mi připadá,že jinam nepatřím..o druhé miminko bychom se chtěli začít snažit v září..a mě přijde, že to už je vážně za chvilku:-)
Karku - to ti uteče ani nebudeš vědět jak
Stejně jako mě… Jenže když už je člověk netrpělivej tak se dny pak strašně vlečou, ale to ti nemusím psát když jste na mimi čekali tak dlouho…
Přeji hezký den všem snažilkám a těhulkám
včera úplněk-no skoro celou noc jsem nespala
Akorát nechápu z čeho,ale bolí mě snad úplně všechno
nohy,ruky,záda a pomalu snad i vlasy:-( jak se daří vám?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat