Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
491
29.4.10 14:57

Market,

já si myslím, že to vliv mít určitě bude, nikdy jsem se nedonutila jentak přestat, ale tohle byla pro mě silná motivace! Tak to zkus, za drobečka to stojí! :kytka:

Sisi,

uvidíš, třeba to nějak prostřídáte, já jsem si tuhle léčbu naordinovala bez lékaře :lol:
Ovu jsem trochu hlídala, ale test udělala až posledně (kdy proběhlo oplodnění), prostě jsem udělala jedenáctý den ms test a byl pozitivní, zrovna byli velikonoce a tak bylo tulení, ale taky hrála i roli psychika si myslím, jelikož po info ze spermiogramu jsem si myslela, že dřív jak na podzim neotěhotním.
Prostě ten ovu test jsem udělala ze zvědavosti, ale na to, zda otěhotním jsem nějak ten den vůbec nemyslela a pravdou je, že si člověk jinak ten sex užije,než když na to myslí, aby se to povedlo, tak Tě ani sex nebaví a ani to nejde :( :kytka: :kytka: Takže hodně štěstí.

• načítám...
375
29.4.10 15:25

Dekuji :-) Ta psychika je na tom asi to nejhorsi - cim vic se clovek snazi na to nemyslet, o to vic na to mysli… :cert:

• načítám...
491
29.4.10 15:30

Asi tak nějak, jenže já tomu ani nevěřila po špatných výsledcích, že by se to mohlo povést, takže jsem se spíše zaměřila na jiné věci a ono to přišlo :) :kytka:

• načítám...
647
29.4.10 15:34

Holky, tak mi právě volali z té nové práce, co jsem posílala životopis a zítra jdu na pohovor :palec: tak mi držte pěstičky, ať to dobře dopadne – jůůů já se tak těším a zároveň jsem tak nervózní :pankac:

• načítám...
491
29.4.10 15:35

Tak to Ti držím teda a pořádně Petruško.
A kam se hlásíš, zda to není tajné? :kytka:

• načítám...
647
29.4.10 15:37

Na finanční účetní do AGC - sklářská firma, možná ten název znáš, u nás je to celkem prestižní zaměstnání, tak se musím připravit :lol: tady z té banky mi totiž už brzy hrábne :zed:

• načítám...
491
29.4.10 15:38

Tak to se ani nedivím :)
No vypadá to hodně hezky a zajímavě :) Takže držím pěsti :kytka:

• načítám...
828
29.4.10 15:56

ahojky petrus tak to ti gratujluji aby si dobre dopadla.tu novou praci ti preji.a jak se jinak mas.vewnku je zas nadherne,agratuluji take nove tehulce. :-)

• načítám...
647
29.4.10 16:05

Prcku, u nás je taky nádherně, škoda jen, že na to čučím přes okno :-? jinak se mám fajnově, dneska i celkem dobrou náladu a zítra si navíc ještě jedu pro nové autíííí, takže už jsem natěšená moc :pankac: do kolika jste holčinky dneska v práci? Taky jako já do pěti? :jazyk:

• načítám...
491
29.4.10 16:10

Petruško

do šesti :(
Ale příští týden do tří :dance:

Gratulace k autíčku :)
Já teda papíry nemám a přítel mě pořád nutí a já se tak děsně bojím toho provozu, jinak mě vše naučil, řadit, couvat, i s dodávkou ale ty šílenci na silnicích, když to vidím :zed:

• načítám...
828
29.4.10 16:11

tak to ti verim ze mas radost nove auto mozna i nova prace.to j super.ja jsem doma uz od dvou. :-)

• načítám...
491
29.4.10 16:12

prcek84

to se někdo má, být doma od dvou :dance:
tiše závidím :wink: :oops:

• načítám...
375
29.4.10 16:13

Tak jsem se koukla tady na emiminu a vetsina holek brala listovku i na zacatku tehu. :nevim:

https://www.emimino.cz/…aminy-37099/
Alushka_6988 píše:
Bylo to myslím od Walmarku a asi bylo dohromady Zinek+selen+hořčík
zvlášť E
a ještě měli na cucání C+zinek, ale u tohoto značku nevím :nevim:

Ale jeden měsíc jsme jedli jen zinek+selen+hočík a další měsíc jen E, C+zinek, já nevím přesně jak se to může a nemůže kombinovat, ale spíš jsme to chtěli prostřídat, než abych do něj cpala všechno naráz.
Tu Kyselinu jsem taky brala asi půl roku dopředu, je to lepší, přeji Ti hodně štěstí, ať se brzy zadaří :palec: :kytka:

A korát mě teď udivilo, když jsem byla na gyndě na prvním vyšetřením, lékařce jsem sdělila, že užívám samotnou kyselinu listovou a řekla mi, že ať ji už teď neberu, nebo ne aspoň samotnou, že to není dobré :nevim: vůbec nevim teda proč, mám si prý koupit vitamíny už pro těhotné, ale všude čtu, jak kyselina listová je důležitá pro období před otěhotněním a pro první trimestr :nevim: Jsem z toho jelen…

Tak jsem se koukla tady na emiminu a vetsina holek brala listovku i na zacatku tehu. :nevim:

https://www.emimino.cz/…aminy-37099/

• načítám...
647
29.4.10 16:14

Téééda Prcku, to je přímo snová pracovní doba, do dvou..... :pankac:

• načítám...
491
29.4.10 16:20

Sisi

díky moc, tak já nevím, zas když mi doktorka řekla tohle… jsem z toho jelen a broučkovi bych nerada ublížila, ale když ji budu brát míň tak to snad neuškodí, brát jí chci, je perfektní i na vlasy…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+